IFP Club - lehce vydělané peníze?

Tady můžete řešit otázky týkající se dědění, diskriminace a další.

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod trent 8. 9. 2010 13:41

Srovnání jogurtu a společnosti IFP není zrovna šťastné. Shodneme se na tom, že na IFP, nebo na daný jogurt jsou rozporuplné reakce. Jenže závazek vůči IFP mi činí 48 000 Kč(pokud se nepletu) a případně ručím za mnou dotažené ovce stejnými částkami. Což je celkem riziko. Kdežto u jogurtu mě to stojí 7-15Kč v obchodě, bez následných závazků a rizik(pominu-li možné střevní komplikace)
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Pavlii 8. 9. 2010 14:54

trent píše:závazek vůči IFP mi činí 48 000 Kč(pokud se nepletu) a případně ručím za mnou dotažené ovce stejnými částkami. Což je celkem riziko.

Já bych do toho šel, kdybych měl ručit jenom sám za sebe. Jsem si vědom, že pokud někde na mě nespadne cihla, nebo nevletím do kanálu, tak 48tis v pohodě vydělám. Ale jak už jsem tu nejednou psal, Nemohu ručit za druhé. nevím, kdy jim rupne v bedně.
Pavlii
Návštěvník

Odeslat příspěvekod semek 8. 9. 2010 20:15

Jak už tu někdo psal, ty ovce jak se píše se tímto podstatně vytřídí. Pokud někomu ručím tak si rozmyslím, komu. Tedy nebudeme sem tahat nikoho o kom nejsme přesvědčeni, že to myslí vážně. Samozřejmě riziko s tím je spojené, ale tak už to chodí. Něco za něco. Zkusím to přirovnat k něčemu jinému, než k jogurtu. Když si koupím dům na hypotéku. Jakou mám jistotu že budu moct splácet a nebo že mi ten dům nespadne na hlavu a nezůstane mi jen dluh? Účelem mého příspěvku není tady někoho převrátit na ,,moji víru,, ale chci jen říct jedno. Nevím jaké profese tu mají přispěvatelé toho to fóra, ale nenašel jsem žádný příspěvek člena IFP, že by tu kydal na něčí profesi. To že tu někomu společnost nesedí a vidí to jako problém, neznamená, že druhým to přijde úplně obráceně. My co jsme se nechali,,zlákat,, a ,,vymýt mozky,, jsme dnes rádi že se tak stalo. Alespoň za sebe to mohu říct na 100%. Mám malou stavební firmu, která mě celkem i proti krizi slušně živí. Přesto jsem rád za to že jsem členem IFP. Nikomu nekydám na hlavu že chodí do práce od nevidím do nevidím, že má za to pár korun (byť jak se říká svých jistých, i když o tom by se dalo taky polemizovat) a totéž bych uvítal od přispěvatelů tady toho a i jiných fór. Jak jsem už psal, pokud to někomu nesedí aspoň to nehaňte, proto že jiným to naopak pomáhá...
semek
Čtenář

Odeslat příspěvekod mareq0 8. 9. 2010 20:26

Je to mafie a zlodějina :D

Bez urážek!MgX
Obešel já polí pět!
mareq0
Přeborník

Odeslat příspěvekod Pavlii 8. 9. 2010 21:24

semek píše:Když si koupím dům na hypotéku. Jakou mám jistotu že budu moct splácet a nebo že mi ten dům nespadne na hlavu a nezůstane mi jen dluh?

Ty jsi vůbec nepochopil o co tu jde. Pak se nedivím, že nevidíš riziko v IFP.

Když si koupím dům na hypotéku, jsem závislý čistě jenom na sobě abych vydělal a nesu riziko ryze za svoje činny. Ale ja se celou dobu bavím o tom, že nebudu nikomu ručit. Kde mám jistotu, že ten člověk se nesebere a nezdrhne někam do zahraničí? Navykládat Ti může cokoli, může to být i rodinný příslušník a stejně Tě může podrazit. IFP je podle mě dost nesolventní společnost, když tohle riziko hází na klienty, kteří tvoří firmě zisk. Není divu, že za 2 roky má teprve 7000 členů. Znám nejednu společnost, která měla za půl roku 4-6 tis. členů. A jak potom můžou představitelé IFP tvrdit, že jsou makléřskou společností v ČR? Čísla mluví jasně!

Ale pokud jsi natolik nadšený pro tento způsob výdělku, nabídnu Ti velmi podobnou spolupráci s lepším produktem IŽP (který má technickou úrokovou sazbu) a bez nutnosti směnky! Tedy neseš riziko jen za svou pojistku, že si ji budeš platit!
Pavlii
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 4honza 9. 9. 2010 09:26

semek píše:Připadá mi to tady jak údolí dutých hlav.

Vidim, ze jsi udoli prisel posilit :-)

semek píše:Nevidím nic na tom, že si chci našetřit nějaké peníze (s dobrým výnosem)

Tak tohle je nejaky vtip? Muze nam nekdo z clenu ukazat vypis z uctu IZP, jakeho realneho zhodnoceni dosahl?
semek píše:Jestli se někdo rozhodl tyto peníze určené pro reklamu investovat ne do televize, ale do samotných klientů, tak smekám. Konečně z toho má taky něco obyčejný člověk.

Zde bohuzel zakladni neznalost nebo jen naivita? Na prvnim miste vydelava pojistovna (resp. skoro vzdy). Na druhem miste skoro vzdy vydelava makler (v tomto pripade IFP). Nekteri z nahanecu IFP samozrejme take vydelaji. Ovsem nejvice prodela vetsina klientu (a zvlaste ti, co budou muset platit smenky).
semek píše:Pokud se to někomu nelíbí, nemusí se angažovat, klidně si zůstaňte v práci za ,,průměrný plat,, ale nekydejte hnůj na něco co jiným pomáhá!!!

Ano, toto je takzvany SOPL (Standardni Osocovaci PLky), ktere se vzdy vysypou na ty, kteri "nesdileji nadseni" z techto vyhodnych produktu (jejich vyhoda ovsem v drtive vetsine je pouze pro prodavajiciho).
4honza
Datel roku 2009

Odeslat příspěvekod Pavlii 9. 9. 2010 11:58

4honza píše:Ano, toto je takzvany SOPL (Standardni Osocovaci PLky), ktere se vzdy vysypou na ty, kteri "nesdileji nadseni" z techto vyhodnych produktu (jejich vyhoda ovsem v drtive vetsine je pouze pro prodavajiciho).

Konečně člověk, co má všech 5 pohromadě.

Mimochodem zkopíroval jsem IFP, přitáhl zahraniční produkt s technickou úrokovou sazbou (v ČR neexistuje pojišťovna, která by garantovala výnos), upravil základní hodnocení oveček + zdubloval prémiové hodnocení, zavedl refundace a samofinancování IŽP a na ovečkách jsem nechal pouze ručení sami za sebe, nikoli za druhé. Odměňovací systém je, produkt je, jsou i lidé, kteří touží zbohatnout :-) chybí mi kolega - pojišťovák s nevýhradní licencí PPZ, s čistým TR. A nebojím se tohle rozjet coby jako fyzická osoba - tedy s plným ručením. Nemám zaječí úmysly, ani prodej nějakých směnek :-D

Hlásí se někdo?
Naposledy upravil myšpulín dne 9. 9. 2010 12:04, celkově upraveno 1
Důvod: opraven autor citace
Pavlii
Návštěvník

Odeslat příspěvekod semek 9. 9. 2010 17:28

Jak jsem psal, není účelem tady někoho přesvědčovat. Jen jsem Vám tady chtěl říct, že když se Vám to nelíbí tak na to nekydejte hnuj. Já a ani nikdo z IFPáků ti tady taky nekydá nato co tady rozjíždíš. Připadne mi to jako by jsi kydal schválně a pak převracel ostatní na svůj produkt. Ať už je to tak či tak, nebudu se tu s Vámi přít. Mě ty směnky celkem vyhovují :-D protože mi to vydělává peníze a to je v dnešní době dost podstatná věc. Co se týká toho tvého produktu, jak to bude u tebe s přerozdělováním peněz? Podle tvých názorů asi všechno rozdáš mezi své ovečky. Pak ti ale asi nezbyde nic jiného než být stále v chudobě :-| Nec není straceno my tě pak rádi uvítáme v řadách clubu :-D No hezky se mi tady psalo, ale myslím že bude moudřejší se věnovat tomu co mě živí, tak že jdu podepsat zase nějakou tu směnku za 12000,- 8-) Přeji ti aby tě tvá myšlenka neopustila a aby se ti na finančním trhu dařilo. Mějte se tu hezky (myšleno opravdu upřímě).
semek
Čtenář

Odeslat příspěvekod mareq0 9. 9. 2010 18:17

Založ nový nick a přijď zase 8-) A zlepšit gramatiku, ta je u "členů" IFP clubu nápadně slabá.
Obešel já polí pět!
mareq0
Přeborník

Odeslat příspěvekod Pavlii 9. 9. 2010 18:45

semek píše:Mě ty směnky celkem vyhovují :-D protože mi to vydělává peníze a to je v dnešní době dost podstatná věc.

Chlape Ty se mi snad jen zdáš... Nezlob se, ale mám na Tebe špatný názor. Skoro mi to připadne, že Ti tam vymyli hlavu.

Já se rozhodl postavit systém skoro stejný jako je IFP, ale bez směnek a s daleko více motivujícím ohodnocením a samofinancováním IŽP. A pokud víš jak fungují provize v pojišťovnách, tak ani firma na tom nebude ztratná... Však ještě uvidíš :-)
Pavlii
Návštěvník

Odeslat příspěvekod semek 11. 9. 2010 11:40

No držím ti pěsti. Pokud se ti to podaří realizovat, dej určitě vědět. Jsem pro IFP a to z toho důvodu, že neznám zatí nic lepšího. Jestli ten tvůj systém je lepší, pak smekám a můžeš se mnou počítat. Ještě pro mareq0: nevím, že bych měl někde chyby v gramatice. Můžeš mě upozornit konkrétněji? Při tom fofru co tu mám na PC se nějakej překlem může stát ;-)
semek
Čtenář

Odeslat příspěvekod Pavlii 12. 9. 2010 12:07

semek píše:Jestli ten tvůj systém je lepší, pak smekám a můžeš se mnou počítat.

Určitě to dá spoustu práce. IFP je zkopírovyný PSM Olomouc, kde jsem byl členem. Tam ale nebyly směnky, které odradí mnoho lidí. Vem si, že když se to dobře všechno postaví, dá se to použít i jako formu oddlužení pro malé dlužníky. :-) Budu informovat, případně se ozvi. Rozdíly pak ukážu v praxi.
Pavlii
Návštěvník

Odeslat příspěvekod semek 13. 9. 2010 05:42

To stejné tvrdí v IFP, že je kopírují oni :-) . IFP je na trhu 15 let, tak nevím kde je pravda. Pravda je že tam jsou ty směnky, ale i ty mají svůj smysl. Nechci a nebudu to tady rozpitvávat,je to běh na dlouhé trati. Když mi bylo vysvětleno proč vlastně ty směnky jsou, pochopil jsem to jako dobrou věc, i když se to tak na první pohled nezdá. Jinak až se ti to rozjede, dej vědět. Pokud někdo vymyslí něco lepšího, rád se přidám. Zatím jsem ale nic lepšího s tak progresivním růstem kariéry nenašel.
semek
Čtenář

Odeslat příspěvekod Pavlii 13. 9. 2010 09:58

semek píše:To stejné tvrdí v IFP, že je kopírují oni :-) . IFP je na trhu 15 let, tak nevím kde je pravda.

Firma PSM a.s. měla vstupné 24tis. a způsob odměňování byl stejný a dále nabízela elektroniku a další fakt za velkoobchodní nákupní ceny. Jenže velká konkurence a tlak ze strany internetových obchodů začaly PSM ničit. Byl jsem akcionářem PSM a vím, že padaly návrhy na to, že by se PSM směrovala spíše na finance. Byl tam ale gen. ředitel a ten byl natolik úzkoprsý, že do toho nějak ne a ne jít. Stále ve všem hledal nějaké problémy a tak. Ale ostatní akcionáři lobovali a když se ředitel PSM nerozhodl, sprostě mu ukradli celý systém a to včetně všech obrázků (myslím ty v prezentaci), které byly v té době registrovány na firmu PSM. Sice IFP je na trhu 15, ale touto formou spolupráce se zabývá pouze 2 roky. A teď mi zkus vysvětlit, jak je možné, že za 2 roky se skvělým systémem má firma jenom 7000 členů? Přitom znám společnosti, které nemají takové ohodnocení a mají za půl roku 5000 členů. Kde je tedy problém? Když budeš přemýšlet až do morku kosti, zjistíš, že lidé chtějí vydělat a zbytečně se nezadlužovat. Mají panickou hrůzu ze směnek. Já namám nic proti směnkám, pokud bych ručil jenom sám sobě. Sobě dokážu poručit, druhým ne. A v tom je celý problém. Navíc jsem si spočítal kolik z toho má firma a zjistil jsem, že členové dostávají sotva 1/3 toho, co obdrží IFP od pojišťovny. Co takhle část těchto peněz refundovat členům aby nemusely platit?
Pavlii
Návštěvník

Odeslat příspěvekod semek 16. 9. 2010 17:50

To je celkem zajímavý argument. Když je to tak jednoduché tak proč to tu nikdo nedělá? Lidé chtějí vydělávat a ne se zadlužovat, to je pravda. Ale jak by jsi to řešil, aby lidi vydělávali, ale při tom se nezadlužili. Když si nebude nikdo chtít spořit, nebudou jiní vydělávat. Zapeklitá kruh :-D
semek
Čtenář

Předchozí stránkaDalší stránka