Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
trent píše:závazek vůči IFP mi činí 48 000 Kč(pokud se nepletu) a případně ručím za mnou dotažené ovce stejnými částkami. Což je celkem riziko.
semek píše:Když si koupím dům na hypotéku. Jakou mám jistotu že budu moct splácet a nebo že mi ten dům nespadne na hlavu a nezůstane mi jen dluh?
semek píše:Připadá mi to tady jak údolí dutých hlav.
semek píše:Nevidím nic na tom, že si chci našetřit nějaké peníze (s dobrým výnosem)
semek píše:Jestli se někdo rozhodl tyto peníze určené pro reklamu investovat ne do televize, ale do samotných klientů, tak smekám. Konečně z toho má taky něco obyčejný člověk.
semek píše:Pokud se to někomu nelíbí, nemusí se angažovat, klidně si zůstaňte v práci za ,,průměrný plat,, ale nekydejte hnůj na něco co jiným pomáhá!!!
4honza píše:Ano, toto je takzvany SOPL (Standardni Osocovaci PLky), ktere se vzdy vysypou na ty, kteri "nesdileji nadseni" z techto vyhodnych produktu (jejich vyhoda ovsem v drtive vetsine je pouze pro prodavajiciho).
semek píše:Mě ty směnky celkem vyhovujíprotože mi to vydělává peníze a to je v dnešní době dost podstatná věc.
semek píše:Jestli ten tvůj systém je lepší, pak smekám a můžeš se mnou počítat.
semek píše:To stejné tvrdí v IFP, že je kopírují oni. IFP je na trhu 15 let, tak nevím kde je pravda.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků