pokuta

Tady můžete řešit otázky týkající se dědění, diskriminace a další.

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Hitomi 21. 7. 2007 13:08

nevim proste jsem asi jen narazila na to tvoje 1% ,, je fakt ze podnikam dost radikalni kroky ,, ale vubec zivot me naucil ze je to potreba ,,
Hitomi
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MarkFX 21. 7. 2007 13:13

Jeffe: myslíš že si tehdy řekl že už nikdy pít nebude?? :twisted:
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Slonik 21. 7. 2007 13:35

Hitomi: kdybys omezila radikální kroky, měla bys to možná o dost jednodušší. Pokud jako učiníš radikální krok, nesmíš se divit, že je na něj adekvátně odpovězeno. Na základě takovéhle zkušenosti si zafixuješ, že lidi jsou všichni zlí a jediná možná komunikace s nimi jsou radikální kroky. Odtud je už jen krůček k tomu být okolím považován za mírně řečeno "podivína", dostat se do izolace, ztratit většinu přátel a zůstat jen sám se sebou. Touto cestou se člověk potenciálně odsuzuje k psychickému strádání a eventuelní doživotní konzumaci antidepresiv čtvrté generace.

Nicméně to už je hodně od tématu. Administrátorům se omlouvám, ale když už jsem to napsal .... Příště se polepším :potichu
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Anonymous 21. 7. 2007 13:40

Hitomi, do této diskuze se již nebudu zapojovat, mám na Tebe ale jednu otázku. Když říkáš, že Tě život naučil, co je třeba, připadá mi to jakoby to říkal 50 letý člověk. Mohu se zeptat kolik je Ti let?
Anonymous

Odeslat příspěvekod christian 21. 7. 2007 18:33

takze to se mam i zacit ja bat,ze nahodou pujdu kolem neceho co dela kraval a budu platit pokutu? :D
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod Jeffe 21. 7. 2007 19:58

Jestli budes vypadat jako Wracker tak jeste budes rad ze nedostanes pelendrekem pres pysk. :lol:
Superforum - v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství :D
Jeffe
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod aquarkko 21. 7. 2007 22:09

Wracker píše:jim policajti pokutu nedaj jo? hm to je krasny...

ústní domluva... :oboze
to sloník, iwigirl atd.: co se týče radikálních řešení a přístupu k lidem...když to někdo chce řešit tak, tak ať řeší, takový jakože "z toho vyrosteš", to jsou dost hloupý odpovědi...jednou ten člověk má nějakou povahu a ta se nemění! Podle mě je naprostá hloupost chtít člověka a jeho náturu změnit. A třeba má ty zkušenosti špatný...taky mám a podle toho se chovám, i když je to vám možná unappetitlich...
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod Slonik 21. 7. 2007 22:48

Aquarkko: pokud MP "řeší" opakované stížnosti na rušení nočního klidu těmi samými lidmi opakovanou domluvou, jsou na místě další kroky. Když mi prozradíš město, pokusím se ti zcela konkrétně poradit.

co se týče toho "z toho vyrosteš", bylo to původně na mě jako že tím, že nevolám hned policajty si nechám všechno líbit...
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod aquarkko 21. 7. 2007 22:51

No, přiznávám, že jsem to nečetla stoprocentně pozorně...a místo ti prozrazovat nebudu, přece jenom je to bábi věc a ne moje...chápeš, jakože nebudu říkat její bydliště za jejíma zádama atd.
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod Slonik 21. 7. 2007 22:57

Aquarkko: tomu samozřejmě rozumím. Byla to jen nabídka. Máš-li zájem, mohu se pokusit zpracovat nějaký nástin postupu. Na město jsem se ptal proto, že konkrétnosti v této problematice jsou řešeny velmi často obecními vyhláškami.
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod aquarkko 21. 7. 2007 23:05

Ok...já se jí zeptám, jak to teď aktuálně vypadá a případně se poradím, dík :wink:
aquarkko
Legenda

Předchozí stránka