Marcel Kudlvasr píše:Ty seš fakt na Hlavu, Weslo, řekl jsem něco o šahání na cizí Psy?! Tady jde o probíhání mezi dětmi s drátěným košíkem-styl buldozer a naskakování na ně , a na porážení, mimoběhem...
Neříkal si o tom nic ale mám s tím bohaté zkušenosti a nejednou jsem řval na debilní rodiče ať si toho haranta naučej se chovat ke psům.Velká část pokousaných si to způsobí sama - svým chováním.
Marcel Kudlvasr píše:Ty si to asi nikdy neviděl, tak se di podívat někam na sídliště a na hřiště.Takže doufám Ty Frajere, že máš toho svýho Hafana s náhubkem a na Vodítku! Když se kolem Dětí a důchodců pohybujete, no i mezi normálními lidmi, kromě psí louky(vyznačené... Neboť ,,volné pobíhání psů jest na veřejných místech zakázáno!,,) a volného terénu bez zástavby
Já chodil se svým drobečkem dva roky každý den do Riegrových sadů - dětí i jiných psů tam bylo dost a tebou popisované chování jsem opravdu nikdy neviděl.To že se nějáký trotl o svého psa nestará neznamená že to nedělají všichni víš?Jinak samozřejmě s ním chodil na volno a bez náhubku.Teď už ve městě nežiju takže tvé obavy jsou zbytečné.Pouštím své psy ve volném terénu za vesnicí kde se též venčí důchodci a maminky s dětmi.Je tam krásně vidět kdo je zmagořenej zprávama z TV Noha jak je každej pes nebezpečnej a kdo ještě nezapomněl používat hlavu.
Marcel Kudlvasr píše: a dej si majzla na hafuše v Lese, tam bych Ti ho také nedoporučoval pouštět na volno, tam platěj další pravidla, he
Jojo chodí tam banda ozbrojenej vožralů (často to táhne až ke mě) kteří si myslí že rozumí přírodě.Celej rok zabíjejí psy a kočky aby jim prospívala zvěř a pak je na podzim všechnu postřílí - dementi - jinak to nazvat neumím.
Marcel Kudlvasr píše:.a do Hlavy zvířete , vidíš ještě hůř než do člověka...,,ty normální čloevěče,,.
To si mi připomněl jak mě otravoval nějáký dement v metru že ho můj pes ležící asi 2 metry od něj obtěžuje - prej jakou má jistotu že ho nepokouše... No ptal jsem se ho jakou já mám jistotu že on mého psa nepokouše ... akorát se u všichni smáli chudákovi.Kvůli svým fóbiím zapomíná na rozum.