Dokázali byste zabít psa?

Místo pro všechny s kladným vztahem ke zvířatům. Pojďte se podělit o své zážitky se zvířaty v přírodě i doma..

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Fido+ 18. 8. 2005 22:55

Iceman: Hmm. Me vbehli v noci pred auto dva malamuti nebo co to bylo. O jednoho jsem si rozbil svetlo, zdemoloval blatnik, haubnu, chladic ... A ten druhej me malem sezral. Ta prvni bestie se po chvili oklepala a oba nekam zmizeli.
Fido+
Nadšenec

Odeslat příspěvekod fales 19. 8. 2005 03:48

Psa bych asi dokazal zabit pokud by se me snazil nejak napadnout ale kdybych mel vlastniho psa tak bych to asi nedokazal.
fales
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Grammator 19. 8. 2005 04:08

Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde.... Co zabiju úplně klidně bez výčitek? Pavouka... :D Psa bych zabil jen v sebeobraně a na co cihlu, když mám boty a nohy jsou silnější než ruce :) Takže do psa nohama, alespoň bych si chránil slabiny. Ale psa přítele ubít cihlou? Ty si normální debil....
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný.
a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Jak se vyhnout smrti? Nežít!
Inteligence je omezená, debilita ne...
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod paveld 19. 8. 2005 06:50

ja te sice za d****a nepovazuju ale taky bych to asi nedokazal udelat kdyby to byl muj pes a bylo to pro nej lepsi. to bych asi radsi prenechal doktorovi, i kdyz stejne nevim, zalezi na situaci...
BMW E30 316i -> BMW E36 320i :-)
paveld
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kubakod 19. 8. 2005 07:16

Grammator: Proc me urazis, tys tam nebyl, ale jestli bys ho nechal utrapit, tvoje vec, kdyby to byl tvuj pes. Takove zvuky jsem jeste zvire neslysel delat.
Imho lepsi jedna rana cihlou, nez se ho snazit ukopat - uslapat? :-O

paveld: Ten doktor by uz nemel co delat, ten pes mel fakt par minut :-(
Ja si myslim, ze spousta z vas, co tvrdi, ze ne, by v te situaci jednala stejne.

A uz tady neprobirejme muj traumaticky zazitek z mladi.
kubakod
Návštěvník

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 19. 8. 2005 08:55

Fido+ nj ale tohle byl jezevec bych ho prevalcoval a toho psa fakt nemam rad odva dny pozdeji ho prejel v plne rychlosti kamion a byl klid :D
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Grammator 19. 8. 2005 16:28

kubakod: lepší ukopat psa než si nechat prokousnout hrdlo, určitě by se našel lepší způseobn než toho chudáka ubít cihlou. I když chápu, že v dané situaci by člověk udělal cokoli, jen aby ten zvuk už neslyšel. ALE: Jednoho rána náš kocour dorazil (nevim jak), z nakouslym zadkem. Vůbec nemohl chodit, zadek za sebou tahal po zemi. Vypadal fakt ošklivě, mněl nohu prokouslou až na kost, ale díky naší péči už nyní běhá po dvoře (jen má trochu křivej zadek).
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod iwigirl 19. 8. 2005 16:33

Proboha, nechte uz Kubu byt! vsichni jste chytri jak radia, chtela bych vas v tu chvili videt na jeho miste!!!!
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod mbing 19. 8. 2005 17:41

To je teda téma. Myslíte, že bych dokázal zabít moji činčilu?
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod S-Tony 19. 8. 2005 19:13

Činčilu je jednoduché zabít. Vždyť je to jen přerostlá myš :-)
A ty zabíjet musím. Měl jsem je jeden rok přez zimu v baráku a na jaře se mi je podařilo chytit a pustil jsem je asi 1 kilometr od baráku v lese.
A další rok jsem jich měl v baráku celou kolonii. Nějak se to asi rozkřiklo a každá myš chtěla u mně bydlet. Ty co jsem pustil ukázaly ostatním cestu. A nejhorší je, že jsou myši nejaktivnější v noci když je v baráku klid. :-(
Tak mi nezbylo než je pochytat a utopit. I naše kočka nám pomohla. Chytla jich asi tak 7. Podařilo se jí ty myši pochytat během jednoho dne a všechny je přinesla před hlavní vchod. Asi se chtěla pochlubit.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod hotspot 19. 8. 2005 19:37

Činčilu sice v pohodě prohodíš klíčovou dírkou a ani neškrtne o stěny, přesto je od myši naprosto odlišná :lol:
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod Anonymni 19. 8. 2005 19:43

kubakod: ja mam mongoose a nic takovyho tam nepsali, leda to ze pokud vas napadne pes, slezte z kola, vezmee si z drzaku basebalovou palku a viridte si to s nim z oci do oci :)
Anonymni

Odeslat příspěvekod S-Tony 19. 8. 2005 20:12

Pokud máte rychloupínací sedátko, tak to se dá na obranu taky dobře použít :-)
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Grammator 19. 8. 2005 20:14

S-Tony píše:Činčilu je jednoduché zabít. Vždyť je to jen přerostlá myš :-)
s/quote]

I myš je zvířátko a má pocity...
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod S-Tony 19. 8. 2005 20:21

Myš byla uznána vinná a dopustila se těchto zločinů:
- neoprávněný vstup na cizí pozemek
- rušení nočního klidu
- zcizení a rzokousání majetku

Jelikož myš neuposlechla výzvu na opuštění cizího pozemku odsuzuje se k trestu smrti. Paroubek Rulezz
Myši jsou fajn, ale když jich máš doma dvacet a ani jendu nemáš pod kontrolou.....
S-Tony
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka