iwi napsala "Redakce serveru si vyhrazuje právo bez upozornění smazat příspěvky, které obsahují vulgární výrazy, urážky nebo reklamu. V některých případech mohou být smazány rovněž příspěvky mimo téma aktuální diskuse."
Dobra, ale tim si mi porad neodpovedela, citace pravidel webu je jedna vec, ale zakony statu vec druha, nebo se pletu ? a tam je o moralni vychove mladeze docela dost. Jako provozovatel par webu jsem s timhle parkarat potykal.
Takze jeste jednou a zkus odpovedet bez metody "copy and paste" - Je spravce/vlastnik serveru/webu zodpovedny za dodrzovani pravidel statu? Pokud ano, je sekce "vztahy a sex" poradne v mezich zdrave moralni vychovy mladeze, jelikoz se jedna o volne dostupny web - bez varovani o explicitnim materialu? (jedna se o nazory a temata uzivatelu, ktere se nemusi shodovat s nazory "redakce")
Mozna ze se jedna o pravni dotaz - ja nevim .. ja se slusne ptal, tak to neber jako utok na svou osobu

Moznosti daneho reseni :
- odpovis tady
- odpovis v pravnicke poradne (kam by se to mozna hodilo presunout - jedna se o vseobecnejsi tema)
- smazes