od MgX 12. 1. 2008 19:57
Slonik
Ano, je to bohužel hanba. Já mám zkušenost s Telefónicou O2, nebo jak se to teď jmenuje.
Kamarád koupil dceři mobil, hned ji nechal deaktivovat úplně všechno, kromě volání a sms. Jednou (je to malá holka) si hrála s mobilem, kamsi se připojila a prásk 450,-kč kredit byl fuč. Nejde ani tak o těch 450,-Kč, ale o to, že jí někdo zase sám o své vůli aktivoval, jejím otcem zablokované služby.
Srandovní na tom je, že se toto opakovalo ještě jedenkrát. Jenže v tu chvíli na to přišel její otec přímo. Nastavoval jí něco na mobilu a zkusmo si testnul jakési připojení a prásk .... vono to zase fungovalo. Hned to vypnul a ,,žhavil drát". Operátorka mu ,,suše" vysvětlila, že oni nic neaktivovali, že to není možné atd. atd. - Takže si to nechal zase blokovat a současně si napsal den, čas i jméno osoby se kterou mluvil a toto také oznámil operátorce, pokud by zase ,,náhodou" něco bylo aktivní.
U T-Mobile je velmi známé jeho opakované (uživatelem nechtěné) služby ,,hlasová schránka" - tak jak jsi to popsal.
Těch věcí je opravdu hodně a nejsou to výmysly lidí a příběhy typu ,,jedna paní povídala". Je to hnusné arogantní jednání s vědomím své (určité) jedinečnosti na trhu. Povětšinou to není osobní selhání jedince, ale příkaz někoho z vedení - zřejmě aby se již tak vysoké zisky ještě ,,dofoukly".
Já bych jim ty peníze přál, kdyby jim alespoň trochu na zákaznících záleželo atd. atd.
S pozdravem MgX