výpověd kvůli smyšlené krádeži

Tady můžete řešit otázky týkající se dědění, diskriminace a další.

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod orion29 4. 1. 2008 07:37

Ano,klidná ještě úplně nejsem.Ještě jí chci napsat doporučený dopis,kde žádám o zasílání výplaty a nem.dávek na č.účtu 123456/0300.Napsala jsem ji to předtím jen na lístek,který jsem ji předala.Hlavně at je to už za mnou.Zajímalo by mně kolik takových jako já bylo přede mnou.
orion29
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Bungo 5. 1. 2008 16:41

Mimochodem, pokud jste pracovni smlouvu nepodepsala osobne, tak je neplatna a je to car papiru, bez jakekoliv hodnoty. Vznikla sice mezi vami pracovni smlouva jinou formou, ale zamestnavatelka si koleduje o mastnou pokutu. (kdyby prislo na ni nejake "anonymni" udanicko...) To jen tak na okraj.

S vypovedi samozrejme souhlasit nemusite. Takze, pokud to bude ukonceni pracovniho pomeru dohodou - zalezi na vas, jestli to prijmete - zkuste pozadat o nejake odstupne, nebo proste nepodepiste... Poaklize vam bude chtit dat vypoved - tak tam je vypovedni lhuta a musi byt uvedene z jakeho duvodu je vypoved davana. Pokud s tim nesouhlasite, muzete se obratit na soud. S okamzitym zrusenim je to podobne.
Excuse me, is this the Society for Asking Stupid Questions ?
Bungo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod orion29 21. 1. 2008 13:37

Dobrý den.Tak už jsem myslela,že mám klid.Ani na tom odstupném bych netrvala.....Dneska jsem volala šéfce
Kdy mi pošle výplatu.Řekla mi,jestli mi není trapně chtít po ní peníze,když jsem jí ukradla 100tisíc.Že mi nic nedá.Jestli jsem prý viděla v TV,jak někoho zavřeli za zpronevěru na 3 roky.Jsem ted na nemocenské.Takže jsem pořád zaměstnanec.
Zjistila jsem,že pumpu má pronajatou její matka ,s kterou se,ale vůbec o ničem nebavím
Já ted ani vlastně nevím kdo mně zaměstnává,když nemám prac.smlouvu.
Naposledy upravil orion29 dne 25. 1. 2008 16:13, celkově upraveno 1
orion29
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Rop 21. 1. 2008 13:50

Tak se podívejte na výplatní pásku ... co je tam za firmu (osobu) v kolonce zaměstnavatel ... pokud vás zaměstnává jiná paní, pak se jedná o neoprávněné podnikání, neboť má pozastavaný živnostenský list ....

Je škoda, že nemáte tu pracovní smlouvu ...
Naposledy upravil Rop dne 25. 1. 2008 16:45, celkově upraveno 1
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Návštěvník

Odeslat příspěvekod orion29 21. 1. 2008 13:58

Na výplatním lístku jsou jen údaje o mně a žádné údaje o zaměstnavateli.
orion29
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Rop 22. 1. 2008 20:54

Takže položme si zásadní otázku ... kdo je váš zaměstnavatel?
Rop
Návštěvník

Odeslat příspěvekod orion29 23. 1. 2008 14:02

Jsem objednaná v ponděli u právníka ÚP,tak budu vědět víc.Tu výplatu mi přece dát musí.
orion29
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Rop 23. 1. 2008 18:22

No tak pokud to je s. r. o. tak jednejte s jednatelkou ... každopádně každá další informace přináší další a další otázky ...
Rop
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Bungo 23. 1. 2008 19:56

V kazdem pripade doporucuji nasledujici. Na jednani s pravnikem si vzit veskere dokumenty ktere mate k dispozici - vyplatni pasky, smlouvu rozvrhy prace, výpis z obchodniho rejstriku zamestnavatele (staci internetovy) a dalsi... muze se to hodit.

2. vypsat si na kus papiru seznam otazek, na ktere se chcete zeptat. Poznamenat si pravnikovy odpovedi.

Budu se Velmi tesit, pokud v pondeli napisete na co jste s pravnikem UP prisli...
Excuse me, is this the Society for Asking Stupid Questions ?
Bungo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod branda 23. 1. 2008 22:06

Nezapomeňte také na zápočtový list
branda
Návštěvník

Odeslat příspěvekod orion29 24. 1. 2008 15:03

Dobrý den.Jsem přítel orion29.Včera jsem se telefonicky domluvil s pí jednatelkou,že za ní dneska zajedu s plnou mocí,ověřenou notářem,aby mi vydala mzdu a ona souhlasila.Dnes jsem tam dojel a ona mi začala tvrdit,že jí žádnou výplatu nedá.Až ukončí nemocenskou a podepíše výpověd dohodou(zajímavé,že ji najednou chce dát dohodu,když jí tam údajně kradla).Na má slova,že nemocenskou bude mít min.ještě měsíc a,že tak dlouho nemůže být bez výplaty,mi odpověděla:a krást mi tady mohla?Řekl jsem jí,at to teda dá na policii,ale,že výplata je něco jiného.Máme si jít za kým chceme,ale ona nic dřív nedá.Pro zajímavost jsem si vše nahrál. Neuvěřitelné!
orion29
Návštěvník

Odeslat příspěvekod orion29 28. 1. 2008 17:06

Byla jsem dnes u právníka ÚP.Byl velmi ochotný,vše si vyslechl a kroutil při tom hlavou.Že prý vše ověří a prošetří.Bude tam i volat.Mám přijít zase v pondělí.Hlavně at už mám tu výplatu.
orion29
Návštěvník

Odeslat příspěvekod clone 12. 2. 2008 20:51

2 orion29:

nejake nove info?
Everyday is a fun day
clone
Návštěvník

Odeslat příspěvekod orion29 13. 2. 2008 18:41

Byla jsem ted za právníkem na ÚP a řekl mi,že musím vydržet.Poslal tam nějakou kontrolu a čeká na výsledky.Rychlost prý neovlivní.Výsledek zde samozřejmě napíšu.
orion29
Návštěvník

Odeslat příspěvekod orion29 15. 3. 2008 12:21

Dobrý den.Tak výplata mi konečně přišla.Výsledek kontroly Úp ještě neznám.Ted mi pro změnu zaměstnavatelka po písemné žádosti nechce vydat potvrzení o zdanitelných příjmech,abych si mohla sama podat daňové přiznání.
orion29
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka