Co budete kupovat na Vánoce za dárky?

Téměř nemoderovaná sekce o čemkoliv

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Nakupujete dárky na Vánoce včas?
Ano, vždy dostatečně dopředu. 5 %  11%  [ 5 ]
Ano, začínám hned na začátku roku. 0 %  0%  [ 0 ]
S nákupem začínám zhruba měsíc před Vánoci. 14 %  31%  [ 14 ]
Ne, vše sháním na poslední chvíli. 11 %  24%  [ 11 ]
24.12. se projdu po obchodech a něco ulovím. 0 %  0%  [ 0 ]
Nekupuji dárky. 1 %  2%  [ 1 ]
Nekupuji dárky, sám(a) je vyrábím. 2 %  4%  [ 2 ]
Co být Vánoce? 2 %  4%  [ 2 ]
Nemám rád(a) Vánoce! 2 %  4%  [ 2 ]
Co je Ti po tom! 8 %  17%  [ 8 ]
Celkem hlasů : 45

Odeslat příspěvekod MgX 13. 3. 2009 21:48

zamis píše:ty se mnou taky v necem souhlasis? no to teda koukam. :shock:

Nemám důvod s Tebou VŽDY NESOUHLASIT. :-)
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod teplice 13. 11. 2009 13:33

no co tenhle rok? :)
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod trent 13. 11. 2009 13:53

bůh ví :hm
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Ares952 13. 11. 2009 17:28

asi prestanu slavit vanoce, pac taky nevim co kupovat
tim by se vse vyresilo
Naděje je motorem duše
Ares952
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trent 13. 11. 2009 19:50

To by tě bavilo, nemít Vánoce?
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod hobitt 13. 11. 2009 19:54

Mě třeba jo... :-l
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 13. 11. 2009 19:57

Me jo... bych mel pak vic "bezduvodnyho" volna mezi semestramaa....
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Ares952 13. 11. 2009 19:59

ja bych byl nesmirne stastny :-)
Naděje je motorem duše
Ares952
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 14. 11. 2009 00:59

Ahoj Kamarádi, Vánoce s blíží:
No šetřím Datlíka jednoprsťáka a nikdo to jinam nepřetáh, že...

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 12. 11. 2009 21:15
Promiň Mi To Má Paní Cristinno, Hmmm z bloodu, a z Vánoc mdlo, a z čeho ještě, abych Tě zase nerozesmutnil?!Crist, Tak hoši ani Ty stromečky neřežte, Jéžišek se u nás vodprásk Pětačtyřicitkou,...slaví se na Georgi v hloubi Brdských lesů...všichni jsou vítáni jinak tam budu Sám s korálkovejma Myšičkama a Fóglama, zvířátka již postříleli...Krásné Tradice, zdobení Stromku v lese, zvířátkům a fóglům, aby si šmákly, chce to malou stříšku vedle, aby jim to nenavlhlo(to pro srnčí, zajochy a tak), Půlnoční, koledy, To lití volova(lepší lidi Cín) ale lze i Vosk, je to jaksi bezpečnejší roztopit v hérnku pár obyčejných svíček a zbytků-parafínových!...Skořápky v lavoru a Cesta do Světa,...házení pantoflí, Jábločka, Klasicky ozdobenej stromeček, třeba perníčky, slámovými ozdůbkami, malými jablíčky a kdoulí, švestkami,a jinými sušami, či keramickými figurkami(i a ozdůbkami růčo dělanejma v kroužku či Keramice,) růčně foukanými filigránskými miniatůrami, žádný Koule(fujtajgl), ani Zvonce, jen jeden pravej zvoneček(pro Tatínka na zvonění) nebo sundanej v Huorách z krávy, he...pravý svíčičky, žádná elektrika! Brrr, to bych se osypal...Další zvyky-Houbovej Kuba, zbytky pro zviřátka na dvoře a ve stáji, jmelí, a zdobená větev, Adventní věnec a výzdoba na dveře...žádnej Disneyland kolem celýho baráku i na něm, he...,docela fajn je si s děckama(-kem) udělat betlém,( stačí vystříhanej nebo různě skolážovanej z hraček co jsou po ruce,,bude to Váš betlém,, že) a mezi Svátkama se po těch Pravých projít po kostelích a výstavách betlémů, hodně zapomenuté je ,,třesení Bezem,,... ha v poslední době se pouštěj kapříci, ale Tradicí je ta Nej Kapří šupina do peněženky, Jo Nezapomenout Pžíští Rok i Ty další roky Bídy, hlavně si ji nepotraťte, že!! No já si vzpomenu a ještě příjdu, zapálit další svíčičku ze vzpomínek i pár Básniček...No když tak to šoupněte do Vánočního Topicu, já to neumím, Dobrunka má Královno Cristinne...Starec Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 14. 11. 2009 01:02

A Ty dárky taky žádnej problém ,když se chce, že:Jasně: Teleportem...jen to chce vzít štětku a namalovat ,,port,, a nezapomenout poslat do,,Božáku, zavčas,,Dopísek Jéžiškovi,,a bejt Hodnej!, že a nejen před a o Vánocích, jinak o Dárkách jsem již vedle psal é asi na Doupěti: Růčo dárky či opravdu s láskou a podle zájmů dotyčného vybrané dáry i maličkosti potěší dvojnásob, že...trošku ,,zaSPYovat,, a zapojit Hlavu, he někdy i nohy, Ti zručnější i ty Ruce(urob si Sám), drobnější dárky, no třeba zrovna Ty šutry do kapsy-teď již polodrahokamy dle měsíčních znamení(ale né nějaký vobarvený napodobeniny), samorosty a suvenýry z cest, růčo malované obrázky nebo grafika(pokuď možno od Vás, či Velká fotka v paspartu taky ,tak), keramiku a porculán se jménem(Hrnky, kafáče, poháry apod, nočníky se již blbě sháněj...) CD s fotkama, přírůstky do Sbírek(kromě platných bankovek vyšších hodnot, he, to umí každej, kterýmu v kešeni zbyde), ale třeba příspěvek na koníčky- rybičky, teraristiku a jiná chovatelství s příslušnou knížkou odbornou(né vkladní, že) nebo hezkým obrázkem Míláška-ů, příslušenství k vybavení, ty knížky , ale aby to nebyly Dably, i tu poesii, různou bižů, já dělal šperky z toho,,drahýho,, kamení ve dřevu, kůži, stříbře a nerezu, pěknou kudlu či jiné turist potřeby, či doplňky do Auta, na kolo, na lyže(he flaška nebo bečička s bernardýnem aspoň na pohledu), srandovní leč užitečné dárky co neurazí, atd. To v partě...Pamatuji si třeba u Foglara na Vánoční slavnosti, putující po členech oddílu Bystu Boženy Němcové cca přes 5 kilo bronzu, která putovala pár let, (než ji nějakej Hamťák asi šoupnul do Sběrnejch surovostí?!), nebo něco z krámků s Orientálními suvenyry, třeba i voňavý tyčky nebo svíčky...je toho moc a přitom to Vás moc stát nebude...komukoliv poradím, že. Tulák Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod roxor 14. 11. 2009 05:56

MgX píše: tak si říkám, že bychom se navzájem mohli inspirovat dárky

Vlani som manželke kúpil parfém.Hodne som tým riskoval,aróma jej nemusela sadnúť :oboze .Ale tak sa s parfémom zžila,že tento rok chce taký istý :shock: (David Beckham).
Takže som už tento parfém kúpil a teprva ešte musím niečo vymyslieť,aby bolo niejaké prekvapenie.
Neberme život príliš vážne ... aj tak to nikto neprežije.
roxor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ares952 14. 11. 2009 07:43

predloni jsem manzelce koupil nocni kosilku :-) (anebo sobe? :-D )
Naděje je motorem duše
Ares952
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Maty.Lara 14. 11. 2009 10:20

Koukam, ze tu ted odpovidali zenati panove...
Chtela jsem se Vas zeptat, co byste radi dostali k Vanocum???
Vubec nevim, co koupit tatovi, tak hledam inspiraci kdekoliv...
Muze-li se neco pokazit, tak se to taky pokazi.
Maty.Lara
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ares952 14. 11. 2009 10:32

ja bych nepohrdnul trenyrkama, lepsi grafikou anebo dalsim diskem :-)

anebo bavlnene ponozky
Naděje je motorem duše
Ares952
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hobitt 14. 11. 2009 12:26

Tak já teď kupuju jen našim a bráchovi, ostatním lidem to nemá cenu... Letos jsem chtěl tátovi koupit na motorku páčky TITAX a mámě nějakou knížku, ale nakonec jim asi koupím společný dárek a to ten rychloohřívač vody od Tefalu. U bráchy jsem nevěděl, u těch malých dětí je to takové o prdu...je toho plno, až člověk neví, co vybrat. 2 tisíce za další náklaďák Bruder se mi dávat nechtělo, tak jsem mu koupil komplet všech dvd s Asterixem a Obelixem a hotovo. :)
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka