Razia a fukanie

Tady můžete řešit otázky týkající se dědění, diskriminace a další.

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Kirkwood 28. 2. 2008 14:23

byste měli vidět, co policajti dělají, když ten jejich čokl označí někoho, kdo asi má u sebe drogy.. vyklidí kolem něho prostor, opřou o zeď prohlédnou všechno, co má ten dotyčný u sebe (seberou i nějaký peníze z peněženky), šeptají do ouška, že si ho podají, až vypnou kameru.. atd. no sviňárna :(
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod Slonik 28. 2. 2008 23:52

kirkwood: vlastní zkušenost?
Myslím, že u vás by spíš měli zkoumat své kolegy, kteří si z policejního platu jsou schopni našetřit na několikamilionové baráky :-( No ale co - pomáhat (sobě) a chránit (své kolegy před průšvihy).
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod ToMMyK 29. 2. 2008 00:13

Kirkwood píše:byste měli vidět, co policajti dělají, když ten jejich čokl označí někoho, kdo asi má u sebe drogy.. vyklidí kolem něho prostor, opřou o zeď prohlédnou všechno, co má ten dotyčný u sebe (seberou i nějaký peníze z peněženky), šeptají do ouška, že si ho podají, až vypnou kameru.. atd. no sviňárna :(=/quote]

Kulove. Jednou jsem byl prohledavan na drogy. Byl jsem v cizim meste a zaparkoval jsem na miste, kde se pry schazi podivne existence a cekal v aute.

Prisel chlapik v civilu, zaklepal na okynko rekl ze si mam vystoupit. Pak mi sdelil ze ma duvodne podezreni, ze u sebe muzu mit drogy, vzal si gumove rukavice a rekl ze se mu mam divat pod ruky, ze me nic nepodstrcil. Podival se akorat do kufru auta a rekl ze ani nechce videt vic. Pak se "omluvil" a poradil me, abych si preparkoval. Samozrejme ze nebyl sam, byli dva nebo tri v civilni fabii a meli i kameru v aute
Kdyz turbo tlaci, tri valce staci
ToMMyK
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Kirkwood 29. 2. 2008 11:08

Slonik: jj, sice prohledávali přítele, ale byla jsem z toho v šoku.. taky si říkám, že oni mají toho po kapsách tolik, když dělají v Chebu ty razie na ty baráky plný Marihuany. :D
ToMMyK: jiný kraj jiný mrav ;)
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod Slonik 29. 2. 2008 15:17

Hmm a měl u sebe něco?

Já teda zažil docela ostrou osobní prohlídku na Islandu. Tamní dvoumetroví pořízci v černých uniformách skutečně budili respekt. Byli sice nekompromisní, ale naprosto korektní a mohu-li to říct, tak i zdvořilí. Měl jsem s sebou nějaké léky, takže se ptali jestli jim mohu poskytnout vzorek na test. Jelikož se nejednalo o lék, který je "na počet" (antibiotika a pod), v klidu jsem jim tabletku dal na test. Jinak ale musím říct, že vyndavali i baterku a CD mechaniku z notebooku, vytřepávali i baterie z foťáku - prostě všechno.

Nebylo to žádné udání, neměli ani žádné podezření - prostě jsem byl jen namátkově vybrán. Ačkoli byla procedura poměrně důkladná, musím říct, že jsem nebyl žádným způsobem ponižován a jednali se mnou zdvořile. Byli striktně profesionální, ale jednali se mnou jako s člověkem, který se ničeho nedopustil, jen je kontrolován. Čekání na výsledek testu mých léků mi zpříjemnili nabídnutou kávou. Samozřejmostí byla i omluva na závěr a přání pěkného pobytu. Tu omluvu už nečinili zmínění hromotluci, ale jejich půvabná kolegyně. Takováhle věc se mi v ČR nestává úplně standardně.

Tázali se mě i na dovážené cigarety a alkohol (informace o tom, že mám 6 krabiček je uspokojila - dokonce mi řekli, že jsem si mohl vzít karton a že jsou u nich velmi drahé)
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Kirkwood 29. 2. 2008 16:31

Slonik: neměl a ani se mu neomluvili.. :(
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod Dizieg 29. 2. 2008 16:38

No dakujem za ozrejmenie, je to presne tak ako som si myslel, ze na to samozrejme nemaju ziadne pravo.
Dizieg
Čtenář

Předchozí stránka