pokuta

Tady můžete řešit otázky týkající se dědění, diskriminace a další.

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Wracker 20. 7. 2007 11:09

za co jsem dostal pokutu kdyz je uveden prestupek podle paragrafu 47/16 zák. č. 100 (snad 100 nemuzu to precist mozna 200) /1900 ? nikde se mi to nepodarilo najit
Wracker
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Anonymous 20. 7. 2007 11:20

Není to zákon č. 200/1990 ??

§47

(1) Přestupku se dopustí ten, kdo

a) neuposlechne výzvy veřejného činitele při výkonu jeho pravomoci,

b) poruší noční klid,

c) vzbudí veřejné pohoršení,

d) znečistí veřejné prostranství, veřejně přístupný objekt nebo veřejně prospěšné zařízení anebo zanedbá povinnost úklidu veřejného prostranství,

e) úmyslně zničí, poškodí, znečistí nebo neoprávněně odstraní, zamění, pozmění, zakryje nebo přemístí turistickou značku nebo jiné orientační označení,

f) poruší podmínky uložené na ochranu veřejného pořádku při konání veřejných tělovýchovných, sportovních nebo kulturních podniků anebo v místech určených k rekreaci nebo turistice,

g) poškodí nebo neoprávněně zabere veřejné prostranství, veřejně přístupný objekt nebo veřejně prospěšné zařízení,

h) neoprávněně založí skládku nebo odkládá odpadky nebo odpady mimo vyhrazená místa.

(2) Za přestupek podle odstavce 1 písm. a) až d) lze uložit pokutu do 1 000 Kč, za přestupek podle odstavce 1 písm. e) a f) pokutu do 3 000 Kč a za přestupek podle odstavce 1 písm. g) a h) pokutu do 50 000 Kč.
Anonymous

Odeslat příspěvekod Wracker 20. 7. 2007 11:23

jj to je urcite ono diky :-) za b bude spravne
Wracker
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Marty89 20. 7. 2007 11:29

Jsem si říkal, že ten zákon asi nebude z roku 1900.
Legen - wait for it... dary
Cerveza o muerte
Marty89
Vicedatel roku 2009

Odeslat příspěvekod Anonymous 20. 7. 2007 13:09

Wracker píše:jj to je urcite ono diky :-) za b bude spravne

A jejejej, máme tady rušiče nočního klidu :D .. Tak kolikpak Kč byla ta pokuta, hm?
Anonymous

Odeslat příspěvekod Wracker 20. 7. 2007 16:54

no to je jasny, ze za 1000 kdyz sem to ja.. :-/
Wracker
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Hitomi 20. 7. 2007 17:05

S prominutim ale takovy lidi nesnasim ,, ,, lidi maj mit aspon klid jak spi a ne aby je nejaky chytrak rusil ,,,
Hitomi
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Anonymous 20. 7. 2007 17:06

Hitomi, já s prominutím zase nesnáším lidi, kteří hodnotí situaci, jejíž nebyli součástí, neznají ani okolnosti, podrobnosti a zúčastněné :wink:
Anonymous

Odeslat příspěvekod MarkFX 20. 7. 2007 18:04

jo!!! :mrgreen:

když je nálada tak proč si nezabékat?
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Slonik 20. 7. 2007 18:30

wracker: to vás někdo nabonzoval? Pokud ano, je to další důkaz o tom, že svině jsou prostě všude ... :-/
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Anonymous 20. 7. 2007 18:35

Sloníku, s těma sviněma jsi mi teď připomněl jednu takovou "veselou příhodu"..

Minulý týden jsem byl v Brně, večer jsme šli s pár lidma do hospody a spokojeně popíjeli pivo, nebyli jsme nijak výrazně hluční, prostě normlání posezení. Asi tak za hodinu, po tom, co jsme přišli, vešli do hospody 4 policisté, ani se nerozhlídli a namířili si to přímo k nám. Začli se ptát kolik nám je, všem nám bylo 20. 20, odpověděli jsme. Chtěli vidět občanky, když pochopili, že je nám opravdu 20, zase se otočili a šli pryč. Kolem dokola bylo x mladých lidí, všímali si ale jen nás. Nevím, jestli tohle byla náhoda, ale mám pocit, že někdo asi záviděl mládí a ... :wink:
Anonymous

Odeslat příspěvekod Slonik 20. 7. 2007 18:41

Jersey: nechci být paranoik, ale tohle nebyla náhoda. Škoda že jste neidentifikovali toho dobráka, který měl tolik obav, zda se nenalévá nezletilým. Mohli jste ho pozdravit a ukázat mu tradičním gestem, že "je jednička" :-D
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Jeffe 20. 7. 2007 18:41

Mensiny to nikdy nemeli lehke... :D
Superforum - v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství :D
Jeffe
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Wracker 20. 7. 2007 18:49

Slonik píše:wracker: to vás někdo nabonzoval? Pokud ano, je to další důkaz o tom, že svině jsou prostě všude ... :-/ /quote]
jj ptal sem se jich a nekdo volal fizly...a rano mel kamos picu prez cely dvere nejakou cernou barvou

a bylo to ze sme meli pustenou vez trochu vic nahlas coz, ale neznamena na plny koule (kdyz sem jim to rek tak me chteli jeste tahnout na stanici) asi to byli sousedi zezhora..spis bych pochopil kdyby prisli klepli na dvere tak by to bylo ok...no co uz sem to dneska zaplatil :-/
Wracker
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Slonik 20. 7. 2007 18:52

wracker: Jo, to by bylo normální - přijít, zazvonit a říct něco jako "heleďte, děvčata a chlapci, děláte bordel, já ráno vstávám do práce a potřebuju se vyspat, tak se laskavě ztište". Pokud byste to nerespektovali, tak bych podnikal něco dalšího.

Můžu být zvědavý kde to bylo?
Slonik
Expert

Další stránka