od Hitomi 21. 7. 2007 10:36
1) zabuším na hlučné sousedy - to na 99% neuslysi
2) pokud nezareagují, zazvoním na ně a požádám je, aby toho nechali - na 95% ani zvoneni ne
3) na základě jejich reakce se rozhodnu co dál - kdyz uz ano jsou to nadavky a vyhruzky a s ozralima lidma se hadat je o hubu (kdyby nebyli ozrali tak verim ze by byli soudni a nehlucili tak jinak to jsou pitomci a nevi ze v panelaku jsou papirovy steny a kdyz chcou neco slavit tak co je za problem se poptat sousedu vedle a tak zda si muzou pustit hudbu trochu vic nahlas ? a ne aby se ja jich pak jeste doprosovala at to ztisi
4a) pokud to bude výjimka a vysvětlí mi, že slaví např. kulatiny, promoci, potomka a pod., přežiju to, protože mám pro takové věci pochopení - pokud je to vyjimka mohli se poptat
4b) pokud budou drzí, sdělím jim, že jsem ochoten zavolat m욡táky, což jim může vygenerovat pokutu - na 99% nadavky a at tahnu
4c) pokud nepomůže 4b), zavolám m욡táky pro rušení nočního klidu - z toho si vetsinou pokud nedostanou pokutu nic nedelaji
4d) při častém opakování se obrátím na majitele domu a podniknu další kroky - souhlasim
4e) použiju všech dalších legálních cest - souhlasim
proste se pozaduje po mne abych se jich doprosovala zda se nezklidni ale aby se oni meli predem zeptat to neexistuje
dokazu to tolerovat pouze o silvestru tam se nejak predpoklada ze budou hlucit vsichni i kdyz ja chodim po pulnoci vetsinou spat
TO iwigirl a Wracker: ohnem proti ohni ,, kdyby oni nebyli zbrkli a predem se zeptali ci to nejlepe sli oslavit jinam a ne proste sousedi jsou proti nam prd muzem si delat co chceme , sousedi pod nami poznali co je to jak naserou cely barak , proste prvni meli byt tolerantni oni a ne ja a vubec je to jedno v jaky je to den ,, nekteri lidi chodi do prace a v sobotu a nedeli a maji i po nocni , nebojte jak budete mit takovy sichty tak taky budete ***** tezce a bohuzel ja jsem mala a drobna a maj ze mne tak mozna legraci ,, ale z MP uz je respekt ,, vim predem ze me nebudou brat vazne ,, jak je bracha doma a a resi to tak poslechnou a ztisi ale jinak oni omylem a proto tu je MP , proste jste si to nezazily,, a pokud se nejaky duchodce ci pani nebo kdokoliv bal zaklepat tak na to mel plne pravo ,, mozna vypadate drsne nevim ,, ale proste od toho tu ta policie je a nevim proc se na ni neobratit kdyz si myslim ze nemam na to tu situaci resit a ja se klidne priznam ze jsem srab a nemam na to ,, a tak je to moje jedina volba vetsinou ale asi takhle ,, zezacatku se jim to tolerovalo tak 1x za dva tydny no ale jim to nestacilo a pak to bylo skoro kazdej den ,, proste pak jen toho zneuzijou jak vidi ze si to ostatni nechaji libit ,, my taky slavime narozeniny a podobne a alkohol tece proudem ale sousedi ani nevi ze neco slavime protoze nemame duvod byt hlucni a rvat a poustet si hudbu na plne pecky do dvou do rana ,, pokud mate tendenci byt hlucnejsi tak asi o tom vite a informuji sousedy ne ? huba vam za optani neupadne,, nebo si pronajmete cast hospody nejake a podobne kde se takove akce delaji ,,,
EDIT : taky nechapu proc si pousteji tu hudbu nahlas ,, potom po sobe rvou coze ?!!!! Co ?!!!! a jak krikem prehlusi hudbu tak ji daji jeste vice nahlas ,,,a tak dokola ,,,