Cristinne ... 1000 a jedna stránka překvapení

Téměř nemoderovaná sekce o čemkoliv

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Cristinne 9. 10. 2012 21:00

začínám se v tom ztrácet...
Ona nebo já - já nebo ona - já nebo já - ona nebo ona... Kdo vlastně?
Cristinne
Miss nohy 2010

Odeslat příspěvekod AliGiro 9. 10. 2012 21:11

já taky. prostě buď nnám řekni, proč to bylo příjemné nebo tady bdueš zřejmě považována za lesbu :D
I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. - Albert Einstein

Life´s a piece of *****
when you look at it
AliGiro
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Slonik 10. 10. 2012 08:05

AliGiro: A proč by měla být?
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod AliGiro 10. 10. 2012 09:23

Protože to řekl Emdží :D
I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. - Albert Einstein

Life´s a piece of *****
when you look at it
AliGiro
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Slonik 10. 10. 2012 09:30

On nic takového neřekl.
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod trent 10. 10. 2012 12:24

Koukám, že se mnohdy lidé ztratí jen proto, že nerozumí psanému textu. :D
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Slonik 10. 10. 2012 16:43

Pokud tu někdo takový je, tak by mohl dělat u nás :D
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod hobitt 10. 10. 2012 16:44

Tak jestli se dostanu do Prahy, tak k vám klidně půjdu :D
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 10. 10. 2012 18:50

Slonik: Já jsem koukal, že jeden váš náměstek asi nemá moc co dělat a tak kandiduje do zastupitelstva Středočeského kraje.
Na mě to působí dojmem, že jak někdo skočí do politických kruhů, má pocit, že může vykonávat neomezeně funkcí. To my, obyčejní občané(přizdisráči) máme co dělat, abychom utáhli jedno až dvě zaměstnání.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod MgX 10. 10. 2012 19:53

trent píše:máme co dělat, abychom utáhli jedno až dvě zaměstnání.

On je rozdíl funkce, zaměstnání a práce. Já mám to štěstí, že chodím do práce. Štěstí v tom směru, že práci mám. Ovšem znám lidi, kteří chodí do zaměstnání - ti se mají podstatně líp nežli já. A pak jsou ti „s funkcí“ - lépe s několika. Zde se již jedná o vyšší level.

BTW: napsal´s to správně - jsme přizdisráči. Drzost, ostré lokte a huba plná lží, nechává mnohdy vydělat a užívat život plnými doušky
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod trent 11. 10. 2012 12:33

Nevím, tak nějak jsem měl za to, že funkce náměstka ministra ŽP přeci jen obnáší nějakou činnost s funkcí spojenou. Ovšem když si pročítám kandidátku ODS, tak se to tam jen hemží evidentně nevytíženými řediteli,, primátory, starosty a dokonce zde máme i poradce prezidenta republiky. Ovšem obodbné je to i u ČSSD, jen zde díky současnému politickému uspořádání nejsou takové šajby. Mimochodem, jestli se nepletu, tak i choť dobrého hejtmana, toho času ve vazbě, má krajské ambice, leč kandiduje za středočeši2012.cz. Toto uskupení mi nějak uniklo.
edit: tak jsem projel všechny kadidátky a zřejmě se prostě jedná o lidi, co nemají opravdu co na práci.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Slonik 11. 10. 2012 14:45

Trent: Nebudu komentovat své nadřízené, alespoň ne tady. Ale když zvládnul řídit tři sekce (tedy byl "trojnáměstek"), tak tohle musí být brnkačka, když má teď jen jednu. Navíc je to z úřadu na krajský úřad nějakých 20 minut tramvají nebo 10 minut autem. ;-). A aby byla jistotka, tak je na prakticky nevoliteném místě

trent píše:... obnáší nějakou činnost s funkcí spojenou. ...

a tohle už vůbec nebudu komentovat
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod 4honza 11. 10. 2012 15:21

chvíli tu nejsem a už řešíte i politiku v tomhle vlákně.

jako by jí nebylo dost.

Konec světa bude až(už) za dva měsíce a něco - zbývá utratit peníze ze všech účtů, kreditek, kontokorentů - ať to stihnete! :D
4honza
Datel roku 2009

Odeslat příspěvekod trent 11. 10. 2012 15:43

Hmm, tak tento ukol bych stihl asi tak behem pul hodiny a moc srandy bych si ani neuzil.
Je videt, ze ma naivita je jeste znacna. Na praci maji tito lide otroky. :-)
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Slonik 12. 10. 2012 13:34

trent: Tvoje naivita je ještě značnější. :-). Rozhodně Ti tu nebudu říkat proč :D
Slonik
Expert

Předchozí stránkaDalší stránka