Zabavovani veci ve skole

Tady můžete řešit otázky týkající se dědění, diskriminace a další.

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod MgX 12. 4. 2007 21:03

suk

Řešení je jednoduché. Nechceš chodit do školy? Tak tam nechoď. Proč za to trestáš učitele?

Vím, že je to OT, ale musel jsem - omlouvám se.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod iwigirl 12. 4. 2007 21:04

suk: tak do školy nechoď a mazej makat, ony tě tyhle poznámky brzo přejdou. To je názor 15letýho fracka bez rozumu.
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod suk 12. 4. 2007 21:10

pridej. 16,8 letyho fracka
bohuzel bez skoly makat nemuzu(skoro nic nesezenu) tak me nic jinyho nez tu skolu dodelat nezbejva. uz jen dva roky a dva mesice... tak to zvladnu :)
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod kurcatovium 12. 4. 2007 23:10

seženeš jako nic... kopáče berou vždy a všude!
kurcatovium
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MartinT 4. 9. 2007 16:01

Tak jsem to pročetl celé. V podstatě jsem z mládí zvyklý na zabavování věcí ve škole - to bych neřešil. Co mě zarazilo, je však Bungo. Je to student práv a nedokáže si pořádně ani přečíst nebo snad uvědomit obsah zákona.

Cituji ještě jednou §247:

"Kdo si přisvojí cizí věc tím, že se jí zmocní, a

1. způsobí tak škodu nikoli nepatrnou,
2. čin spáchá vloupáním,
3. bezprostředně po činu se pokusí uchovat si věc násilím nebo pohrůžkou bezprostředního násilí,
4. čin spáchá na věci, kterou má jiný na sobě nebo při sobě, nebo
5. byl za takový čin v posledních třech letech odsouzen nebo potrestán,

bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo peněžitým trestem nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty."

Tedy minimálně bod 4. je naplněn, protože Suk měl v okamžiku odejmutí sluchátek tuto věc při sobě. Dále i bod 3 " *****í". Jestli lidé s takto exaktním uvažováním jako Bungo vykonávají právo v našem státě - no tak potěš koště. Pak nemají lidé nadávat na soudy a jejich rozhodnutí.

Jestli by se mělo k trestnosti něco dodat, tak nikoliv, že nejde o krádež, ale spíše to, že společenská nebezpečnost tohoto jednání bude případně hodnocena jako velmi nízká a soud by upustil od potrestání, možná i od projednání.
MartinT
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Noclaf 4. 9. 2007 16:27

4suk

Buzeroval si a ucitel to (podle me) vyresil lidsky spravne. Samozrejme, ze to mohl resit kazensky, ale to by k nicemu nevedlo - jednak ti nechtel zaridit dutku, ale proste chtel jen abys neposlouchal v hodine. Nestalo mu to za to pobihani a vypisovani papiru (coz se nedivim).

Delas ze sebe "rebela", ale nejsi prinejmensim ochotny nest nejake dusledky - a zatimco ty prekracujes co se ti libi, jen proto, ze to neni vazny prestupek, tak ostatnim (ONI! ZLOUNI! SKOLNI MATRIX!) se snazis o hlavu otlouct jakykoliv paragraf. To se to hezky rebeluje, kdyz to vlastne nema zadna rizika (dutka tridniho ucitele / reditele neni riziko - ja sam bych s nima mohl topit, kolik jsem jich kdysi dostal).

Klasicky priklad kdy nekdo zna svoje prava, ale povinnosti jsou mu sumak. Uprimne - jsi spis frajirek, kterej ma bolistku, protoze a)prisel o sluchatka a nemuze byt uz o hodine kůl a poslouchat music + b)ucitel to k tvoji nelibosti vyresil efektivne a zrusil ti "rebelanstvi" + c)nemuzes si postezovat doma, protoze by ti pravdepodobne akorat vynadali.

PS : Kdyz jsi takovej drsnej rebel, tak vypadni ze skoly (co te tak hnusne omezuje) a kterou mas "zadarmo" z dani nas, co uz pracujem (uz treba pri studiu) a bez taky makat. A v praci si zkus rebelovat - tam to alespon pujde na tvoje triko a nikdo se s tebou nebude mazlit.
PSS : Neboj. U nas taky berou i ty se zakladnim vzdelanim. Budes mit perspektivni dzob u pasu. Eňoňůňo pro drsny rebely!
SI ALTERUM SIT OPTANDUM, MALIM EQUIDEM INDISERTAM PRUDENTIAM QUAM STULTITIAM LOQUACEM
Merida AM 3000D 2008 + Sigma Sport Mirage EVO X;
Noclaf
Návštěvník

Odeslat příspěvekod iwigirl 4. 9. 2007 16:37

MartinT: myslím, že Bungo zde přímo v tomto threadu několikrát napsal velice rozumný názor, doporučuji si přečíst celou diskuzi, hovoří i právě o společenské nebezpečnosti, konkrétně zde: http://pauza.zive.cz/viewtopic.php?p=186363
Tak prosím příště před vynášením soudu o schopnosti či neschopnosti někoho přečíst vše a ne pouze vytáhnout jeden příspěvek z mnoha..

A ano, správně jste poznamenal- jedná se o studenta. Student je od slova studium. Tak buďte milý pane trochu více schovívavější.....
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Bungo 6. 9. 2007 22:47

MartinT píše:Tak jsem to pročetl celé. V podstatě jsem z mládí zvyklý na zabavování věcí ve škole - to bych neřešil. Co mě zarazilo, je však Bungo. Je to student práv a nedokáže si pořádně ani přečíst nebo snad uvědomit obsah zákona.

Cituji ještě jednou §247:

"Kdo si přisvojí cizí věc tím, že se jí zmocní, a

1. způsobí tak škodu nikoli nepatrnou,
2. čin spáchá vloupáním,
3. bezprostředně po činu se pokusí uchovat si věc násilím nebo pohrůžkou bezprostředního násilí,
4. čin spáchá na věci, kterou má jiný na sobě nebo při sobě, nebo
5. byl za takový čin v posledních třech letech odsouzen nebo potrestán,

bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo peněžitým trestem nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty."

Tedy minimálně bod 4. je naplněn, protože Suk měl v okamžiku odejmutí sluchátek tuto věc při sobě. Dále i bod 3 " *****í". Jestli lidé s takto exaktním uvažováním jako Bungo vykonávají právo v našem státě - no tak potěš koště. Pak nemají lidé nadávat na soudy a jejich rozhodnutí.

Jestli by se mělo k trestnosti něco dodat, tak nikoliv, že nejde o krádež, ale spíše to, že společenská nebezpečnost tohoto jednání bude případně hodnocena jako velmi nízká a soud by upustil od potrestání, možná i od projednání.
Excuse me, is this the Society for Asking Stupid Questions ?
Bungo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Rop 7. 9. 2007 00:16

Mno číst vás je zajímavé .... a největší problém je že onen "poškozený" je prostě ještě malé děcko co si myslí, že je dospělý a může si ke všem dovolit všechno .... až přijde na to, že k někomu si něco dovolit nemůže a k někomu něco zase jo ... tak bude dospělý ... ale to mu pak nikdo nebude zabavovat věci ve škole
Možná na vysoké pozná jak se má chovat .... otázka je jestli se tam s tímhle přístupem "machrování" dostane ... jo jo ... občas ta pokora je dobrá věc ... a slušnost taky ... ale třeba to časem pozná ...
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Noovo 7. 9. 2007 07:32

fakt uz nechapu co tu resite, suk mel holt smulu na hodinu takove veci nepatri, nepatrili a patrit nebudou, tak to holt je...skola je od toho, aby se tam deti vzdelavali a nedelali kraviny pri hodinach...poslouchat hudbu si muze o prestavce, kdyz bez toho nemuze byt....dost a puntik...
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod jajaja 12. 11. 2007 22:17

ma ucitel pravo mi zabavit svacinu kdyz sem ji mel oprenou o tasku a nejedl sem ji? a kdyby jo ma ji pravo snist? von mi ji sned a ja mel pak hlad... :?
jajaja
Čtenář

Odeslat příspěvekod Noovo 13. 11. 2007 08:37

jajaja: nedelej si z toho ***** a mluv vazne...
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod Player. 13. 11. 2007 13:53

to vobec nemusi byt sranda. U nas na fyzike ked si jedol, dosiel ucitel, zobral a zjedol :D. A to hovorim vazne.
Player.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aquarkko 13. 11. 2007 14:21

a to má bejt úsměvný? takovej učitel by si ani neměl říkat učitel
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod Player. 13. 11. 2007 15:24

a preco nie? Ked niekto napriek viacerym upozorneniam je hodine a ucitel ho varuje, ze mu tu desiatu(svacinu) zje a ziak nic... Urcite lepsie opatrenie ako poznamka do ziackej knizky (lol).
Asi si predstavujes ucitela ako naprogramovaneho robota, co ma na kazdu situaciu len jedno hlupe riesenie. Asi zabudas, ze su to tiez bezni ludia a ako ludia sa aj spravaju.
Player.
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka