IFP Club - lehce vydělané peníze?

Tady můžete řešit otázky týkající se dědění, diskriminace a další.

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod 4honza 26. 8. 2009 15:18

RomanovCZ píše:Právě proto že každému stačí zaregistrovat pouze dva další členy, aby byl ziskový, i když počítám náklady na IŽP a nepočítám výnos z IŽP.

Nevím, jestli nenahráváš odpůrcům záměrně, ale i člověk, který dokončil pět tříd obecné, si dokáže spočítat, že když zaplatí vstupné 24 tisíc Kč a dostane od dvou ulovených oveček po 12 tisících, tak v žádném zisku nebude.
4honza
Datel roku 2009

Odeslat příspěvekod RomanovCZ 26. 8. 2009 21:28

Nevím, jestli mi nenahráváš záměrně ... ale to že jsi nepochopil metodu odměňování ... to neznamená že nefunguje. Ps: to nebyla urážka … neznám člověka co správně napoprvé pochopil jakýkoliv MLM

Jsou jen lidé co pochopily kolik a jak snadno a jak morálně se tak dá vydělat.
Všichni ti co jsou podle Vás nahoře a vydělávají na těch dole tak začínaly taky od nuly. A u všech jsou to léta dřiny. Dřiny která spočívá v učení lidí dělat správě obchod. Tzn. Zase pomáhání lidem v úspěchu. Úspěchu jenž se dá aplikovat ve všech oblastech života.

A ti co jsou podle Vás v base tak ti nedělali MLM … Tím že se někdo vydával za seriózní obchodní firmu a přitom jen vybíral poplatky – to znamená že dělal podvod.
To že se oháněli stejnými knihami to je teda argument … samozřejmě že podvodník se maskuje.

IFP má pravidelné kontroly od ČNB a žádné dluhy a po dlouhé době je to firma s nápadem
Lidí ve struktuře mám u IFP za pár měsíců víc než jinde za 10 let a mým jediným úkolem je učit je prodat jejich schopnosti. Zvedat jejich sebevědomí. Přimět je aby se vzdělávali a rozvíjely své schopnosti. To je podstatný rozdíl mezi manažerem v pracovním poměru a manažerem v MLM.
Jak jsem již uvedl: Prezentaci Vám po internetu dělat nebudu – tak se to totiž už vůbec nedá vysvětlit.
RomanovCZ
Čtenář

Odeslat příspěvekod MS-fanousek 26. 8. 2009 23:34

Promiňte, ale jaké pomlouvání knih máte na mysli? Já se jen pozastavil nad tím, při jakých příležitostech jsem se s nimi setkal. O obsahu knihy sem vůbec nemluvil.

Sledoval sem výpočet a pokud vím, tak investovat se musí 48 tisíc za dva roky s tím, že za prvního přivedeného člověka není odměna. Takže, aby se tyto peníze vrátily, chce to dovést pět lidí. Takže čistě matematicky to máme 1 - 5 - 25 - 125 - 625 - 3.125 - 15.625 - 78.125 - 390.625 - 1.953.125 - 9.765.625.

Poznámka na okraj, ti potrestaní, které jsem zmiňoval taky hlásali, že dělají ten správný MLM. Jak se tedy pozná správný MLM.

Ve Vašem příspěvku sem nepochopil několik věcí.

Zmínku o dluzích, to by přece musel být hodně špatný hospodář, který by vyrobil s takto nastaveným tokem peněz dluhy.

Co manažer učí lidi u IFP, když sem se dočetl, že nic nemusí umět, nic dělat a stačí jen pozvat lidi na pohovor, který vede zkušený poradce IFP?

Ale v zásadě v těchto diskuzích zapadly dvě moje otázky.

1. V jakém levelu tato hra je?
2. Na základě čeho členové clubu inkasují peníze a jakým způsobem je daní?
MS-fanousek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 4honza 27. 8. 2009 09:18

RomanovCZ:

Myslim, ze tato diskuse ztraci smysl z nekolika duvodu.

1. Pokud uvedu argumenty, proc se nezapletat s IFP, ignorujes je.
Viz diskuse o nevyhodnosti IZP, nesmysly o zhodnoceni, porovnani s ostatnimi produkty, pojisteni vkladu, apod.

2. Pokud je ve vyjimecnych pripadech neignorujes, odpovis obecnou formulaci bez jakekoliv podpory argumentu.

Je mozne, ze nerozumim systemu odmenovani ve vasem MLM, vychazel jsem z faktu vseobecne znamych, zde uvedenych. Mimochodem hned na prvni strane tohoto vlakna jsou hrube popsane. Pocet novych argumentu = 1 - nerozumim odmenovani MLM, ale nemuzes nam je osvetlit, protoze se to pres Internet neda vysvetlit. Ja jsem byl taky prvni kreslir Mickey mouse, jenom jsem ten svuj obrazek uz ztratil.

3. Neustala zvanirna na temata, jak je vase MLM skvela prilezitost, jak vam pomuze od "lopaty" k uzasnym vydelkum, jak pomahate lidem, jak jim zvedate sebevedomi, prijmy apod. V MLM jsou proste vsichni krasni, uzasni a cekaji je svetle zitrky.

Tohle ani nema cenu komentovat. Jiste, nekteri si pomohou, ale opet je to vetsinou jen par lidi, na ukor ostatnich. Budiz pozehnany MLM, kde prospech ziskava jak prodavajici, tak spotrebitel produktu. Bohuzel MLM jako IFP, ZFP akademie udelaji MLM schematum takovou negativni reklamu, ze se lidem ani nedivim, kdyz si zafixuji, ze MLM = podvod, odpad.

A pouzivat slovo moralni ve spojeni s IFP je oxymoron. Je to legalni, bohuzel. Znam osobne nekolik docela mladych lidi, kteri si na zaklade falesnych argumentu (je to vyhodne "sporeni", v duchodu nic nedostanete, zhodnoceni 8%, bude to pro vsechny povinne apod. ) v kombinaci s jejich financni negramotnosti uzavreli IZP od IFP (nekteri od ZFP). Na obirani lidi o penize doporucovanim nebo prodejem nevhodnych financnich produktu, lakani na zaklade falesnych slibu a informaci nic moralniho neni. Naopak.
4honza
Datel roku 2009

Odeslat příspěvekod whip 5. 10. 2009 22:01

Vážení přátelé! To je zase řečí na tomto fóru. Jeden se nestačí divit, kolik je na českém internetu morálně dokonalých jedinců znalých síťového marketingu i finančních produktů. A ke všemu mají ještě čas zde tlachat! Úžasné!
Tak si taky zatlachám.... Nevím odkud se vzal nyní tolik oblíbený názor, že investiční životní pojištění je nevýhodné. Mám podezření na jednoho z jeho největších prodejců - společnost Partners for Life Planning, ale mohu se mýlit. Každopádně, souhlasím, ALE... Je nevýhodné ve srovnání s čím? S penzijním připojištěním? To asi ne. Se stavebním spořením? Taky ne. S investicemi do fondů "napřímo" nebo napřímo? Jak se to vezme! Já bych to tak tragicky neviděl a těm, co se zde rozohňují nad tím, jak ubozí mladí lidé uzavřeli IŽP bych vzkázal - měli byste je pochválit a namísto tlachání se raději starat o to, jak si zajistit vlastní důchod.
A nevýhodnost systému IFP? No rád bych poznal jednodušší a výhodnější systém, schválně mi o něm prosím řekněte. Nevím jak vy, vážení, ale já jsem si opravdu trochu započítal a vyšlo mi, že uzavřel-li jsem si ve svých 35 letech smlouvu na kterou mám zaplatit za příštích 30 let celkem 30 x 24.000,- Kč, pak to dělá dohromady 720.000,- kč. Nabídnu-li účast v IFP clubu osobně 6 lidem a budu každý měsíc pomáhat 5 novým, zajistím si průměrný měsíční výdělek 60.000,- Kč. Udržím-li si jej po dobu 1 roku, pak mám přesně 720.000,- Kč v kapse, tedy to, co jsem měl ze své kapsy za 30 let vyndat. Nabídka IFP Clubu tedy zní - neplať si důchod z vlastní kapsy, ale z kapes jiných.
A kdybych zůstal pasivním členem? Mám přeci zisk na svém vlastním IŽP a ne zanedbatelný. Mám výhody ve formě slev a bonusů u stále se rozšiřujícího počtu partnerů.
Vidím to dobře! IFP Club je dobrá nabídka.
whip
Čtenář

Odeslat příspěvekod jannnn 5. 10. 2009 23:45

jak se sem stahujou tydle existence, to je az temer kouzelny :D .. google evidentne rulez :D
jannnn
Přeborník

Odeslat příspěvekod myšpulín 6. 10. 2009 07:08

whip píše:...Nabídnu-li účast v IFP clubu osobně 6 lidem a budu každý měsíc pomáhat 5 novým, zajistím si průměrný měsíční výdělek 60.000,- Kč. Udržím-li si jej po dobu 1 roku, pak mám přesně 720.000,- Kč v kapse, tedy to, co jsem měl ze své kapsy za 30 let vyndat. Nabídka IFP Clubu tedy zní - neplať si důchod z vlastní kapsy, ale z kapes jiných...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Rád bych něco k tomu napsal něco víc, ale ono asi není co. Tak snad jen to že mě vždycky potěší když vidím to stavění pyramid. To si dělá reklamu samo.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod 4honza 6. 10. 2009 08:10

whip píše:Nabídnu-li účast v IFP clubu osobně 6 lidem a budu každý měsíc pomáhat 5 novým, zajistím si průměrný měsíční výdělek 60.000,- Kč. Udržím-li si jej po dobu 1 roku, pak mám přesně 720.000,- Kč v kapse, tedy to, co jsem měl ze své kapsy za 30 let vyndat. Nabídka IFP Clubu tedy zní - neplať si důchod z vlastní kapsy, ale z kapes jiných.

Vážení přátelé!

dovoluji si navrhnout lepší postup. Obejděte své přátele a známé a požádejte každého o 12 tisíc Kč. A vysvětlete jim, že je to pro ně výhodnější než si uzavřít životní pojištění od IFP nebo ZFP a že ušetří spoustu peněz. Nabídka pro přátele tedy bude znít - neplatím si důchod z vlastní kapsy, ale z tvojí kapsy!

Vidím to dobře! Tento klub přispěvatelů je opravdu dobrá nabídka.
4honza
Datel roku 2009

Odeslat příspěvekod mikicz 6. 10. 2009 08:53

nemůžu ani vyjádřit, jak jsem rád, že tuhle diskusi vedete tady a ne na finexpertu....
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MS-fanousek 6. 10. 2009 09:04

Já bych v té matematice pokračoval pokud tedy na to, aby se Vám vrátilo to co do toho vložíte je potřeba přivést 61 lidí. Tak tito lidé musí přivést celkem 3721, aby se jim to také vrátilo. A vážně pochybuju, že už se těmto podaří přivést 226981 lidí, kteří se zase složí na ně.

Jinak k té výhodnosti IŽP se nemůžu zbavit jednoduché otázky. Co v této republice vydrželo 30 let?
MS-fanousek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mikicz 6. 10. 2009 09:42

MS-fanousek: komunismus... tuším že něco přes 40...
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod whip 6. 10. 2009 20:57

Milí MLM odpůrče, nevím, nevím, ale právě jsem si přinesl domů, jak občas činím tištěnou podobu finexperta - Osobní finance a jak tak koukám - anketa na téma Amway, článek o hře CashFlow, článek o filmu The Secret... Počítám dobře, to jsou hned tři inkony MLM příznivců, tož nevím, nevím... Řekl bych, že tady vane čerstvý vítr a nepřítele bych zde již nehledal - válka tohoto časopisu s MLM evidentně skončila.
Milí matematici - s tím, že neuspěje v MLM každý se dopředu počítá. Každý má možnost a právo uspět, stejně jako neuspět. Kdo neuspěje, stane se pouze zákazníkem, v IFP clubu investorem - spořitelem - prostě tím, kdo si nastřádá na důchod pomocí IŽP - na Slovensku, kde už proběhla důchodová reforma tomu říkají "třetí pilíř". V MLM je to stejné jako v každém jiném podnikání - někdo uspěje a je bohatým automechanikem, pekařem, stolařem, programátorem, právníkem, lékařem, investorem, obchodníkem a někdo ne a je neúspěšný a třebas i skončí. Možná s dluhy, v klasickém podnikání většinou s většími než v MLM. Podnikáte-li na svou pěst, nikdo vám nepomáhá a nevede vás - v evidenci vás mají pouze úřady a ty číhají na vaši chybu. V MLM máte možnost participovat na úspěchu celé firmy, máte pomocníka ve svém sponzorovi a ve své upline. Je to podobné jako třeba u frenčízy - podnikání "pod značkou".
Apropois - musím udělat tolik či tolik "aby se mi to vrátilo". Ale co? V IFP clubu přeci Vaše peníze šly na Vaši pojistku!!! Na Vaše spoření!!! Na Váš důchod!!! Takže co se Vám má vracet? Ano, jak už jsem napsal, můžete se přičinit a nechat si pomocí doporučení zaplatit díky bonusům - provizím svůj důchod někým jiným, ale ne tak, že okradete jiné lidi /to tady také kdosi chytrý navrhoval, že?!/, ale tím, že jim doporučíte, aby také oni v důchodu raději krmili kačenky v lázních Luhačovicích než aby vybírali popelnice před zlínským Kauflandem. Oba typy důchodců potkávám a každý má na výběr ke kterým chce patřit.
Opravdu by mne zajímalo, jaká je finanční situace odpůrců MLM a IFP clubu, kteří se zde pohoršují nad tím, že příznivci o nich tvrdí, že nebudou-li si spořit, nebudou-li pro sebe něco dělat, jsou "socky". Obávám se, že daleko od pravdy tento názor nebude.
Abych byl čestný, přiznám se, že jako příznivec bydlím v domě se čtyřmi pokoji, pracovnou, kuchyní, dvěma koupelnami a dvěma WC, terasou, balkonem, zahrádkou a velkou půdou i sklepem. Jezdím dva roky starým autem, které bude za rok splacené. Dovolenou si mohu dovolit dvakrát ročně, krátkodobé volno i častěji. Bazén, saunu a vířivku vlastní nemám, využívám veřejných, ale dělat to mohu kdykoliv se mi zachce. Nechce-li se nám doma vařit, jdeme na oběd či na večeři do restaurace. Příjemnosti typu dobré lahve vína, návštěvy kina, koncertu, nebo přátel si můžeme dopřát tak často jak se nám chce. Myslím si, že mám zdravý životní standard. Kupodivu zjišťuji, že není běžný a to, že pro nečekané události mám finanční rezervu je mezi lidmi dnes málem unikát, to že elektrospotřebiče kupuji za hotové a SW PC a DVD v krabici mám originály málem větší...
whip
Čtenář

Odeslat příspěvekod Bungo 6. 10. 2009 21:59

MLM je svinstvo. A to hovorim s plnym vedomim. System vyhra-vyhra NEFUNGUJE. Vzdycky nekdo musi prohrat. Tak jak tak. Ve sve praxi jsme mel moznost posuzovat smlouvy mezi ktere se tykaji MLM. Nevyhodnejsi smlouvy jsem skoro nevidel. Ty smlouvy byly tak jednostranne, ze se divim, ze byly napsany na obou stranach papiru. Rozhodci dolozka apod...
Excuse me, is this the Society for Asking Stupid Questions ?
Bungo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod 4honza 7. 10. 2009 08:45

Přemilí členové IFP klubu!

Nevím, nevím, nepotěšili jste mě, ani já vás nepotěším ...

IŽP na Slovensku už říkají třetí pilíř? A od kdy? A kdo?

Ikony MLM, ano skláníme se až ke kotníkům. Stačí se podívat na anketu na finexpertu na téma Amway na stránce http://www.finexpert.cz/default.aspx?ireport=1, není sice asi moc reprezentativní, ale když už zde byla zmíněna, můžeme se podívat na výsledky.

Ano, ano, ti, kteří budou pro sebe něco dělat, nebudou si především uzavírat předražené finanční produkty, zjistí si nejprve informace, aby nenaskočili do letadel, jejichž kurz je kolizní se zemí.

Nejpovedenější pasáž mi případá poslední. Ta je i nejdůležitější. Až se vám podaří obrat dostatek důvěřivých lidí, můžete pak machrovat na Internetu s počtem zakoupených DVD Šmoulové. Je to super aj na pracoviště, s tím můžete machrovat před šéfem. Až do rána. Pardon, úspěšní členové - investoři IFP clubu pracovat nemusí, do práce nechodí, užívají si zasloužené dovolené a popíjí láhve luxusního vína. My ostatní od lopaty tiše závidíme v koutku a čekáme na tuto báječnou příležitost :-)
4honza
Datel roku 2009

Odeslat příspěvekod quido123 7. 10. 2009 09:13

Členové a propagátoři klubu iFP nevidí a nechtějí vidět, že nabízí nevýhodný produkt (IŽP), ještě nastavený tak, že to je pro dotyčkou ulovenou ovečku těžce ztrátový a nevyplývá jí z toho žádná ochrana, a to za pro ně zcela nevýhodných podmínek - takže je těžce nejisté, že svých slíbených 12.000,- Kč dostanou (ovečka nesmí rok pohnout se smlouvou ani ji zrušit ! a platit 2.000,- Kč měsíčně s tím, že když si zlomí nohu nedostane nic a když ji přejede auto, tak pozůstalí dostanou 30.000,- Kč !). Navíc to nejsou jejich peníze, na svém účtu IŽP budou mít takovou částku až v horizontu cca 10 let !Životní pojištění pro případ smrti na částku 30.000,- Kč ? A investice ? Kde je nějaká záruka, že budou (hlavně v dnešní době) vynášet (mohou být klidně i ztrátové) ! Je to k smíchu ! Navíc bez jakýchkoli dalších záruk - úrazové pojištění, odškodnění pro pobyt v nemocnici atd. Jistě, každé takové prvky (+ výše pojistky na smrt) snižuje provizi iFP, kterou dostává od poskytovatele IŽP .... a o to jde v první řadě ! Přesně jak tvrdí někteří výše (namátkou 4honza ad.) - pokud bude chtít někdo pro sebe něco dělat, uzavře si životní pojištění hodné toho názvu a bude investovat tam, kde má zaručený zisk. A povinné životní pojištění ? Hahaha...
quido123
Čtenář

Předchozí stránkaDalší stránka