Kontroloři batohu - ochranka a jejich práva

Tady můžete řešit otázky týkající se dědění, diskriminace a další.

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 5. 11. 2006 14:39

Zajimalo by me jakej mate nazor na to kontrolovani batoohu v Tescu atak? Maji na to ty šaškové vubec pravo nebo jak to je???? kdyz tam maji ty elektronicky ramy tak proc to kontrolujou jeste? dík

// slouceno se stejnym tematem - Bungo
tOplOaDer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod M. 5. 11. 2006 14:58

Osobne si myslim, ze na to pravo nemaji, ze to snad muze jen policie. Ale jelikoz mam ciste svedomi a neminim cekat na prijezd policie, tak batoh klidne ukazu.
Zabezpecovaci elektronicke prvky se nedavaji vsude, proto kontroluji.

Spis nechapu to, ze kdyz se chodi na koncerty, ze vyhazuji z batohu jidlo a piti.
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy
a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data
o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro
zjišťování polohy nebo navigaci."
M.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Xoddam 5. 11. 2006 17:44

Jednou mi chteli v tescu skontrolovat batoh, poslal sem je slusne s usmevem na rtech do ***** ze pokud se me co i jenom dotknou muzou volat policii klidne na sebe ... Omluvili se a ja sem sel pric ..
Xoddam
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kodl 5. 11. 2006 17:57

Po mě jednou chtěli vidět, co mám v kapse v bundě. Jen jsem se zeptal jestli ví že na to nemaj právo. Řekli že ví, ale jestli mám čisté svědomí, tak jim obsah ukážu. Jelikož jsem tam měl jen značně "používanej" kapesník tak jsem jim vyhověl :-) Ale jinak bych je hnal...
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 5. 11. 2006 18:45

Ale vetsina lidi to mozna nevi, ze na to nemaji pravo. Ja treba bych to taky nevedel a kapsy pokorne ukazal...

Ale mnohem vic me to stve na tech koncertech. Clovek si nese pet lahev s pitim, aby nepadnul ve fronte do mdlob a pak ho securitak jeste serve, ze se to nesmi...
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod mOus3fr0mh0us3 5. 11. 2006 19:17

Na tech koncertech je to proto, abyste si tam museli koupit na miste to predrazeny : )
mousefromhouse v1.2
mOus3fr0mh0us3
Nadšenec

Odeslat příspěvekod krtenek 5. 11. 2006 19:25

M. píše:Osobne si myslim, ze na to pravo nemaji, ze to snad muze jen policie. Ale jelikoz mam ciste svedomi a neminim cekat na prijezd policie, tak batoh klidne ukazu.
Asi tak. Kdybych měl čas, tak si počkám až přijede PČR. A bez pádného důvodu snad právo lízt do věcí nemají.
krtenek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Bungo 5. 11. 2006 20:54

Kdo ma ciste svedomi, batoh klidne ukaze.

Nicmene pravda je takova, ze kontrolovat batohy, pravo zadni securitaci nemaji... Maji naprosto stejne prava a povinnosti jako kazdy jiny clovek.

Tedy pokud nekoho pristihnou pri kradezi, maji pravo a povinnost omezit osobni svobodu jednotlivce na dobu nezbytne nutnou do prijezdu policie.

Jednou me taky securitak zastavil a chtel videt batoh. Zeptal jsem se ho slusne, ale durazne z jakeho duvodu, a on me totalne odzbrojit svou odpovedi, ze ho "nadrizeni dupou, kdyz to nedela a lidi se nepta"... Jakozto clovek, ktery nekrade, jsem mu ochotne batoh ukazal...
Excuse me, is this the Society for Asking Stupid Questions ?
Bungo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod L.O.T.G. 5. 11. 2006 21:01

No jo, ja taky nekradu, ale ne vzdy prenasim same oficialni veci. :nenapadne Co delat v takovem pripade? Rict ne, pockat na cajty a byt v haji. Nebo spolehat na to, ze securitak nebude svine a toto ho nebude zajimat...? :?
Hello losers, bite my shiny metal ass.
Whoever wins... We lose
Přeborník diskuzního fóra Pauza.cz™ :-)
L.O.T.G.
Přeborník

Odeslat příspěvekod mae-geri 5. 11. 2006 21:04

Jake oficialni veci???
"V dlouhém období jsme všichni mrtví." J.M. Keynes
mae-geri
Nadšenec

Odeslat příspěvekod christian 5. 11. 2006 21:19

no mne zatim jeste takhke nikdo nekontroloval,ale asi bych mu obsah ukazal.

btw. jsem si vzpomnel kdyz jsme byli nakupovat v supermarketu jak jedna prodavacka se u kasy zeptala at ji ukaze batoh a on misto toho zacal zbesile zdrhat a utek..
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod Bungo 5. 11. 2006 21:20

L.O.T.G. píše:No jo, ja taky nekradu, ale ne vzdy prenasim same oficialni veci. :nenapadne Co delat v takovem pripade? Rict ne, pockat na cajty a byt v haji. Nebo spolehat na to, ze securitak nebude svine a toto ho nebude zajimat...? :?-/quote]

On te ten securitak ale musi PRISTIHNOUT pri kradezi (nebo dostat zpravu, ze te maji natoceneho kamerou a at te zadrzi). Cili pokud te vyzve u dveri at mu ukazes batoh, tak to je to same, jako by te zastavil Franta z Horni Dolni. Klidne ho muzes ignorovat a odejit. Cili pokud opravdu neco neukradnete, tak jsou pravomoci securitaku prakticky nulove. Maji vetsinou jen silu autorit, kterych se lide neznali prava boji.
Excuse me, is this the Society for Asking Stupid Questions ?
Bungo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 7. 11. 2006 18:46

mOus3fr0mh0us3 píše:Na tech koncertech je to proto, abyste si tam museli koupit na miste to predrazeny : )

tak to nesouhlásím... :)

v sazka areně to taky nedovolujou a proč?

- můžete tam mít něco jedovatýho
- případně výbušninu
- a na tý flašce většinou máte víčko, což se nesmí, abys to pak po někom nehodil. Dokonce už ani neprodávaj flašky s víčkama... ;)
Kryštof Korb
Nadšenec

Odeslat příspěvekod M. 7. 11. 2006 19:02

To jako flasky bez vicka nelitaj, nebo co?
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy
a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data
o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro
zjišťování polohy nebo navigaci."
M.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 7. 11. 2006 19:28

no lítaj, ale to už jim jaksi nedochází :D
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
Nadšenec

Další stránka