IFP Club - lehce vydělané peníze?

Tady můžete řešit otázky týkající se dědění, diskriminace a další.

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Maty.Lara 7. 10. 2009 09:30

whip píše:prostě tím, kdo si nastřádá na důchod pomocí IŽP - na Slovensku, kde už proběhla důchodová reforma tomu říkají "třetí pilíř"

Predpokladam, ze "Tvuj" treti pilir se tyka duchodoveho systemu tedy tripiliroveho duchodoveho systemu, kde ovsem neni jeden pilir IZP, ale obecne individuálním pojištění a spoření. ... tot obecne
Hele, progooglila jsem cely net, ale ze bych tam nekde nasla, ze na Slovensku (nebo kde koliv jinde) je treti pilir IZP, to tedy nikoliv... ale asi neumim hledat na netu, ci co. Na Slovensku opravdu probehla duchodova reforma s ucinosti od 1.1.2005, a tedy pouzivaji tripilirovy duchodovy system, ale obcane tedy urcite nemuseji "investovat" do IZP.
Muze-li se neco pokazit, tak se to taky pokazi.
Maty.Lara
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MgX 7. 10. 2009 20:32

... a tak se mně vždycky líbily řeči typu ... „a Vy byste potřeboval co?“ ... nové auto... „Opravdu nové auto? A kde je problém, však se běžte podívat na Vámi vybraný model do prodejny ... za pár měsíců, bude Váš. Stačí jen sehnat pár lidí ... vezměte si blok a napište do něj jména všech svých známých, lidí z okolí, z bývalých zaměstnání atd. atd. ... A pak si je seřaďte ... a nabízejte, nabízejte, nabízejte....“

Nechci si kazit jméno něčím podobným. I za mnou již byli a nebylo to jednou. Nedokážu nabízet produkt o kterého výhodnosti a kvalitě se dá pochybovat. A nechat se sponzorovat svými okolím? To raději začnu péct rohlíky a vydělám si takto. Kvalitní výrobek se - vážený pane MLM - prodává (skoro) sám. Na šunt musíme udělat pořádnou reklamu a vyškolit pár lidí, co psychologickým způsobem budou „oblbovat“ lidi, aby se upsali.

Je to hnus.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod quido123 7. 10. 2009 23:26

4MgX - tak nějak... i když názory, že náklady na reklamu jsou neproduktivní a reklamu má jen to, co se nedá prodat jinak, tady byly za "vlády jedné strany".. tenkrát se to dalo pochopit, barevná televize byla (když byla) jednoho typu a reklamu skutečně nepotřebovala, buď TV byly, nebo nebyly.. a co potřebovala, byly spíš pořadníky... v dnešní době nebo tehdy o pár set km na západ, když je na trhu x podobných produktů, zhruba stejné třídy, tak reklama podle mě význam má. A obecně, systém MLM mi tak úplně špatný také nepřipadne. Konečnou cenu výrobku dělá výrobní cena zhruba z 30 % (ekonomové zde mě jistě upřesní) a přenést náklady na dopravu, skladování atd. do přímého prodeje není špatný nápad, ale musí to být kvalitní věc (zboží, produkt atd.), který se člověk nejen nebude stydět nabízet, ale který se bude také prodávat... a bohužel, i kdyby se v nějakém MLM takový produkt objevil, tak samotný MLM u nás je tak pošpiněn, že k takové formě prodeje lidi nebudou mít důvěru, a věc koupí radši někde jinde a třeba i dráž..
quido123
Čtenář

Odeslat příspěvekod MgX 8. 10. 2009 15:39

quido123 možná jsem text špatně napsal, možná jsi jej špatně pochopil.
Já proti běžné reklamě nic nemám a chápu její význam. Tudíž ta pseudopolitická slova byla celkem zbytečná.
Psal jsem o reklamě spojené s psychomaniaky, kteří následně oblbují lidi. A abychom si rozuměli úplně. Reklamou nemyslím jen pohyblivé obrázky v TV, či přeříkávané texty v rádiu atp., ale i nenápadné dotazy na internetu, které nakonec skončí debatou podobnou této.

Reklama je zajímavé odvětví, které může výrobek zviditelnit, trochu mu „vyšlapat cestičku“. Přesto se dosti často stává, že reklama jde za hranice morálky, či vkusu.

...ale už dost o reklamě.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod quido123 9. 10. 2009 13:11

4MgX - pravděpodobně se stala kombinace obojího, tedy text nejasně napsaný a následně špatně pochopený :-).... v dalším s tebou plně souhlasím - psychomaniaci a reklama za veškerými hranicemi (morálky, vkusu atd). A už fakt dost...dostali jsme se (tedy mojí zásluhou) poněkud off topic :-( Ale přesto si ještě neodpustím, že úplně nejvíc mě točí tzv. skrytá reklama, koukající z každé třetí stránky v některých časopisech. end :-)
quido123
Čtenář

Odeslat příspěvekod obyčejná žena 14. 10. 2009 16:47

Prosím, nevěřte lidem, kteří slibují takové výdělky za sepsání pouhé smlouvy. Pečlivě jsem si přečetla všechny reakce příznivců i odpůrců. Mám známého, který patří do " oné rodiny ", opustil dobrou práci, svým hloupým a povýšeným chováním ztratil všechny přátelé. Přece se nebude bavit s těmi hloupými ( asi opravdu naučená fráze ), kteří chtějí zůstat chudí. Také musím souhlasit s názorem, že tito lidé nabízí něco, o čem vůbec nic neví. Můj známý jen básnil o penězích a o tom, jak přivést nové členy. O zmiňovaném pojištění vůbec nic neví. A opravdu se nemá cenu bavit o pravopisu některých členů jejich " božského klubu "na tomto fóru. Možná to bude a to bez urážky tím, že své ovečky opravdu loví mezi naprosto obyčejnými lidmi, které vidina peněz dokáže zaslepit a reálný život jim moc neříká. Bojím se, že tohle pro všechny členy v závěru stejně nedopadne dobře. To píše ta " hloupoučká a blboučká " která bude raději vstávat v 5 ráno do práce, přijde mezi prima partu, po práci půjdeme na jedno pivo ( na víc nemáme :-) ) Potom přijdu domů, k večeři si dám obyčejný chleba se sýrem, ale bude mi fajn, protože peníze, které vydělám já i můj manžel jsou poctivé
Naposledy upravil obyčejná žena dne 15. 10. 2009 11:15, celkově upraveno 1
obyčejná žena
Čtenář

Odeslat příspěvekod Bungo 14. 10. 2009 19:31

obyčejná žena píše:Prosím, nevěřte lidem, kteří slibují takové výdělky za sepsání pouhé smlouvy. Pečlivě jsem si přečetla všechny reakce příznivců i odpůrců. Mám známého, který patří do " oné rodiny ", opustil dobrou práci, svým hloupým a povýšeným chováním ztratil všechny přátelé. Přece se nebude bavit s těmi hloupými ( asi opravdu naučená fráze ), kteří chtějí zůstat chudí. Také musím souhlasit s názorem, že tito lidé nabízí něco, o čem vůbec nic neví. Můj známý jen básnil o penězích a o tom, jak přivést nové členy. O zmiňovaném pojištění vůbec nic neví. A opravdu se nemá cenu bavit o pravopisu některých členech jejich " božského klubu "na tomto fóru. Možná to bude a to bez urážky tím, že své ovečky opravdu loví mezi naprosto obyčejnými lidmi, které vidina peněz dokáže zaslepit a reálný život jim moc neříká. Bojím se, že tohle pro všechny členy v závěru stejně nedopadne dobře. To píše ta " hloupoučká a blboučká " která bude raději vstávat v 5 ráno do práce, přijde mezi prima partu, po práci půjdeme na jedno pivo ( na víc nemáme :-) ) Potom přijdu domů, k večeři si dám obyčejný chleba se sýrem, ale bude mi fajn, protože peníze, které vydělám já i můj manžel jsou poctivé

Amen :tleskani
Excuse me, is this the Society for Asking Stupid Questions ?
Bungo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod obyčejná žena 15. 10. 2009 11:21

Děkuji za potlesk, ale u příznivců vyvolám velkou nelibost...nebude to tím, že pro pravdu se každý zlobí ?
obyčejná žena
Čtenář

Odeslat příspěvekod RomanovCZ 1. 11. 2009 20:20

Jak dojemné :
když nějaký pojišťovák přijde a přiměje klienta uzavřít IŽP je vše v pořádku. respektive žádnou pojišťovnu ani makléře zato nikdo nepomlouvá ....
Ale když někdo přiměje klienta uzavřít IŽP a nabídne mu zároveň spolupráci tak je to letadlo podvod atd. ... opravdu dojemné
Naposledy upravil RomanovCZ dne 1. 11. 2009 20:45, celkově upraveno 1
RomanovCZ
Čtenář

Odeslat příspěvekod myšpulín 1. 11. 2009 20:25

RomanovCZ píše:když nějaký pojišťovák přijde a přiměje klienta uzavřít IŽP je vše v pořádku.
To tvrdí kdo?
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Maty.Lara 2. 11. 2009 11:03

RomanovCZ píše:když nějaký pojišťovák přijde a přiměje klienta uzavřít IŽP je vše v pořádku. respektive žádnou pojišťovnu ani makléře zato nikdo nepomlouvá ....

NE! Tak ho poslu do pr... jako kdyz mi nabidne "spolupraci"...
Pokud si chci sjednat pojisteni, sporeni,... tak se snazim zjistit co nejvice o tom produktu u ruznych spolecnosti, ptam se znamych, co maji a jak jsou spokojeni... chvili to vybirani trva a pak si vyberu to, co mi pripada nejvyhodnejsi... necekam az nekdo zaklepe u mych dveri s nabidkou jestli nepotrebuju tohle nebo tamto...
Muze-li se neco pokazit, tak se to taky pokazi.
Maty.Lara
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Mikey89 14. 11. 2009 12:25

Rád bych poděkoval zakladeteli a všem přispívajícím do tohoto threadu. Kromě pobavení sem tu našel i odpověď, včera sem totiž pod doporučením jedné známě absolvoval sezení s IFP. Po dost neblahé zkušenosti s Amway, kdy sem akorát prodělal a dělal ze sebe blbce před všemi známými bych nerad naletěl znovu. Pochopil sem že nebudu nic prodávat, ale celá ta prezentace byla dost podobná jako u Amway - bloček, samí milí usměvaví lidé v levných oblecích kterým strašně zaleží na tom abych co nejvíce vydělal. Takže mi hned bylo jasné že pokud vydělám já, tak oni vydělají taky. Nic proti nim, ale tenhle systém se mi prostě nelíbí a dávám od něj ruce pryč. Tímto děkuji všem.
'01 BMW E39 530i. . . . . . 170kW @ 5900 rpm
'07 Ford Focus CC 1.6 . . . 74kW @ 6000 rpm
Mikey89
Čtenář

Odeslat příspěvekod quido123 16. 11. 2009 22:50

RomanovCZ píše:Jak dojemné :
když nějaký pojišťovák přijde a přiměje klienta uzavřít IŽP je vše v pořádku. respektive žádnou pojišťovnu ani makléře zato nikdo nepomlouvá ....
Ale když někdo přiměje klienta uzavřít IŽP a nabídne mu zároveň spolupráci tak je to letadlo podvod atd. ... opravdu dojemné

ne, to není o uzavírání IŽP, to je o záměrném klamání lidí - povídat někomu, že si uzavře investiční (!) životní pojištění s placením 2.000,- Kč/měs. a za dva roky tam bude mít 24.000,- Kč, které může vybrat, s vědomím toho, že to je záměrná lež, (protože to není SPOŘENÍ, ale investiční životní pojištění, kdy pravidelná platba je spotřebována na pojištění a až v dlouhém -cca 10 let a více- horizontu může produkt vynášet, protože ho ČPP zhodnocuje v podílových fondech, které mohou - ale nemusí ! - vynášet nějaký zisk, a dotyčný po dvou letech placení 2.000,- Kč/měs. dostane od ČPP cca 300,- Kč, protože tolik činí tzv. odkupné při zrušení produktu - IŽP), je hnus a vydělávání na podvádění lidí ! a za těhle okolností se rozhodně nejedná o pomlouvání makléřů nebo "velké rodiny" iFP ! :mrgreen: ...takže, pane "RomanovCZ", zamyslete se, co vlastně obhajujete, zda na to máte žaludek a svědomí, nebo jste jen další "ovcí" v systému, která se nechala zlákat sladkými kecy a skandováním iFP vestoje na židlích... (viz obdobné semináře Amway, Skyline atd. - samozřejmě s jinými hesly. :D )
quido123
Čtenář

Odeslat příspěvekod trent 17. 11. 2009 18:30

Mikey89 píše:Rád bych poděkoval zakladeteli a všem přispívajícím do tohoto threadu. Kromě pobavení sem tu našel i odpověď, včera sem totiž pod doporučením jedné známě absolvoval sezení s IFP. Po dost neblahé zkušenosti s Amway, kdy sem akorát prodělal a dělal ze sebe blbce před všemi známými bych nerad naletěl znovu. Pochopil sem že nebudu nic prodávat, ale celá ta prezentace byla dost podobná jako u Amway - bloček, samí milí usměvaví lidé v levných oblecích kterým strašně zaleží na tom abych co nejvíce vydělal. Takže mi hned bylo jasné že pokud vydělám já, tak oni vydělají taky. Nic proti nim, ale tenhle systém se mi prostě nelíbí a dávám od něj ruce pryč. Tímto děkuji všem.

Také jsem prodělal takové to jedno sezení Amway. Ten člověk mě tam nalákal. Tvrdil, že je to o něčem a sezení bylo něčem uplně jiném. Jak jsem slyšal amway(což jsem bohužel slyšel až na místě), hned bylo jasné o co jde. Jsem si připadal jak mezi jehovistama. Seděl jsem tam a se mnou dalších 50 lidí, přibližně mého věku(téhdy cca 24) a většina z nich to tam hltala a vypadali, že tomu věří. Takový líbivý keci, to se jen tak nevidí...No strašný to bylo...hlavně jak ty lidi byly zfanatizovaný...No trošku jsem si vzpomněl na sci-fi ze 70. let, kdy zemi napadli mimozemšťani, přeměnili lidi a normální zůstali asi tak 3 jedinci. Nechápu jak tomu mohou věřit třeba studenti VŠ...A ten člověk, co mě do toho lákal, jím byl. No každopádně ruce pryč.
No a vlastě jsem měl podobnou schůzku i s nějakym finančním expertem...taky mě kolega z práce nalákal na ěco úplne jiného a pak z toho vylezlo toto... Agent mi vysvětlil jak to vše výhodné, jak ušetřím spoustu prachů a jak musím projít školením a hned v tu chvíli po mě chtěl asi 5 tisíc a vyplněnou přihlášku...když jsem mu řekl, že 5 tisic nemám(asi čekal že to každý člověk běžně nosí u sebe), pohotově mi nabídl, že mě odveze k bankomatu. Abych to zkrátil...nešel jsem do toho a od té doby jsem měl o kolegovi své mínění.
Takže pokud nejste svým způsobem hloupí, slizcí jako had, úlisně libiví a vlezlí, nemá to pro vás cenu.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod MgX 18. 11. 2009 22:15

RomanovCZ píše:Jak dojemné :

Jak dojemné, že se v této zemi pořád trpí různé formy podvodů a podvůdků, kterým se říká (dosti často) velký business.

Bylo by velmi zajímavé ... a pro některé zřejmě VELMI nudné, kdyby vše, každý kšeft, každá smlouva, dohoda atp. byl/a postavena na průhledném základu, který by jasně naznačoval VO CO GO. To ale nejde, že? Takto se „obchod“ nedá dělat.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka