IFP Club - lehce vydělané peníze?

Tady můžete řešit otázky týkající se dědění, diskriminace a další.

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod MgX 29. 11. 2009 13:45

knapik77 píše:Bylo mi třeba řečeno,že i když si budu vydělávat až 36000 měsíčně tak mám zůstat registrovaný na úřadu práce,který za mě bude dál platit zdravotní pojištění,přitom výdělek bude již zdaněný.....není tohle nějaký divný???

Na UP se registruje uchazeč o zaměstnání, který o tuto přišel. Je nutné splnit několik věcí, které registraci umožní ... stačí hledat na netu http://www.mpsv.cz
Pakliže je občan-uchazeč, registrován na UP, může si měsíčně COSI přivydělat - stačí hledat pojem „nekolidující zaměstnání“. Určitě se ale nejedná o částku v řádu desítek tisíc korun :oboze
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod MS-fanousek 29. 11. 2009 14:04

Přesně tak může si přivydělat 1/2 minimální mzdy v zaměstnáni formou dohody nepřesahující polovinu pracovní doby.
Takže max 4000Kč/měs za max 20h týdně.
MS-fanousek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 4honza 2. 12. 2009 08:45

Tak bych se chtěl podělit o zkušenost, jistě si z ní vezmete ponaučení ;-]

Přišla mi soukromá zpráva od jednoho přiznivce IFP v tomto tématu:

----------------------
Není radno šířit pomluvy na internetu proto do budoucna važte slova.

§ 206 Pomluva

(1) Kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok.
(2) Odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí nebo jiným obdobně účinným způsobem.
4honza
Datel roku 2009

Odeslat příspěvekod MS-fanousek 2. 12. 2009 09:27

Zřejmě si příznivec přeje, aby jsme se nechali ještě jednou pozvat, pořídili záznam a zašli na policii.
MS-fanousek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Bungo 2. 12. 2009 09:36

4honza píše:Tak bych se chtěl podělit o zkušenost, jistě si z ní vezmete ponaučení ;-]

Přišla mi soukromá zpráva od jednoho přiznivce IFP v tomto tématu:

----------------------

§ 206 Pomluva

(1) Kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok.
(2) Odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí nebo jiným obdobně účinným způsobem.

Tak toho bych se rozhodne nebál... Jediné, nad čím bych se v tomto směru zamyslel je snad jedině to, jestli je tento autor oné SZ k smíchu, nebo k pláči...
Excuse me, is this the Society for Asking Stupid Questions ?
Bungo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod trent 2. 12. 2009 10:30

Fanoušek je pravděpodobně takový hrdina, který musí psát SZ. Veřejně tu nevystoupí...Ptám se proč? Když jsou praktiky takových společností tak v pořádku, proč zde nejsou zástupy spokojených klientů a nesnaží se nás přesvědčit o opaku?
Zpětně jsem si prošel vlákno od začátku a spokojení mě lákají jen tím, že neumí ani porádně česky, zakládají se zde účty, aby z nich napsali jen příspěvky(které se dají zpočítat na prstech jedné ruky) do tohoto vlákna a ještě používají termíny jako soulus. Jenže ve skutečnosti je to SOLUS. Dále snaha o přesvědčení, že kdo se nezapojí je hloupý a je odsozen k věčnému neuspěchu a chudobě. Všechno to jsou argumenty typu: "Kdo nejde s námi, jde proti nám". A to mě zavaní vymývaním mozků. No a nesmím zapomenout na výraz hloupoučcí hlupáci. To je asi něco jako ošklivák ošklivej.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Maty.Lara 2. 12. 2009 11:57

4honza píše:Přišla mi soukromá zpráva od jednoho přiznivce IFP v tomto tématu:

----------------------

§ 206 Pomluva

Hehe, to me taky... precetla jsem si svoje odpovedi v tomto vlakne a nenasla jsem jediny prispevek, vetu ci snad jen slovo, kde bych neco nebo nekoho pomlouvala... Takze at si me da klidne k soudu... :mrgreen:
Muze-li se neco pokazit, tak se to taky pokazi.
Maty.Lara
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MS-fanousek 2. 12. 2009 14:28

Přesně tak, je skutečně zvláštní, že zde nevystoupí někdo, kdo by byl schopen tento podnik obhájit pomocí logických a věcných argumentů.
Minimálně toto vlákno slouží, jako zdroj poučení pro lidi co umí v prohlížeči najít diskuse na téma IFP. Určitě takového nezaujatého pozorovatele zaujme, že argumentace skvělých, úžasných a bohatých hoří jako papír před dotazy těch hloupých a chudých.
MS-fanousek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 4honza 7. 12. 2009 14:53

MS-fanousek píše:Minimálně toto vlákno slouží, jako zdroj poučení pro lidi co umí v prohlížeči najít diskuse na téma IFP.

Mimochodem, toto vlákno se umístilo jako 4. odkaz v google na dotaz IFP club. Proto chápu, že některým jedincům zapojeným v IFP vadí, ti zvídavější ho při hledání prvotních informací o IFP brzo najdou a dovolím si tvrdit, že o výhodách je přiliš nepřesvědčí.

To bude mimochodem také pravý důvod, proč jsme obdrželi zmíněná varování před pomluvou :-)
4honza
Datel roku 2009

Odeslat příspěvekod myšpulín 7. 12. 2009 20:34

Jo podobně mi chodili kdysi výhrůžky když jsem zveřejnil na Finexpertu a Mobilmanii něco o Avoxu co mělo být interní. Bylo to trochu nepřijemné, na druhou stranu jsem byl spoustou lidí ujištěn, že nedělám nic za co by mě mohl někdo postihovat. Ono podobných reakcí i tady na Pauze bylo, i údajně nějaké žaloby tu někdo podával na administrátora nebo koho ... :D
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod RomanovCZ 17. 12. 2009 15:54

Platí Vás snad stát, abyste lidem rozmlouvali příležitost nadprůměrného výdělku?
Nebo co z toho máte, že berete lidem naději na lepší výdělek než ve fabrice?
Už vím … platí Vás konkurence …. To je přece nadmíru jasné ……

Udělám teď silnou čáru mezi IŽP ,které je podle Vás všech nevýhodné, dejme tomu že je!
A IFP club berme tedy jako obchodní příležitost s náklady 2000Kč měsíčně po dobu prvních dvou let.
Jakákoliv jiná příležitost podnikání je nákladnější a také vždy bez záruky zisku.

Ejhle dáte ze svého 2000Kč a když pozvete cca10 známých a JEN dvěma to dá smysl.
(statisticky máme lepší výsledky)tak máte vyděláno 12 tisíc za maximálně 10 hodin sedění a mlčení a 10 až 20 telefonátů (tzn. v nejhorším poměru 1200 na hodinu) a následná renta?
Nevidím problém proč první měsíc neinvestovat těch pár hodin po práci a vydělat si mnohem víc než Vám v práci na hodinu dají …
Ani nevidím problém v tom, že takto vyčerpáte rychle okruh známých, protože pokud během pár měsíců zaregistrujete 5 známých, nic jste neprodělali a čeká Vás renta ze čtyř týmů
(pokud jste tak moc líní, že zaregistrujete jen dva i tak se Vás týkají následné provize a nevím, proč by to mělo být tak málo abyste neměli na 2000Kč měsíčně)
Zachovejte si tedy důstojnost a přestaňte kritizovat IŽP.
Členové IFP jsou ti, jež pochopili, kolik si mohou vydělat (smlouvu nepodepsali kvůli IŽP).
RomanovCZ
Čtenář

Odeslat příspěvekod Bungo 17. 12. 2009 16:43

RomanovCZ píše:Platí Vás snad stát, abyste lidem rozmlouvali příležitost nadprůměrného výdělku?

Neplatí mě nikdo. Jsem přesvědčen, že to co říkáte, jsou polopravdy až lži. Za tím si stojím.
RomanovCZ píše: Nebo co z toho máte, že berete lidem naději na lepší výdělek než ve fabrice?

HAHAHA, paranoia? Já pracuji v advokacii. IFP club pro mě není žádná konkurence...
RomanovCZ píše:Udělám teď silnou čáru mezi IŽP ,které je podle Vás všech nevýhodné, dejme tomu že je!
A IFP club berme tedy jako obchodní příležitost s náklady 2000Kč měsíčně po dobu prvních dvou let.
Jakákoliv jiná příležitost podnikání je nákladnější a také vždy bez záruky zisku.

Lež, lež a zase lež. Chybí citace a navíc je to věc subjektivní
RomanovCZ píše:Ejhle dáte ze svého 2000Kč a když pozvete cca10 známých a JEN dvěma to dá smysl.
(statisticky máme lepší výsledky)tak máte vyděláno 12 tisíc za maximálně 10 hodin sedění a mlčení a 10 až 20 telefonátů (tzn. v nejhorším poměru 1200 na hodinu) a následná renta?
Nevidím problém proč první měsíc neinvestovat těch pár hodin po práci a vydělat si mnohem víc než Vám v práci na hodinu dají …

subjektivní, nejisté, lživé.
RomanovCZ píše:Ani nevidím problém v tom, že takto vyčerpáte rychle okruh známých, protože pokud během pár měsíců zaregistrujete 5 známých, nic jste neprodělali a čeká Vás renta ze čtyř týmů
(pokud jste tak moc líní, že zaregistrujete jen dva i tak se Vás týkají následné provize a nevím, proč by to mělo být tak málo abyste neměli na 2000Kč měsíčně)

Lidi se vyčerpají. Po naplnění určitého stavu už lidi nebudou ochotni se tohoto účastnit, resp. bude jich málo a obtížně sehnatelní. Aneb tohle nelze dělat do nekonečna. Ten, kdo je na konci řetězce na tom nikdy nevydělá. Lidé nejsou neomezený statek.
RomanovCZ píše:Zachovejte si tedy důstojnost a přestaňte kritizovat IŽP.

bla bla bla bla bla... Aneb ten, kdo má jiný názor než někteří obhajovatelé IFP je podle některých obhajovatelů IFP hlupák, osel, nemyslící dělník ve fabrice atd... Jak hluboce lze klesnout...
RomanovCZ píše:Členové IFP jsou ti, jež pochopili, kolik si mohou vydělat (smlouvu nepodepsali kvůli IŽP).

To jen dokazuje to, že IŽP je pouze zástěrka pro pyramidu, která je nelegální...

Nicméně, já nikomu neříkám ať do IFP clubu nevstupuje, každý svého štěstí (i neštěstí) strůjcem...

Upraveno autorem dne 22.12.2009
Excuse me, is this the Society for Asking Stupid Questions ?
Bungo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod 4honza 17. 12. 2009 22:25

RomanovCZ píše:Platí Vás snad stát, abyste lidem rozmlouvali příležitost nadprůměrného výdělku?
Nebo co z toho máte, že berete lidem naději na lepší výdělek než ve fabrice?

Přeskočíme standardní osočovací plky, jež nemají reálný základ a jděme rovnou k věci:
RomanovCZ píše:A IFP club berme tedy jako obchodní příležitost s náklady 2000Kč měsíčně po dobu prvních dvou let. Jakákoliv jiná příležitost podnikání je nákladnější a také vždy bez záruky zisku.

Ejhle dáte ze svého 2000Kč a když pozvete cca10 známých a JEN dvěma to dá smysl.
(statisticky máme lepší výsledky)tak máte vyděláno 12 tisíc za maximálně 10 hodin sedění a mlčení a 10 až 20 telefonátů ...

Vidím, že se podařilo téměř recyklovat můj dřívejší nápad, již zde prezentovaný:

"Dovoluji si navrhnout lepší postup. Obejděte své přátele a známé a požádejte každého o 12 tisíc Kč. A vysvětlete jim, že je to pro ně výhodnější než si uzavřít životní pojištění od IFP nebo ZFP a že ušetří spoustu peněz. Nabídka pro přátele tedy bude znít - neplatím si důchod z vlastní kapsy, ale z tvojí kapsy!"
4honza
Datel roku 2009

Odeslat příspěvekod trent 18. 12. 2009 12:02

RomanovCZ: opět ta samá rétorika. Je to tu pořád dokola. O "dávání smyslu", "rentách" a tak by se dalo pokračovat. Kdo nehraje s Vámi, je hloupý a chudý dělník, jdoucí proti Vám. Zkuste to jinak.
Je pro Vás středisko geodézie v jedné velké stavební firmě konkurence?
Mám pocit, že všechny tyto organizace a výdělečné spolky se učí mluvit u jednoho člověka, protože jinak to snad ani není možné, že propagační projevy jsou téměř identické.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod MS-fanousek 18. 12. 2009 21:50

RomanovCZ: Pokud je Vám konkurencí firma co dělá správu sítí, tak i já jsem placen vaší konkurencí. Ale spíš tu vyplývá, že Vámi propagovaný "produkt", kritizují různí lidé napříč všemi profesemi, které s pojišťovnictvím nemají nic společného.

Asi by nám vůbec nevadilo to co děláte, kdyby jste poskytovali objektivní informace, které by šlo považovat za pravdu.

I když v jednom máte zcela jistě pravdu, toto fórum po přečtení rozumným člověkem mu "bere naději na lepší výdělek".

A když už jste naznačil, že ti v IFP clubu jsou ti rozumní, nadějní a bohatí, zaráží mne jedna věc. Člověk co mne na prezentaci pozval a kterému už několik lidí údajně podepsalo neměl minulej týden ani na blbou reinstalaci PC a zařizoval sem mu to bezplatně .... divné, že?
MS-fanousek
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka