IFP Club - lehce vydělané peníze?

Tady můžete řešit otázky týkající se dědění, diskriminace a další.

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod trent 2. 7. 2010 12:44

Já si myslím, že písemný projev je do jisté míry naší vizitkou. A když nás někdo nabádá k zametení si před vlastním prahem, jak to vypadá, když tam naseká minimálně 2 chyby? Čím by mě pak měl takový člověk nalákat, k vydání nějakých peněz? Ale je pravdou, že s problematikou správnosti(morální i právní) počínání IFP toto nemá nic společného.
Stejně tak je to ale s tím webem. IFP tu není první den a jijich stránky mají vypovídající hodnotu stejnou jako jejich příznivci. Nic se od nich nedozvíme.
A když se chlubíme, že na to máme... Česká pojišťovna na to jistě taky má a na stránkách fotky z dovolené nejsou. Myslím, že pokud chci být profesionál, měl bych se podle toho chovat. Takže hrubky pryč, citově zabarvené výlevy a fotky z dovolené také. Jinak to působí tak trochu světsky.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod myšpulín 2. 7. 2010 12:46

Díky trente za tvůj příspěvek, tak nějak jsem to s tou webovou prezentací myslel, jen jsem to tak pěkně nenapsal.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mikicz 2. 7. 2010 13:15

PavlaH: spíš "my jsme makléři", ne? tak to asi máte makléřskou zkoušku ou ČCNB, ne? A taky asi máte od každého sepsaný formulář povinný pro makléře, že ano?
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trent 2. 7. 2010 13:22

Gozorr píše:Nedaníš do částky 24.000Kč. Pokud do roka přivedeš 2 lidi, firma ti pošle bonus 24.000Kč. Bonus = sleva v tomto případě 100%. Přivedu dalšího mám bonus dalších 12.000Kč. To co ti přišlo nad 100% bonus daníš jako každý příjem podle zákona. To je ten výdělek. Pokud jsi poslouchal vysvětlení jak to funguje tak jsi to pochopil. Pokud ne mohl jsi položit otázku. Při vysvětlení je jasně vidět kde se berou peníze.

Takže máš živnostenský list a své příjmy plynoucí z této činnosti daníš?
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod PavlaH 2. 7. 2010 13:59

Ano mám zkoušky u ČNB.

-- 2. 7. 2010 15:02 --

Zde bylo řečeno, že k doporučovaní nepotřebujete živn. list.
Každý příjem se musí danit.
PavlaH
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 4honza 2. 7. 2010 15:07

PavlaH píše:Zde bylo řečeno, že k doporučovaní nepotřebujete živn. list.

To je pořád čistě váš osobní názor, který je mimo realitu ČR.

Např. investiční poradce také pouze doporučuje klientům výhodné nákupy akcií/komodit/certifikátů/nemovitostí a může to buď dělat jako zaměstnanec firmy nebo jako živnost. Také pouze doporučuje klientům, jaké investice si mají koupit a bere si za to provizi.
4honza
Datel roku 2009

Odeslat příspěvekod MgX 2. 7. 2010 19:51

MS-fanousek + Jack111

K tématu pravopisu jsem toho napsal dost. Zcela dobře vím, proč jsem onen příspěvek napsal. Rozebírat to zde dále nebudu.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod PavlaH 3. 7. 2010 20:16

4honza: jenže zde nemáme provize ale bonusy.
PavlaH
Návštěvník

Odeslat příspěvekod p0etrik 3. 7. 2010 21:24

:mrgreen:
Je jedno, jestli tomu rikate, provize, bonusy, nebo treba pastelkovne. Je to proste prijem a ten je nutno danit. A take byt bud zamestnanec nebo mit vlastni ZL.
p0etrik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PavlaH 4. 7. 2010 07:10

Je zcela evidentní, že zde to nikdo nepochopí. Nenutíme nikoho, aby to dělal. je to pouze jejich svobodná vůle. A proto Vám přeji hodně štěstí i těm šťouralům.Chápu to. Jsme každý jiný. Někdo má rád to a ten druhý zase tohle. Někdo pracuje jako dělní jiní zase kancelářské práce. Velice krásně se mi s Vámi povídalo, ale budu se s Vámi loučit. Měj te se všichni krásně a přeji krásny a hřejivý prodloužený víkend.
PavlaH
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trent 5. 7. 2010 19:39

Tak když nikoho nenutíte, tak je zcela na místě dodat, že pokud někdo není na ukecávání známých, tak ať se do toho raději vůbec nepouští. Samozřejmě když přehlédneme onu nejistou právní čistotu.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod MS-fanousek 6. 7. 2010 07:01

Tak známé není potřeba ukecávat. Tady u nás to řeší tak, že podají inzerát a lidi co se ozvou rovnou lifrují na prezentace.
MS-fanousek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Bungo 8. 7. 2010 14:09

trent píše:Já si myslím, že písemný projev je do jisté míry naší vizitkou. A když nás někdo nabádá k zametení si před vlastním prahem, jak to vypadá, když tam naseká minimálně 2 chyby? Čím by mě pak měl takový člověk nalákat, k vydání nějakých peněz? Ale je pravdou, že s problematikou správnosti(morální i právní) počínání IFP toto nemá nic společného.
Stejně tak je to ale s tím webem. IFP tu není první den a jijich stránky mají vypovídající hodnotu stejnou jako jejich příznivci. Nic se od nich nedozvíme.
A když se chlubíme, že na to máme... Česká pojišťovna na to jistě taky má a na stránkách fotky z dovolené nejsou. Myslím, že pokud chci být profesionál, měl bych se podle toho chovat. Takže hrubky pryč, citově zabarvené výlevy a fotky z dovolené také. Jinak to působí tak trochu světsky.

Podepisuji v plném znění a rozsahu.
Excuse me, is this the Society for Asking Stupid Questions ?
Bungo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod boháč 5 2. 8. 2010 18:09

No já dělám u IFP už půl roku a vydělávám 36 000 a někdy aj 80 000 to záleží kolik lidí seženu ale nemam s touto firmou žádné problémy a ještě k tomu dostanete kartu IFP club kde můžete ve vybraných obchodech za ni nakupovat třeba auta ,dovolené atd.. s slevou 30% 8-P , ale když chcete makat od rána do večera za pár šupů tak klidně je to váš názor :-D.
Přeji pěkný den a hodně peněz 8-P
boháč 5
Čtenář

Odeslat příspěvekod trent 2. 8. 2010 18:38

A kolik platíte daně?
trent
NightWriter

Předchozí stránkaDalší stránka