No tohle je K700i. Mam jej pres dva a pul roku a uz po roce zacal zlobit. Ani ne rok po prvni vymene, opet to same, takze druha oprava. No a neuplynul dalsi rok a zase. Pritom pred K700 jsem rok aktivne uzival T610, ktery mam dosud, a pouzival jsem jej v dobach raklamace a i nejaky cas s druhou SIMkou, a tam je joy stale jako novy. Nekde jsem cetl, ze problemy s joyem maji i novejsi typy 750(?), takze zmena firmy me uz taky davno napadla s ohledem na to, ze ani u ohlasenych novinek se joye nehodlaji vzdat. No ale tohle je OT a situaci to moc neresi. Ted se mi zrovna nechce kupovat novy telefen, jsou dulezitejsi veci. Snad pozdeji.
No a to je ono. Pokud nemam pravni zazemi/vzdelani ci alespon zbezne znalosti, tezko muzu prodejce nacapat, kdyz nevim na cem

I kdyz vetsinou ani ti prodejci se v tom tolik neorientuji, takze mnohdy to je o tom, jak clovek dokaze byt presvedcivy. Tim nemyslim zrovna krik a vyhruzky, ale alespon vyvolat dojem zasvecenosti

Kazdpoadne, tohle bude spis vztah ja a autorizovany servis. Prodejna, kam pujdu, je jen zprostredkovatel informace o zavade a dorucovatel telefonu.
// Michal P: příspěvky sloučeny používej prosím funkci EDITOVAT