Tak ja si taky pauznu. A vubec, i kdyz Cristína neni na zeneni, nazente ji sem aspon na chvili, at si zapauzuje taky!
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...
To by se ovšem musel prodloužit den z 24 hodin na trochu víc, což by ovšem pro zdejší kouzelníky s časem nemusel být problém. A jen takové rýpnutí - holky se obvykle spíše vdávají ...
Slonik: z meho pohledu je teda na zeneni. Ja bych s ni fakt radsi ozenil, nez vdal
A kdyby se podarilo zaridit > 24 hodin denne, dejte vedet. Taky bysem potreboval.
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...
Tak samozřejmě - s mým ksichtem bych mohl novomanžele vystrašit natolik, že by potom nemohli několik měsíců plodit děti. Tudíž jedině s maskou. No a do nějaké dálavy bych se taky netrmácel, zvláště když člověk ani neví, jak kvalitní jídlo dostane
když jsme tak u toho, právě jsem nalezl šokující zprávu na webu českého rozhlasu - hradec králové: nízká hladina rozkoše může poklesnout až pod kótu minimálního nadržení. co s tím??? opravdu mě to velmi znepokojuje