IFP Club - lehce vydělané peníze?

Tady můžete řešit otázky týkající se dědění, diskriminace a další.

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Pavlii 15. 10. 2010 12:44

p0etrik píše:Pekne jsi to shrnul. :-) Ja osobne vidim smysl zivotniho pojisteni v tom, zajistit sebe nebo (a) sve blizke pro pripad, ze se mi neco stane. A takove pojisteni bych byl ochoten si i uzavrit. Ale pro investice to urcite pouzivat nebudu.

Děkuji Patrikovi za podrobné vysvětlení, avšak jak jsem psal, jsou to argumenty samotných pojišťoven... Určitě si exekutoři a zdejší právní systém najde cestičku jak získat peníze nesolventního klienta...
Pavlii
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MS-fanousek 15. 10. 2010 21:21

Narazil sem na tento inzerát

"Firma nabízející práci: Club ifp
Popis: Chcete si vydělat? Nabízíme spolupráci. Jednoduché, vhodné i pro ženy na MD. Žádný podvod, práce na smlouvu u České firmy. Pomůžeme. PC není nutné. Nejedná se o manuální práci.
Nejlépe Prostějov a okolí. Více info ....@seznam.cz
Typ pracovního poměru: na smlouvu
Místo pracoviště: Prostějov a okolí
Náplň práce: Rozšiřování finančního produktu za vysoké provize (12 tis), jednoduché, stačí získat 2 lidi.
Nabízíme: vysoké provize, clubové slevy, příspěvky na dovolenou atd....."

Kdo že se to tu chtěl poučit, když se někde lidem prokazatelně lže? Můžete napravovat chyby ;-)

editován e-mail - Bungo
MS-fanousek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 15. 10. 2010 21:34

Pavlii píše:
p0etrik píše:Pekne jsi to shrnul. :-) Ja osobne vidim smysl zivotniho pojisteni v tom, zajistit sebe nebo (a) sve blizke pro pripad, ze se mi neco stane. A takove pojisteni bych byl ochoten si i uzavrit. Ale pro investice to urcite pouzivat nebudu.

Děkuji Patrikovi za podrobné vysvětlení, avšak jak jsem psal, jsou to argumenty samotných pojišťoven... Určitě si exekutoři a zdejší právní systém najde cestičku jak získat peníze nesolventního klienta...

Pojišťoven, nebo prodejců? Protože v tom je obrovský rozdíl. Pokud někde něco tvrdí pojišťovna, nemá problém to doložit. Prodejci řeknou cokoliv, aby prodali. Stejně jako jsou ochotni ti namodelovat zhodnocení 8 % a ještě tvrdit, že je to garantované :D
Exekutor nemusí hledat žádnou speciální cestičku. Životní pojištění je pro něj úplně stejně dostupné jako penzijní, stavební spoření nebo účet či vklad v bance/záložně.

-- 15. 10. 2010 22:36 --

Proč ne. Ale na to je levnější uzavřít čistě rizikové pojištění.

-- 15. 10. 2010 22:46 --

Co se úkrytu před exekutorem týče, tak jsou to:
hotovost (ne doma a ne v bankovním sejfu - doma jí exekutor najde, bankovní sejfy jsou evidované)
cennosti a ceniny - opět ne doma
družstevní vlastnictví - pokud budete vlastnit družstevní byt, kde nebudete mít hlášeno trvalé bydliště, exekutor to nemá šanci zjistit. Žádná centrální evidence družstevního vlastnictví neexistuje, v katastru nemovitostí je uvedeno pouze družstvo. Když jsme převáděli byty z družstevního na osobní vlastnictví, tak během 14 dnů byla už na prvním bytě exekuce :D

Ale k jedné věci životní pojištění dobré je - obejití dědického zákona. Plnění z životního pojištění nepodléhá dědickému řízení, nevztahují se na něj práva neopomenutelných dědiců. Takže pokud chcete např. zabezpečit milenku - a přitom máte nějakého neopomenutelného dědice, tak je to jedna z možností. Ovšem stejného výsledku lze levněji dosáhnout pomocí penzijního pojištění.

Neopomenutelný dědic: jsou to pouze potomci (manželka ne). Pokud je zletilý, musí dostat alespoň polovinu toho, co by dostal, kdyby neexistovala závěť. Pokud je ale nezletilý, musí dostat celý tzv. zákonný podíl. Zbavit se této možnosti je možné pouze vyděděním a to pouze ze zákonných důvodů (a ty je celkem problém prokázat).
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mansory24 4. 11. 2010 13:04

Pozor na IFP alebo nasadajte-odlietame!!!Asi tu nájdem veľa odporcov voči mojmu názoru,ale je to len moj pohlad na túto inštitúciu. Mám pár známych,ktorý zastupujú IFP v ČR. A pravdupovediac toho ľutujú. Spolupráca prebieha tak,že najskor si musíte založiť poistenie a to vo forme změnky na horizont 2 roky v sume 48 000czk, ktoré musíte pravidelne splácať mesačne. Vašou povinnosťou potom bude na ulici alebo či už v okruhu priateľov ponúkať ich poistenie. A hlavne sa zúčastňovať pofidérnych školení po celej ČR. Jedná sa tam o vykecávanie sa tzv rýchlokvašiek,ktorý so svojími dojímavými príbehmi o svojich dlhoch a exekúciach sa vám snažia nasadiť ružové okuliare o obrovských zárobkoch a životoch skoro milionárov. Po každej vete nasleduje samozrejme obrovský potlesk a jásanie a veľké hurá aké je to všetko krásne a jednoduché. Celé to príde ako sekta. Vetšinu členov tvoria absolventi škol,prípadne matky na md,dochodcovia,skrachovaný 50-desiatnici,prípadne zadĺžený ludia,ktorý si naivne myslia,že zrovna IFP je ich riešenie. Princípom celého školenia je to,ako máte nabrať čo najviac ludí do lietadla a ako máte platiť peniaze IFP-čku! Prípadne slubované 100-tisícové výhry,výhody v členstve v klube,možnosti cestovania a podobné oblbovanie. Samozrejme všetko sa to zakončuje obrovským potleskom a burácaním huráááá:D....Smutné je,že celé toto divadlo zastrešuje ČPP. Ale to,že peniaze za uzavreté zmluvy dostávate aj s niekoľko mesačným oneskorením a ponižovať sa na ulici predajom akože tohto dochodkového sporenia tiež nie je bohvie čo. Nech si každý uváži či mu to stojí za to!
mansory24
Čtenář

Odeslat příspěvekod tynkka 4. 11. 2010 17:24

I já přidám svůj názor na spolupráci s touto společností. Jsem ráda, že jsem ji poznala a můžu se do budoucna zajistit. Je pravdou, že si musí každý uzavřít IŽP,ale dneska je to opravdu nutnost, kdo chce v budoucnu přežít! Kdo se o Vás postará, stát? Tak to určitě ne, máte to každý den v televizi.Dávám investice jen do sebe - na IŽP a ještě dostávám bonusy za to,že dávám příležitost každému, který dnešní situaci chápe, že je to opravdu nutné se postarat o sebe. Firma platí řádně, jsem jedině spokojená. Sice platím 2.000,- na svoji pojistku, ale na placení si několikanásobně vydělám!!! Kdo vám všem dá dnes tuto šanci? Pomluvy a nepravdy můžou psát jen lidi,kteří to nemyslí vážně a kteří nevstoupili do tohoto projektu a dohromady o tom nic neví!!! Bojí se pravidelného placení po dobu 2 let, kdy je ochraná lhůta, aby nastavený systém mohl fungovat, takže se bojí i podepsat směnku.Kdo to myslí vážně a chce něco pro sebe udělat - vydělávat si čestně peníze, tak se nemusí ničeho bát.Kdo vstoupí, tak by byl blázen aby i po 2 letech placení rušil pojištění,kdo ho zabezpečí do budoucna, když ne on sám?!Lepší systém jsem v tomto státě nenašla a jsem ráda a spokojená, že můžu s touto firmou, která mě dává seberealizaci, spolupracovat.Všem jedině doporučuji!!!
tynkka
Čtenář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 4. 11. 2010 17:42

Odhlédněme od toho, že tynka se registrovala jen a pouze kvůli tomuto postu.
Registrace:4. 11. 2010 17:01
Poslední návštěva:4. 11. 2010 17:29

1) pokud se chce někdo živit prodáváním pojistek, tak vůbec nepotřebuje si nějakou uzavírat. Inzeráty jsou plné nabídek na pozice finančních poradců. Pokud půjde přímo do pojišťovny, tak často dostává 3 měsíce plat bez toho aniž by musel cokoliv prodat. Pokud nastoupí k nějaké makléřské společnosti, tak dostane větší provizi než u IFP, zpravidla se dávají 2/3 toho, co vyplácí pojišťovna, což u klasické IŽP s měsíčním pojistným 1000 Kč znamená 18 000 Kč

2) nevěř tomu, že s IŽP jsi zajištěna na stáří. Není to spoření, je to pojištění. Spořicí složka je tam jaksi navíc a celkové znodnocení je výrazně degradováno vysokými náklady smlouvy (velkou část z nich tvoří právě ty provize)

3) podepsat směnku - jestli jsem správně pochopil praxi, tak "získatel" ručí i za závazky toho, kdo přes něj pojistku sjednal - může jen člověk, který nemá žádný majetek a nemá tak o co přijít, jinak si na sebe šije pěkný bič.

Nějaké informace o životním pojištění jsem psal v mém článku
http://www.mesec.cz/clanky/vyplati-se-z ... pojisteni/
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MS-fanousek 4. 11. 2010 22:22

tynkka> můžete se prosím podívat do té smlouvy a vyčíst tam, jak Vás zajistí? Kdy a kolik peněz ve stáří dostanete?
MS-fanousek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 4honza 5. 11. 2010 11:04

V tomto vlákně je to už asi podvacáté. Pojistka je nástroj, který slouží na ošetření rizik. Na zabezpečení stáří můžete peníze buď investovat, spořit nebo vydělávat - ani jedno vám ovšem pojistka nezajistí.

Investování přes IŽP je drahá sranda. Ovšem proti podepisování směnek za cizí lidi je to čajíček, to je finanční sebevražda.
4honza
Datel roku 2009

Odeslat příspěvekod katka4580 6. 11. 2010 17:59

Lidičky nebudtě tak negativní můžete mi nadávat ale i já se přidala.
Před půl rokem jsem toto odmítla měla jsem srážku s blbcem, nyní jsem podepsala a hodně jsem zkoumala.
Je tu hodně nepravdivých informací, já jsem dokonce VPA jedné pojišťovny takže smlouvám o pojištění rozumím.....chápu za co ty peníze dávají a nejhorší co se u IFP může stát v případě že to někomu nepůjde tak si ze svého bude platit 2000Kč na IŽP po 2 letech si může vzít odbytné nebo to zamrazí či do konce pojistné doby si sníží pojistné na minimum což znamená 300Kč měsíčně.
A mají registraci ČNB takže je to zašťitěné, já bych sedět teda nechtěla :))).
Pozice doporučitel pokud převezmu do pojištovny tak tam by člověk fungoval jako PPZ ale za menší provizi a ještě 2 až 3 roky se bude klepat zda li provizi nebude vracet protože klient zruší smlouvu.
Jako PPZ či VPA musíte složit zkoušky musíte se naučit spoustu produktových školení není legrace být dobrým pojišťovákem a pro ty co to neví fungujeme jako OSVČ.
To co je jednoduché vždy lidi odsoudí ale záleží koho potkáte, viďte a dnes to funguje trochu jinak tak mi můžete nadávat na katerinagutova@seznam.cz.
Méjte se a nemračte se
katka4580
Čtenář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 6. 11. 2010 18:08

Opět další, co mu stojí za to se registrovat do fóra kvůli jedinému postu?

Registrace:6. 11. 2010 17:47
Poslední návštěva:6. 11. 2010 18:05

Po 2 letech žádné odbytné nedostaneš, protože veškeré peníze se spotřebují na náklady smlouvy. Takže zaplatíš 24 x 2 000 Kč a nebudeš mít nic :). Teprve poté začneš platit na sebe.

No, když ti nevadí ručit směnkou za cizí osoby?
PatrikChrz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod katka4580 6. 11. 2010 18:12

Patrik je určitě velmi vzdělaný člověk ale berte IFP jako příležitost pro chudé já nevím jak to napsat.
Ale budoucí spolupracovník vidí dopředu do čeho jde nikdo mu ruku nedrží aby podepsal nikdo mu nelže nebo jsem měla štestí na managera.
Až budete makat na pojišťovně i za fixní plat tak za ten fix musíte donést produkci rovná se smlouvy takže co děláte? Zas ukecáváte jak Vaše pojišťovna je úžásná - já to tedy nedělám ale dělají jiní, vidím to z druhé strany takže suďtte a nadávejte a mimochodem i blbce vezmou do pojišťovny stačí že dělal nějaký MLM a dělají to ti největší giganti.
A co Vám říká obchod s kmenem? Málo víte o těchto obchodech jedna věc je úžasná diskuze a na druhé straně praxe.....
katka4580
Čtenář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 6. 11. 2010 18:19

katka4580 píše:Patrik je určitě velmi vzdělaný člověk ale berte IFP jako příležitost pro chudé já nevím jak to napsat..

Pro chudé? No tak to je cesta do pekel. Uvázat se k placení 2 000 Kč nebo zaplacení smluvní pokuty směnkou, navíc ještě za dalšího člověka, to je nejlepší cesta, jak si pozvat domů exekutora. V žádném případě bych to nedoporučil nikomu "chudému", protože je to cesta k osobnímu bankrotu.

katka4580 píše:Až budete makat na pojišťovně i za fixní plat tak za ten fix musíte donést produkci rovná se smlouvy takže co děláte?

Nikoliv nutně, záleží na pozici. Např. na přepážce ne. Za smlouvy jsou sice další provize, ovšem přežít se dá i z "odsedění" si. První 3 měsíce se dá vyžít i jako "obchoďák" bez jediné prodané smlouvy.
Spíše bych zájemcům doporučil toto - když zjistí, že jim prodávání jde, můžou se do toho pustit naplno, když zjistí, že nikoliv, neskončí s dluhem v částce mnoha desítek tisíc.
.
PatrikChrz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod katka4580 6. 11. 2010 18:26

Vy tady plácáte jak mouchy vrrrrrrrrrrrrr
Pojištovna je obchod určitě řada z Vás jezdí autem a platí povinné ručení a srovnejte si ceny 1.9. může být za 2 500kč ale za 12 000Kč te rozdíl že?
Zdá se Vám to morální? A přesto jsou tupci kteří to platí a bonbonek měla jsem klientku která mi tvrdila že má životní pojištění, požádala jsem ji o smlouvu jde přec o obchod co si budeme povídat a víte co přinesla?
Odpovědnost zaměstnavateli za škodu jsem myslela že mě raní mrtvice opravdu tu funguje finanční negramotnost a všem kteří tu nadáváte pokud Vám někdo dal nepravdivé informace vážně dávejte stížnosti......zmetci patří z firem pryč protože to co tu čtu jsou občas bláboly jak čert a nebavím se jen o IFP

-- 6. 11. 2010 19:31 --

Patriku nechci tě urazit ale asi na pojišťovne jsi nikdy nepracoval a pokuď chceš doporučím ti Allianz a s pardonem uvidíš ten vý***** a ty holky na přepážce nemají ani korunu a ještě přispívají na nájem bez dokladu takže si to nedají ani do daní.

IFP a jakýkoliv obchod není pro každého a tu směnku za druhého nemusíš podepisovat myslíš že jsem cvok a budu za nékoho ručit???? Nikdy a za druhé nemíním mít rozbitej čumák.... Možná to bylo v roce 2009 jinak ale všude se najdou zmetci a je jim třebas fuk že tam nacpou bezdomovce....

-- 6. 11. 2010 19:56 --

Patriku
Velmi se s Tebou ráda sejdu a že nejsem zmetek tak tu dávám své icq 435-161-806 klidně si s Tebou ráda popovídám
Na téma směnka atd.
Když si klient bere úvěr řekněme v KB tak podepisuje rozhodčí doložku ukaž mi pracovnici která toto klientovi vysvětlí co to znamená já jsem pracovala například pro Proficredit a můžu ti říci či napsat že byli lidi co jsem poslala domů asi jsem jedna z mála která nerada ubližuje lidem samozřejmě světec nejsem.
Nemám školy tohoto zaméření ale o to víc mám zájem vše se naučit a být klientovi oporou asi to zní divně ale věř že i vyjímky jsou.
Byla jsem v Edbusy určité budeš znát, já peníze dostala ale véř či nevěř nedovedla jsem ani jednoho člověka jsem moc upřímná, říkala jsem vždy že je to jako loterie buď a nebo a těch školení jsem u nich prošla jejda, jejda
Neříkám že IFP spasí svět ale je tu šance pro lidi vydělat peníze a pojištovny nejsou terno moc ráda ti povykládám jak lidi v All jso drženi v šachu tomu možná ani neuvěříš....
katka4580
Čtenář

Odeslat příspěvekod trent 6. 11. 2010 19:46

Dobrá a teď ty zápory, prosím... ;-)
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 6. 11. 2010 20:05

trent: to nemá smysl. Nejlepším výrobním prostředkem je lidská hloupost a hned za ní je lidská chamtivost. A obojí využívá tento typ společností vrchovatě. Za pár měsíců pokračování na ČT v pořadu "krotitelé dluhů".
PatrikChrz
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka