Utíkej revizorum s platnou jízdenkou

Tady můžete řešit otázky týkající se dědění, diskriminace a další.

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod jannnn 26. 9. 2008 21:31

aquarkko píše:ano, tohle je argument :roll:

az budou revizori prijemny, tak budu i ja na ne. nerikam, ze jim utikam s platnou jizdenkou, ale jsem na ne taky neprijemnej. vetsinou to jsou totiz typci uz od pohledu s iq nekde kolem 80. to by ani tak nevadilo, jako to jejich vystupovani. nereknou ani slovo, jen se postavej do cesty a nekde u pasu mihnou rukou s plackou. kdyby byli prijemny a slusny, rekli aspon "dobry den, prepravni kontrola, mohl byste mi prosim ukazat jizdni doklad?", tak to je o necem jinym. ale takovydle ho revizora sem videl jen jednou, nejakej starej chlapek, pekne oblecenej v saku...tak jsem k nemu taky byl prijemnej. ale k tem dementum nevychovanejm umastenejm v kozenejch bundach se dal budu chovat tak, jak se chovaji oni - jako hulvati.
jannnn
Přeborník

Odeslat příspěvekod mareq0 26. 9. 2008 22:29

Nevím proč bych měl utíkat revizorům s platnou jízdenkou. Zábava pro děti, z toho už jsem vyrostl :D

Revizor musí být pes a já mám psy rád :-))
Obešel já polí pět!
mareq0
Přeborník

Odeslat příspěvekod aquarkko 29. 9. 2008 12:01

jannnn píše:

az budou revizori prijemny, tak budu i ja na ne. nerikam, ze jim utikam s platnou jizdenkou, ale jsem na ne taky neprijemnej. vetsinou to jsou totiz typci uz od pohledu s iq nekde kolem 80. to by ani tak nevadilo, jako to jejich vystupovani. nereknou ani slovo, jen se postavej do cesty a nekde u pasu mihnou rukou s plackou. kdyby byli prijemny a slusny, rekli aspon "dobry den, prepravni kontrola, mohl byste mi prosim ukazat jizdni doklad?", tak to je o necem jinym. ale takovydle ho revizora sem videl jen jednou, nejakej starej chlapek, pekne oblecenej v saku...tak jsem k nemu taky byl prijemnej. ale k tem dementum nevychovanejm umastenejm v kozenejch bundach se dal budu chovat tak, jak se chovaji oni - jako hulvati.

na todle vždycky odpovídám: "zkus si představit sám sebe na jejich místě". určitě víš, kolik lidí je jenom v jedný šalině, tak si zkus představit, kolikrát by tohle asi měl denně říct...já bych to nedokázala. stejně tak jako obdivuju příjemný číšníky, prodavačky apod., jak to dokážou, takhle obskakovat lidi, bejt milý a dostat za to akorát kyselý ksichty
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod xb0x 2. 10. 2008 19:49

jenomze to je jejich prace, oni si ji vybrali. rict, ze revizor nema byt slusny protoze denne obslouzi hodne lidi je to same, jako bys rekla, ze doktor (chirurg..etc) nema delat svou praci kvalitne, protoze denne osetri stovky lidi.

Nastesti nebydlim v Praze a tak tu mame revizory docela slusny. Jo, taky se oblikaj jak obyvatele z jine planety, ale kupodivu na zacatku na celej bus/tram pozdravi, reknou ze revize jizdenek aby vsichni vedeli o co go.. kazdymu jasne ukazi doklady aby bylo jasne.

Ono to je taky o tom, koho ten dopravni podnik najima. Prazane jsou obecne spodina a nic nez spodina na ne neplati. Viz uz jenom tenhle topic. Trapit nekoho, protoze muzu? Nesmysl.
xfire:rodier
psn:rodierCZuk
xb0x
Čtenář

Odeslat příspěvekod Slonik 7. 10. 2008 12:10

xbOx: žiješ v Německu? Tam jsem to takhle viděl.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod christian 7. 10. 2008 16:02

jannnn píše:

Až tak jo? Kde jsi je potkal? Já zatím narazil na docela slušný..
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod DirtyKing 13. 10. 2008 06:09

Taky to tak občas praktikuji, občas jsme to provozovali, bez jízdenky :-D

Revizoři jen blbě čuměli jak zdrháme :-))
HP Z2 G9 Intel Core i9 13900k, Nvidia RTX A4000 16GB, 64 GB DDR5, 2 TB SSD
Apple MacBook Air 13,6" M2, 16GB RAM, 1TB SSD
iMac 24" 16GB RAM, 1TB SSD
iPad Pro 11" 512 GB
iPhone 15 Pro Max 1TB Natural Titanium
Apple Watch Ultra
DirtyKing
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Hazellee 13. 10. 2008 17:25

jedna moje známá se bavívala tím, že strašně dlouho hledala průkaz, podle kterého měla nárok na bezplatnou přepravu, a revizor už se těšil a těšil a těšil a pak to vytáhla a zklamala ho:-)))
tento postup podle mě nemůže být závadný v žádném případě :-))) a taky potěší.
Hazellee
Návštěvník

Předchozí stránka