Dokázali byste zabít psa?

Místo pro všechny s kladným vztahem ke zvířatům. Pojďte se podělit o své zážitky se zvířaty v přírodě i doma..

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Mývalice 18. 8. 2005 20:28

:oboze A proooč?
Selhaly-li všechny pokusy, je načase si přečíst návod.
Mývalice
Legenda fóra Pauza

Odeslat příspěvekod Byte 18. 8. 2005 20:35

bylo mi 17 a doma sem se tim pochlubil v ponekud vysmatem stavu, asi meli strach aby me nesezral.
Byte
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kubakod 18. 8. 2005 21:08

kubakod píše:Ja umim zabit ledacos :-)
zatim mam na konte:
slepice, kraliky, husy, kachny, krutu (to uz je orisek), bazanta, mnoho druhu ryb a psa, mozna sem neco zapomel
nemam problem zabit, vykuchat, upravit a snist zvire
nemam problem jist syrove maso

[i]//Ivo M.: odděleno z tématu "Bez masa?"?/i]

Tak ted vypadam, ze zakladam fakt drsne diskuze. O zabijeni zvirat, no, aspon ze tam pan M. nechal tu poznamku.

Abyste se uklidnili, tomu psovi zbyvalo 5-10 minut umirani, kdyz sem ho videl, neubehlo ani patnact vterin a mel klid (stacila jedna rana - trpaslici jezevcik) a jeho dusicka je ted v psim nebi a je ji dobre, protoze neni tak traumatizovana. Rekneme, ze to byl jisty druh eutanazie. Sice pulcihlovka zni blbe, ale nez bych v devet vecer sehnal veterinare, ten pes by posel a ZBYTECNE by se trapil.

Cloveku bych to asi neudelal, to uz by byla velka zodpovednost. Doufam, ze ted se neoddeli vlakno ZABILI BYSTE CLOVEKA?
Ja bych cloveka zabil v krajni nouzi (bud on nebo ja) nebo kdyby ublizil nekomu, koho mam rad.
kubakod
Návštěvník

Odeslat příspěvekod iwigirl 18. 8. 2005 21:15

kubakod: moderatori nechavaji poznamky vzdy, kdyz neco odnekud oddeluji.
IMHO je pravda, ze diskuze o zabijeni psu, ktera nasledovala po tvem prispevku, nema s puvodnim tematem co delat.
Pokud se tu ted rozvine diskuze na tema ZABILI BYSTE CLOVEKA?,bude take oddelena.
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod kubakod 18. 8. 2005 21:23

iwi: jo, ale ja za to nemuzu :roll: :roll:
kubakod
Návštěvník

Odeslat příspěvekod iwigirl 18. 8. 2005 21:25

nikdo snad netvrdil opak..ani ti nikdo nenadaval, byls to ty, kdo se zacal rozohnovat :D
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod adams 18. 8. 2005 21:28

Vy mi čtete myšlenky :). Akorát jsem chtěl podotknout, že pravděpodobnost, že zabiju psa je asi taková, jako že zabiju člověka. Ale když se to tady nesmí, aby to nebylo odděleno.. tak neřeknu vůbec nic :hm
-
adams
Nadšenec

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 18. 8. 2005 21:29

kubakod vsak to nikdo nerikal ;]
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod S-Tony 18. 8. 2005 21:31

Já myslím že to lze uzavřít následovně:
Většina lidí dokáže zabít jiného živého tvora jen ve dovu případech.
Jednak aby druhému tvoru ulehčili od předsmrtných útrap a také v případě že by se je ten jiný živý tvor pokoušel zabít.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod kubakod 18. 8. 2005 21:36

JO, tak nejak. I kdyz, kdyby me chtel pes pokousat, asi ho kvuli tomu nezabiju.

Pisou v navodu k mojemu jizdnimu kolu, ze kdyz vas napadne pes, mate slezt a kolo postavit mezi sebe a psa. Jak jednoduche a ucinne.
kubakod
Návštěvník

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 18. 8. 2005 21:48

;] zajimave to je americke kolo ne? ze tam v navodu pisi takovehle veci
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod S-Tony 18. 8. 2005 21:55

Já jsem psům zatím vždy ujel. Když na mně vyběhne zuřivý pes tak mu určitě nezastavím :-(
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 18. 8. 2005 22:05

ja jsem dva malem prejel autem ;] protoze me desne depatali a pak me vbehly pod kola takovy podvrataci ;]
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod kubakod 18. 8. 2005 22:31

Je to Author.
Pisou tam:
Pozor na psy. Pokuste se je ignorovat, pokud to nepomuze, sesednete z kola a pokuste se kolo postavit mezi Vas a psa.
Ten pokus o ignorovani, to je asi to ujeti :-)
kubakod
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S-Tony 18. 8. 2005 22:36

To je dobrý.
U krku vám drží břitvu maniakální vrah. Pokuste se ho ignorovat, jedině tak vás nepodřízne :-)
S-Tony
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka