IFP Club - lehce vydělané peníze?

Tady můžete řešit otázky týkající se dědění, diskriminace a další.

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod p0etrik 2. 8. 2010 20:46

Tohle je moc okate i na ne. To bude jenom nejaky provokater. :)
p0etrik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MS-fanousek 2. 8. 2010 21:38

Tak třeba se dozvíme jestli má živnostenský list a na základě čeho peníze inkasuje a jak je daní.
MS-fanousek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trent 3. 8. 2010 09:10

A třeba se tu už neukáže...
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod boháč 5 3. 8. 2010 10:17

Ne je to pravda vážně ale když tomu nechcete věřit tak nevěřte no.
boháč 5
Čtenář

Odeslat příspěvekod MS-fanousek 3. 8. 2010 14:52

A vida, ukázal, ale neodpověděl.
To je asi učí na nějakém školení.
MS-fanousek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod myšpulín 3. 8. 2010 16:26

Proč odpovídat, stačí se pochlubit. :)
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod trent 3. 8. 2010 17:07

Nějaká fotka z dovolené by nebyla?
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod MS-fanousek 3. 8. 2010 17:27

A co třeba názory těch štastlivců co tu dovolenou zaplatili?
MS-fanousek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Pavlii 3. 8. 2010 20:20

IFP Club je v podstatě zkopírovaná olomoucká akciovka PSM (ze začátku se dobře rozjela, ale pak to vedení nějak neudýchalo a přestalo plnit své závazky).

Princip je jednoduchý: pracuje se vždy ve dvoučlenných týmech. Šéf a začátečník. Při podpisu smlouvy si uzavřete životní pojistku s měsíční platbou 2000 Kč. Zkušení pojišťováci ale vědí, že provize vyplacená pojišťovnou činí 12 násobek měsíční úložky, tedy IFP Clubu bude pojišťpvnou vyplaceno 24tis. z toho 12tis obdrží právě ten, kdo Vás do firmy přivedl...

Nyní jste začátečníkem v IFP Clubu a Vaším úkolem je přivést dalšího kolegu, kdy tento člověk z Vás (po podpisu a uhrazení prvního poplatku) udělá šéfa.

Nyní jste šéfem a přivedete si druhého (a může být i poslední) kolegu do týmu, který se také chce stát šéfem a tak pod Vás hodí nového a ten nový dalšího nového a tak to jde stále dokola. TAKOVÝCH TÝMŮ MŮŽETE MÍT TŘEBA I DESET! Za každého máte KRÁSNÝCH 12tis. a když je to hned 10x, máte i 120tis. třeba za jediný měsíc. Na prezentacích také říkají, že na tuto činnost nepotřebujete ŽL, což je v rozporu se živnostenským zákonem, neboť vykonáváte soustavnou obchodní (resp. zprostředkovatelskou) činnost za účelem výdělku.

Kromě dalších motivačních bonusů a kariérních dárků v podobě zlatého pera a hodinek (totální nesmysly) je je tahle společnost dost dobrým "generátorem osobních financí". HÁČEK JE ALE V TOM, ŽE UŽ VÁS PŘI PREZENTACI ZÁMĚRNĚ NEINFORMUJÍ O NUTNOSTI PODEPSAT SMĚNKU NA 48tis. POJISTKA SE TOTIŽ MUSÍ PLATIT 2 ROKY A TÍM SI FIRMA JISTÍ, ŽE POJISTKU NESTORNUJETE A ONA BY PAK MUSELA VRACET CELOU PROVIZI ZPĚT POJIŠŤOVNĚ. TAKŽE KDYŽ SE ROZHODNETE ZRUŠIT POJISTKU, IFP PO VÁS BUDE CELÝCH 48tis. SOUDNĚ VYMÁHAT.

TO OVŠEM NENÍ VŠECHNO: KDYŽ SI PŘIVEDETE KOLEGU, ON TAKTÉŽ PODEPÍŠE SMĚNKU NA 48tis. A BY PODEPISUJETE DALŠÍ SMĚNKU, KTEROU RUČÍTE ZA PŘÍPADNOU NESCHOPNOST SPLÁCENÍ VAŠEHO NOVÉHO KOLEGY. JINÝMI SLOVY KDYŽ VÁŠ NOVÝ KOLEGA SE ROZHODNE PŘESTAT PRACOVAT A VYPOVÍ POJISTKU, IFP PO NĚM BUDE VYMÁHAT 48Ttis. A KDYŽ JE PROSTĚ NEVYMŮŽE, PŮJDOU PO VÁS!!!

ZA KAŽDÉHO V TÝMU PODEPISUJETE SMĚNKU!!!

POČÍTEJTE SAMI. PRO TO, ABYSTE SI VYTVOŘILI SVŮJ PRVNÍ TÝM, MUSÍTE PŘIVÉST 2 LIDI. TO ZNAMENÁ 2 X 48tis. + VAŠE VLASTNÍ SMĚNKA 48tis. = 144tis.

TAKŽE NEŽ VYDĚLÁTE PRVNÍCH 24.000 STANETE SE RUČITELI NA ČÁSTKU 144.000.

DODÁVÁM, ŽE NA TAKTO PODEPSANOU SMĚNKU SPOLU SE SMLOUVOU TOHO CHARAKTERU CO MÁ IFP SE VZTAHUJE TZV. PŘÍMÁ VYMAHATELNOST, TEDY EXEKUCI VÁM SOUD DÁ I VE ZKRÁCENÉM ŘÍZENÍ, TEDY NA POČKÁNÍ VĚŘITELE.

Ještě nějaký dotaz?

-- 3. 8. 2010 21:28 --

Ale faktem je, že Vám společnost ukládá každý měsíc 2000 na Vaši dovolenou :-) Opět jenom zástěrka oproti tomu, jak zadlužit nic netušící lidi... ZLATÉ PSM OLOMOUC!

-- 3. 8. 2010 21:34 --

Ještě musím reagovat na příspěvky ostatních. IFP Club nevyužívá MLM!!!

MLM = multi level marketing = několika úrovňový marketing, což v tomto případě to opravdu není. Jedná se pouze o "Referenční marketing s jednomístnou záměnou". Není to žádná novinka, ale lidé si tak rychleji sáhnou na peníze, nehledě na to, že se dá celá struktura separátně odměňovat i pomocí MLM, což v případě IFP zajišťuje další kariérní postup o sedmi pozicích :-)
Pavlii
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 4honza 4. 8. 2010 09:36

Pavlii píše:Ještě nějaký dotaz?

Zda muze jeste nejaky dusevne zdravy clovek strcit hlavu do takove opratky, kdyz se vsechno tohle dozvi? :-)

On cely princip je prave zalozeny na tom, ze to pro neznale lidi vypada jako lehce vydelane penize a neprecte si ani to, co podepise...
4honza
Datel roku 2009

Odeslat příspěvekod Pavlii 4. 8. 2010 16:16

4honza píše:Zda muze jeste nejaky dusevne zdravy clovek strcit hlavu do takove opratky, kdyz se vsechno tohle dozvi? :-)

Já naštěstí do toho hlavu nestrčil, ale řešil jsem případy lidí, kteří v zoufalství, že nezaplatí nájem apod. šli právě tady do tohoto. Ona se dá snížit hodnota směnek, ale musí mít člověk v hotovosti 27.000,-

Z toho 24.000,- se vkládá na 1. rok pojistného, 2.000,- první vklad a 1.000,- na jednodenní (cca asi 5 hodinový ale děsně předražený) seminář, bez jehož absolutoriu IFP nevyplácí provize.

Lidi jsou zoufalí, sám jsem v podobné situaci jeden čas byl, takže jsem uvažoval třeba i o půjčce od Providentu (další zloději). Člověk si prostě nevybere. Nikdo nechce platit za odvedenou práci denně, nebo týdně. IFP vyplácí v rozmezí od 7 do 30 dnů.
Pavlii
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 4honza 13. 8. 2010 15:33

Jinak pro priznivce IFP, kteri si stale mysli, ze na to neni potreba zivnostak :)

http://www.podnikatel.cz/clanky/zivnost ... dej-kapru/
4honza
Datel roku 2009

Odeslat příspěvekod ivana5 22. 8. 2010 12:05

Zdravím...narazila jsem na toto fórum před několika měsíci když jsem se rozhodovala jestli do této práce mám nastoupit nebo ne...zatím jí tedy stále dělám....směnku již mám splacenou bez problémů je stornovaná stejně jako u několika lidí, které jsou pode mnou...Chápu, že se tady stále řeší danění v tom mám jasno, je jasné že nad určitou hodnotu ročně se výdělek danit musí. Dále se tu řešilo, zda se na úvodní schůce říká vše, mám jich za sebou spousty a zajímalo by mě v kterých městech se zatajují informace plus také to, kde přikládají v uvozovkách nůž na krk ( to se mi totiž ještě nikdy nestalo, je to na každém člověku zda do toho půjde či nepůjde)... V poslední řadě mám dotaz proč je to tedy podvod? Protože někde kde s největší pravděpodobností jsou velmi špatní referenti se podávají mlžné informace? Předem děkuji za odpověď, velmi mě zajímá. Iva
ivana5
Čtenář

Odeslat příspěvekod Pavlii 22. 8. 2010 12:23

ivana5 píše:... V poslední řadě mám dotaz proč je to tedy podvod? Protože někde kde s největší pravděpodobností jsou velmi špatní referenti se podávají mlžné informace?

Podvod je pro veřejnost všechno, čemu nerozumí nebo do toho nevidí. Ono totiž zavání nekalým úmyslem firmy skutečnost, že chtějí avalovat směnku nových přivedených členů. Pochopím, že bych měl směnkou ručit za své závazky, ale už mi příjde od společnosti ubohé, abych ručil za svéprávného člověka, který se může kdykoli sebrat a zmizet někam do ciziny... Já mu dám šanci vydělat a ještě mám za něj ručit? A jak mu mám nařídit aby dřív nebo později pracoval, když jsme ve svobodné zemi? Kde a hlavně jakou já mám jistotu, že nebudu za přivedeného splácet jeho dluhy? Co je to potom za společnost, která chce po pracujících 100% krytí rizika? Jaké riziko z podnikání má samotné IFP? Jaká je potom serióznost této firmy? Tohle mnoho lidí neví a bohužel se to na prezentaci nedoví, ale až u samotného podpisu smlouvy. Proč tomu lidé říkají podvod - to se zeptejte těch, co to tvrdí.

Já tvrdím, že IFP je díky tomuto jednání neseriózní!!!!
Pavlii
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MS-fanousek 22. 8. 2010 21:37

Já osobně podvod vidím v tom, že informace, které jsem na schůzce vyslechnul byly neúplné a místy lživé jednoznačně s cílem přesvědčit posluchače, že je to skvělý obchod.
Kdyby na schůzce zazněly pravdivé a přesné informace většina lidí by do toho nešla. Například, šel by nezaměstnaný do obchodu, kde by si musel vyřídit živnostenský list? Nepřišel by náhodou o podporu a nemusel by navíc začít platit zálohy sociální správě a zdravotní pojišťovně?
MS-fanousek
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka