IFP Club - lehce vydělané peníze?

Tady můžete řešit otázky týkající se dědění, diskriminace a další.

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Slonik 23. 8. 2010 07:37

PavlaH píše:Ano je to tak, doporučovateké dostávají bonusy které se daní /když doporučí jenom 2x do roka tak se nezdaňují protže si tím zaplatí IZP na celý rok/, doporučovateké nemají živnostenké listy, protože mají bonusy.
Příklad: když třeba vyhrajete v soutěži nějaký ten obnos malý či velký daníte a nemusíte mít živnostenský list. Nejste nikde vedený.
Byla by úplná hloupost kdyby musel mít živnostěnský list, aby mohl dostat tu výhru :kuk:

Čili IFP je něco jako loterie či soutěž, že se tam vyplácejí výhry? A víte jako makléřka se zkouškami ČNB, že i výhry se u nás musí danit? Výjimkou jsou snad jedině výhry z některých loterií (např. Sportka). Takže například bonusový program jednoho telekomunikačního operátora má ve svých podmínkách napsáno, že přijetí bonusu z programu může mít pro příjemce daňové důsledky. I vyhraná auta, zájezdy a podobné věci ze soutěží s různými možnými i nemožnými výrobky samozřejmě podléhají zdanění - jen onu daň platí zpravidla pořadatel soutěže.

Co se týče nutnosti ŽL, tak to co děláte je IMHO činnost soustavná konaná za účelem dosažení zisku, čili splňuje parametry podnikání. V tom případě je činnost bez živnosťáku na hranici zákona či spíše už trochu za ní.

Samozřejmě si dovedu představit mechanismus jak by lidi, co nastoupili to tohoto (skoro)letadla jako první mohli peníze od firmy získat bez živnostenského listu a bez jakéhokoli zdanění. Sice by si na ně museli nějaký čas počkat, ale šlo by to. Nic podobného ovšem zde ve svých řečech o bonusech nepíšete.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod ivana5 24. 8. 2010 19:01

Pavlii píše:Já mu dám šanci vydělat a ještě mám za něj ručit? A jak mu mám nařídit aby dřív nebo později pracoval, když jsme ve svobodné

Samozřejmě, že do toho přivedete pouze své známé, kterým věříte a víte, že si potřebují vydělat...osobně neznám nikoho kdo by nevěděl o důchodové reformě, takže i kdyby si později nevydělávali všichni mí přátelé chtějí mít zajištěn důchod a když nechtějí mít nic společného s penzijkem proč by nemohli jít sem a třeba si na to i vydělat? Proto tam nebereme žádné přiživníky a nemakačenky, já osobně mám pouze jednoho vysokoškoláka jinak samí pracující lid :-)
MS-fanousek píše:Já osobně podvod vidím v tom, že informace, které jsem na schůzce vyslechnul byly neúplné a místy lživé jednoznačně s cílem přesvědčit posluchače, že je to skvělý obchod.
Kdyby na schůzce zazněly pravdivé a přesné informace většina lidí by do toho nešla. Například, šel by nezaměstnaný do obchodu, kde by si musel vyřídit živnostenský list? Nepřišel by náhodou o podporu a nemusel by navíc začít platit zálohy sociální správě a zdravotní pojišťovně?

Jak píši, napište mi místo kde jste byl na prezentaci, ráda bych to věděla už z důvodu, že se to musí řešit. Přeji hezký den. Iva
ivana5
Čtenář

Odeslat příspěvekod MS-fanousek 24. 8. 2010 21:08

ivana5> To je zvláštní, já zas neznám nikoho kdo by věděl co ta důchodová reforma vlastně bude znamenat. Říkáte, že rozumní lidé si dnes kvůli důchodové reformě něco uzavřou? Nebylo by rozumnější počkat a uzavřít to až poté co reforma bude s ohledem na případné výhody?

A k tomu místu, nějak nenacházím důvod cokoli říkat.
MS-fanousek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Pavlii 26. 8. 2010 10:30

ivana5 píše:Samozřejmě, že do toho přivedete pouze své známé, kterým věříte a víte, že si potřebují vydělat...

...a jsme opět u toho! I ten nejbližší rodinný příslušník může ze dne na den třeba umřít, nebo se rozhodnout že nebude nic dělat, nebo třeba v případě partnerů může dojít k čemukoli, prostě když jde o peníze, lidé neznají bratra. Avalem na směnce bych možná byl pro rodinného příslušníka, o kterém mnoho vím a který by si bral půjčku na nějakou věc ať už movitou nebo nemovitou. Zároveň bych se pojistil další smlouvou, že vpřípadě, že by věřitel po mě uplatňoval vrácení peněz za mého rodinného příslušníka, pak předmět půjčky by se stal mým majetkem!

Tenhle způsob podnikání je velmi nešťastný a mnoho lidí může přivést do pěkných problémů, neboť SMĚNKA je cenný papír - tedy je obchodovatelný! Kde máte jistotu, že společnost byť i akciovka neprodá tyto směnky jinde? Jasně, že ta směnka je vázána na smlouvu, ale četla jste tu smlouvu podrobně? Já ano!

PODPIS TAKOVÉ SMLOUVY NEDOPORUČUJI! CHYBÍ V NÍ JISTÉ KLAUZULE, BEZ KTERÝCH SE V TOMTO PŘÍPADĚ SMLOUVA ŘÍDÍ OBCHODNÍM ZÁKONEM A V TOMTO VZTAHU JE OBCHODNÍ ZÁKON NAKLONĚN NA STRANU FIRMY!

Takže lidé - vzpamatujte se! Firma nemá žádné rizoko z podnikání a ještě má v moci Váš dlužní úpis. A spolu s ním i smlouvu, ze které vyplývá, že když nesplatíte celou částku, může po vás firma požadovat CELÝCH 48 tis.!
Pavlii
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trent 29. 8. 2010 19:47

Příbuzným musím věřit, že neumřou. ;-)
ivana5 píše:Proto tam nebereme žádné přiživníky a nemakačenky, já osobně mám pouze jednoho vysokoškoláka jinak samí pracující lid :-)

Jasný, takže se vlastně zaměřujete na lidi s nižším vzděláním. A doufáte, že si vše pořádně nepročtou, nespočítají, neinformují a podlehnou vašim líbivým nabídkám. A pokud možno tak se zaměřujete na lidi s ne zrovna růžovým domácím rozpočtem, že?
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod myšpulín 30. 8. 2010 08:02

ivana5 píše:Proto tam nebereme žádné přiživníky a nemakačenky, já osobně mám pouze jednoho vysokoškoláka jinak samí pracující lid :-)

IFP Club si přece rozvracet nedáte, že? :D
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Slonik 30. 8. 2010 08:09

To má svojí logiku - lidem, kteří nepracují a ani nemají majetek se dá těžko něco exekučně zabavovat.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Pavlii 30. 8. 2010 09:24

Slonik píše:To má svojí logiku - lidem, kteří nepracují a ani nemají majetek se dá těžko něco exekučně zabavovat.

A to je právě ten důvod, proč se Tě ptají na Tvé cíle, ptají se na to, co si chceš koupit akolik to stojí. Dokonce v případě Tvé finanční nesolventnosti se Tě na majetek někdo zeptá... :D
Pavlii
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Bonsaika 31. 8. 2010 13:56

ahoj všichni, stal jsem se členem IFP clubu z určitých důvodů, primova nabidka spoření, možnost jaxi vydělat a hlavně ušetřit dost peněz při nákupech. Jsem členem 2 měsíce a Vám všem , kterým by se do toho chtělo a lákalo vás to!!tak doporučuji ruce pryč!!!!!!!!!!!!!! opravdu. ani na to nemyslete, jinak budete oblbnuti jako já a těch problémů co se mi vyskytlo v souvisloti se smlouvou...ani nechtějte vědět. Partneři, kteří poskytují členům klubu slevy , moc nefrčí, vůbec me mmm.cz. Dańové úniky tu nejsou ničím vyjímečným za přivedení kamaráda, *****í to pěkně kriminálem. takže já svou činnost pozastavil a poplatím si spoření a pryč od té firmy. IFP nikomu nedoporučuji! Absolutně vůbec nefunguje tak jak naslibovala. mějte pěkný den Honza
Bonsaika
Čtenář

Odeslat příspěvekod 4honza 31. 8. 2010 14:21

Bonsaika píše: ... takže já svou činnost pozastavil a poplatím si spoření a pryč od té firmy.

Bohuzel, tim to vubec nekonci. Pokud jsi nekomu avaloval smenky, tak jejich proplaceni muze IFP pozadovat po tobe (nezaplati-li dluznik), pripadne plneni muze pozadovat kdokoliv, kdo ty smenky koupi.
4honza
Datel roku 2009

Odeslat příspěvekod ivana5 5. 9. 2010 23:04

:-D ne opravdu to není tak, že tam bereme lidi s nižším vzděláním...tedy pokud berete Vysokou jako nižžší vzdělání ...budiž...Jinak co se týká toho jestli by nebylo moudřejší počkat až po té co důchodová reforma nastane...toť otázka kterou si musí každý vyřešit v sobě :-) Já osobně si spořím už od dvaceti, ptz v důchodu nechci stát u postele svých pacientů :-D a investičko je prostě pro mě osobně dobrá věc ... narozdíl od penzijka...každopádně věc názoru. Jinak penízky chodí, něco si přivydělám takže proč ne ... Navíc jsem se seznámila s pár lidičkama a to že se někde stalo, že se na informativních schůzkách neřeklo vše (pokud to tak skutečně bylo, ptz jinak opravdu nevidím důvod proč to zde nenapsat) je bohužel věc jiná... Ale zase na druhou stranu každá věc má něco. Když jsem se seznámila s lidmi od IFP nebo OVB narazila jsem na to samé...na jedné straně chvála na druhé hana...takže mějte se lidi. Váš názor jsem si vyslechla, pochopila z toho fakt o ručení a hlavně neposkytování dostatečných informací a tím to pro mě končí :-) Přeji spoustu krásných dní. Iva
ivana5
Čtenář

Odeslat příspěvekod trent 6. 9. 2010 05:46

ivana5 píše::-D ne opravdu to není tak, že tam bereme lidi s nižším vzděláním...tedy pokud berete Vysokou jako nižžší vzdělání ...budiž...

Ne, neberu, ale vysokoškoláka máte jen jednoho a jinak samý pracující lid... ;-)
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Pavlii 6. 9. 2010 06:23

ivana5 píše:investičko je prostě pro mě osobně dobrá věc ... narozdíl od penzijka...každopádně věc názoru.

Víte proč jsou za investička tak vysoké provize? (provize = roční platbě klienta) Protože žádné české investiční pojištění nemá tzv. technickou úrokovou sazbu tedy úrok, který je garantovaný státem. Také se může stát, že budete někde spořit 20 let a úrok bude třeba 0%, pač se budou peníze investovat do nevýnosných fondů. V takovém případě se stáváte poskytovateli bezúročné půjčky pro někoho, kdo ty Kč potřebuje. A kdo na tom vydělá? Jedině institut, který Vaše Kč poskytne dále...

Hledám touto cestou pojišťováka s platnýma zkouškama PPZ a nevýhradní licencí k založení velice lukrativního obchodu. Již jsem se spálil v aktivitách pro společnosti podobné IFP. Nyní mám vlastní systém, velmi dobře promyšlený, s produktem, který má technickou úrokovou sazbu. Pracuji v MLM již od roku 1998 a myslím, že za tu dobu jsem nabral dostatek zkušeností.

Kdo se hlásí?
Pavlii
Návštěvník

Odeslat příspěvekod semek 8. 9. 2010 05:39

Připadá mi to tady jak údolí dutých hlav. Nevidím nic na tom, že si chci našetřit nějaké peníze (s dobrým výnosem) a ještě mít možnost si přivydělat nějakou kačku za to, že to doporučím dalším. Víte někdo co stojí reklamní spot v televizi, který trvá pár vteřin, a kolikrát se opakuje? Kdo z Vás když vidí v televizi reklamu např. na jogurt, si ho hned letí koupit? Nad tím jste nikdo nepřemýšlel? Jestli se někdo rozhodl tyto peníze určené pro reklamu investovat ne do televize, ale do samotných klientů, tak smekám. Konečně z toho má taky něco obyčejný člověk. Je to logické, nejlepší reklama je osobní skušenost, na tom společnost staví svoji strategii. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí se angažovat, klidně si zůstaňte v práci za ,,průměrný plat,, ale nekydejte hnůj na něco co jiným pomáhá!!!
semek
Čtenář

Odeslat příspěvekod Pavlii 8. 9. 2010 06:25

semek píše:Víte někdo co stojí reklamní spot v televizi, který trvá pár vteřin, a kolikrát se opakuje? Kdo z Vás když vidí v televizi reklamu např. na jogurt, si ho hned letí koupit? Nad tím jste nikdo nepřemýšlel?

Jasně že to vím. Pracuji jako animátor-grafik a barevný korektor na Baselightu. Mýma rukama projde skoro 90% všech reklam, které vidíte v TV a tak mám jasný přehled o cenách a také mám jasný přehled o tom do jaké míry je reklama FAKE. Nejsem proti osobnímu doporučení, naopak jsem zastáncem MLM, avšak pokud jste si nevšiml, řeší se tu praktiky IFP jako společnosti, jejich způsobu podnikání a rizika z nich vyplývající. Takže jenom zopakuji: IFP nemá žádné riziko z tohoto podnikání a veškerá rizika převádí na klienta (spolupracovníka), který navíc avaluje (dělá ručitele) na směnkách druhých!!! V tom je celý problém.

Jinak se podívejte na můj předchozí příspěvěk, kde píšu, že hledám kolegu pojiš%továka a to myslím smrtelně vážně!
Pavlii
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka