RomanovCZ píše:Platí Vás snad stát, abyste lidem rozmlouvali příležitost nadprůměrného výdělku?
Neplatí mě nikdo. Jsem přesvědčen, že to co říkáte, jsou polopravdy až lži. Za tím si stojím.
RomanovCZ píše: Nebo co z toho máte, že berete lidem naději na lepší výdělek než ve fabrice?
Už vím … platí Vás konkurence …. To je přece nadmíru jasné ……
HAHAHA, paranoia? Já pracuji v advokacii. IFP club pro mě není žádná konkurence...
RomanovCZ píše:Udělám teď silnou čáru mezi IŽP ,které je podle Vás všech nevýhodné, dejme tomu že je!
A IFP club berme tedy jako obchodní příležitost s náklady 2000Kč měsíčně po dobu prvních dvou let.
Jakákoliv jiná příležitost podnikání je nákladnější a také vždy bez záruky zisku.
Lež, lež a zase lež. Chybí citace a navíc je to věc subjektivní
RomanovCZ píše:Ejhle dáte ze svého 2000Kč a když pozvete cca10 známých a JEN dvěma to dá smysl.
(statisticky máme lepší výsledky)tak máte vyděláno 12 tisíc za maximálně 10 hodin sedění a mlčení a 10 až 20 telefonátů (tzn. v nejhorším poměru 1200 na hodinu) a následná renta?
Nevidím problém proč první měsíc neinvestovat těch pár hodin po práci a vydělat si mnohem víc než Vám v práci na hodinu dají …
subjektivní, nejisté, lživé.
RomanovCZ píše:Ani nevidím problém v tom, že takto vyčerpáte rychle okruh známých, protože pokud během pár měsíců zaregistrujete 5 známých, nic jste neprodělali a čeká Vás renta ze čtyř týmů
(pokud jste tak moc líní, že zaregistrujete jen dva i tak se Vás týkají následné provize a nevím, proč by to mělo být tak málo abyste neměli na 2000Kč měsíčně)
Lidi se vyčerpají. Po naplnění určitého stavu už lidi nebudou ochotni se tohoto účastnit, resp. bude jich málo a obtížně sehnatelní. Aneb tohle nelze dělat do nekonečna. Ten, kdo je na konci řetězce na tom nikdy nevydělá. Lidé nejsou neomezený statek.
RomanovCZ píše:Zachovejte si tedy důstojnost a přestaňte kritizovat IŽP.
bla bla bla bla bla... Aneb ten, kdo má jiný názor než někteří obhajovatelé IFP je podle některých obhajovatelů IFP hlupák, osel, nemyslící dělník ve fabrice atd... Jak hluboce lze klesnout...
RomanovCZ píše:Členové IFP jsou ti, jež pochopili, kolik si mohou vydělat (smlouvu nepodepsali kvůli IŽP).
To jen dokazuje to, že IŽP je pouze zástěrka pro pyramidu, která je nelegální...
Nicméně, já nikomu neříkám ať do IFP clubu nevstupuje, každý svého štěstí (i neštěstí) strůjcem...
Upraveno autorem dne 22.12.2009