Zabavovani veci ve skole

Tady můžete řešit otázky týkající se dědění, diskriminace a další.

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod MgX 11. 4. 2007 11:33

A tak teprve teď jsem si všimnul, že jsem chvilku mluvil ,,o voze" a Jersey II. zase ,,o koze" :lol:

JII. špatně sem si přečetl Tvůj příspěvek. Tys to bral z pohledu, že učitel spáchal TČ, já zase, že by (teoreticky) suk s onou věcí spáchal TČ :oboze

Asi se půjdu najíst - zřejmě je to z hladu :-)
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod suk 11. 4. 2007 11:43

Vtipna diskuse :D
priste si koupim sluchatka za 5k a vic, mam jen shity za 1,1k :)
ono to nikdy zakazano nebylo poslouchat pri hodine (u tohodle ucitele) ale kdyz se zeptam na neco na co se uz nekdo ptal asi z toho radost nemel :) jsem zvedav co rekne priste az se ho zeptam na neco na co se nekdo ptal a nebudu mit sluchatka.

pres rodice se mi to prilis resit nechce protoze je znam a vim ze ty by mu jeste dovolili aby si je do konce roku nechal (a bejt jen z mejch penez tak at si je necha uplne)

no, jdu na fyziku pak to na nej zkusim :D
mozna jsem mohl zkusit radu jednoho lehce uchylneho spoluzaka..
The Orange Evil, 11.4.2007 10:22 píše:mu vlez pod stůl, on povolí:-D-/quote]

mgx: dobrou chut ;)
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod MarkFX 11. 4. 2007 11:51

vrátit ti je musí, ale horši když se tak rozhodne až na konci roku... :D
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod suk 11. 4. 2007 14:03

aby to nebyo jako na zakladce, tam mi nekolikrat neco zabavili a uz jsem to nevidel :-/
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Noovo 11. 4. 2007 14:11

suk píše:Poslouchat hudbu je i pres zakaz ucitele trestny cin? :shock:

ja se zeptal na neco na co se uz nekdo predtim ptal a ja to asi preslech nebo tak. protoze jsem mel na hlave sluchatka tak si myslel ze jsem neposlouchal. prikazal mi sundat si je. tak jsem si je sundal a pustil hudbu nahlas do sluchatek tak mi je zabavil ze jsem ho pry 3x neposlechl. jo jeste vlastne po prvnim napomenuti jsem se schoval za monitor a nasadil. a pak az to pustil nahlas. ale o tom nic nerikal. :mrgreen:

tvoje hloupost, dal ti sanci a tys ji ztratil, sluchatka dostanes holt na konci skolniho roku, nebo je daji tvym rodicum hehee
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 11. 4. 2007 14:13

a co kdyz to rodice nebudou chtit vzit a reknou mi at si to z nej dostanu jak chci a on mi to neda?
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Noovo 11. 4. 2007 14:18

nam ucitele zabavovali veci a dycky je na konci roku fakt vratili (mne ne ja byla vzdy hodna)...asi se spis domluvit s ucitelem, aby se s rodici spojil telefonicky...

Love is a Losing Game

Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 11. 4. 2007 14:26

to bych musel zbit rodice...klidne zavolaj a reknou at si to necha a ze ja jim to povinne zaplatim (ty sluchatka byly z jejich penez). oni vzdycky byli s ucitelem/ucitelkou i kdyz ten ucitel(ka) byl(a) krav(a)
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Noovo 11. 4. 2007 14:29

jako nechci, abych ted vyznela tak, ze se zastavam tvych rodicu, ale pokud ti neco koupi a ty si toho takhle nevazis ac treba vis, ze je tvuj ucitel takovy jaky je (ze zabavuje veci), tak sorry, ale to s nima souhlasim...

Love is a Losing Game

Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 11. 4. 2007 14:33

ten ucitel mi jeste nic nezabavil ani mi tim nikdy nevyhrozoval...
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod MgX 11. 4. 2007 14:34

suku

Měl by ses více věnovat učivu a méně v hodinách poslouchat hudbu. Kdyby ses totiž více vzdělával, věděl bys, že ,,manžel" od krávy není kráv, ale býk. Když mu pak odeberou ,,kulky", je z něj vůl :lol:

Přestaň meditovat nad tím, co a jak. Jseš chlap, tak to ber tak, žes to prostě pohnojil. Jediné co pro navrácení sluchátek můžeš udělat je...
... zajít za učitelem, slušně se mu omluvit, vysvětlit mu, že hudbu opravdu miluješ, že Tě uklidňuje.... a ony sluchátka jsou velmi drahé, no a i Tobě velmi drahé ;-)
Prostě skloň svůj hřbet a na hlavu nasyp trochu popela. Na závěr svého proslovu řekni, že se to již nebude opakovat.

Pokud Ti sluchátka vrátí, tak pamatuj, že slovo dělá muže - takže do budoucna, žádný sluchátka na hlavě v hodinách ;-)
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod suk 11. 4. 2007 14:40

hodiny programovani == hodiny kdy se pisou programy a na konci si ucitel obcas i zkontroluje jestli jsme neco udelali. ja delal co jsem mel samozrejme jenom jsem mel jako obvykle sluchadla

kdyz jsem prisel za ucitelem tak me poslal nekam ze ty sluchatka proste nedostanu (o slovech jako ze se omlouvam a ze uz to neudelam jasne pouzil jsem). to ze se mi lip maka kdyz mam pustenou hudbu jsem mu taky rikal a na to mi odpovedel ze mam smulu a asi propadnu...

no v kazdym pripade ted odjel nekam pryc, sluchatka zase tak moc nestaly jenom asi 1,1k to je malo, to vydelam za pul roku...
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Noovo 11. 4. 2007 14:42

suk píše:ten ucitel mi jeste nic nezabavil ani mi tim nikdy nevyhrozoval...

jenze takhle je videt, jak si vazis veci od rodicu...nechci tady nad tebou nijak moralizovat, kazdej jsme udelal na skole chybu, ale pochop, ze kdyz dostanes jednou napomenuti, tak se podle toho zaridis a ne ho jeste vic provokovat...pes taky nekdy nejdriv steka a pak kouse (metafora :wink: )

kdyz jsem prisel za ucitelem tak me poslal nekam ze ty sluchatka proste nedostanu (o slovech jako ze se omlouvam a ze uz to neudelam jasne pouzil jsem). to ze se mi lip maka kdyz mam pustenou hudbu jsem mu taky rikal a na to mi odpovedel ze mam smulu a asi propadnu...

tak tenhle postup ucitele není fakt správný...nevim, jestli necim toho ucitele pri hodinach vytacis nebo ho zlobis, ale urcite byt jim, tak tvoji omluvu vezmu a sluchatka ti vratim s tim, ze kdyz je na tobe pristi hodinu a nejen tu moji uvidim, tak je uz fakt nedostanes omluva neomluva..
Naposledy upravil Noovo dne 11. 4. 2007 14:49, celkově upraveno 1

Love is a Losing Game

Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod Anonymous 11. 4. 2007 14:43

Noovo píše:pes taky nekdy nejdriv steka a pak kouse (metafora :wink: )

A já myslel, že pes, který kouše, neštěká :mrgreen:
Anonymous

Odeslat příspěvekod suk 11. 4. 2007 14:44

no ja si vazim vseho co mam, at uz to je od rodicu nebo jsem to nasel v kontejneru nebo slohnul v tesku. jenze kdyz mi zacal vyhrozovat kradezi, netusil jsem ze to mysli vazne. a navic ja bejval vzdycky clovek co hodne provokoval (a taky uz hodnekrat za to dostal do drzky)
----
suk
Sherlock Noha 2010

Předchozí stránkaDalší stránka