dle mého může jako nezletilý klidně podepsat smlouvu o provedení díla apod... přiznám se ale, že daně jdou zcela mimo mě a mám z nich noční nůru. s tímto tě pošlu na http://www.finexpert.cz , tam chodímřešit podobný věci
btw : od patnacti klidanko ... co si pamatuju tak vsechny moje legal brigosky (kolem 16 a 17) po presvihnuti 3 papiru mesicne .. hura odvod dani
i just done´did´dat! Yo Momma sed dat things ya all da´day´a´loooong! Thingies like "dont stop youngstah" ´n "Ya da best .. naaaaaah ... da best younstah" ....
and God stands by me when im saying dat "Ya love ya all"
teď je měsíční minimum 4160 tušim (nebo hodně podobný) a pro studenty je roční nezdanitelný minimum 12x těch 4tisíce něco. ALe bližší info už fááákt ze mě nedostanete, ani kdybyste mi píchali hřebík pod nehet
Pokud si dobre pamatuji, tak je to max. 100 odpracovanych hodin.
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro zjišťování polohy nebo navigaci."
100h za kalendářní rok... a u této dohody se zdravotní ani sociální neplatí, pouze TUŠÍM něco jako záloha na daň, o kterou si příští rok jako student můžeš zažádat,aby ti ji vrátili. Ale to už se fakt pohybuju na tenkym ledě se svými vědomostmi.
iwigirl píše:... pouze TUŠÍM něco jako záloha na daň, o kterou si příští rok jako student můžeš zažádat,aby ti ji vrátili.t/quote]
Přesně tak, oni Ti daň seberou jako normálně, ale pro prvních sto hodin v kalendářním roce Ti ji na začátku dalšího roku vrátí. K tomu je třeba potvrzení o studiu a vyplnění takovýho formuláře...