Dobrý den,
zakoupil jsem repro od společnosti Genius, a to zhruba za částku 360,-Kč s DPH. Tento nákup jsem učinil v běžném obchodě, ale nákup byl na ŽL (registrace podnikatele).
Vzhledem k tomu, že reproduktory byly určeny k novému PC, nepřekontroloval jsem jejich funkčnost ihned, ale až zhruba po 12 dnech. Ihned po nákupu jsem je samozřejmě prohlédl, z důvodu přímého poškození (škrábance, protržená tkanina, úplnost balení atd.). Vše bylo v pořádku.
Po vyzkoušení na PC jsem bohužel zjistil, že reproduktory, již v nižším zesílení chrčí při některých zvucích. Abych zajistil objektivitu zjištění a neběžel je ihned reklamovat, odzkoušel jsem je ještě na dvou různých PC s různými zvukovými kartami. Situace byla stejná. Takže jsem přistoupil k reklamaci. Reklamační technik je přijal se slovy, že ony reproduktory se musejí poslat dodavateli a ten si sám rozhodne o oprávněnosti reklamace. Po zhruba 10 dnech jsem byl informován, že reklamace je vyřízena a já mohu repro vyzvednout. Na místě jsem pak zjistil, že reklamace byla neoprávněná, dodavatel prodejci poskytl vysvětlení, že testoval dva další páry a ty jsou zvukově přesně stejné s mnou zakoupenými. Reklamační technik pak ještě dodal, že co by člověk měl čekat od takovéhoto výrobku v ceně 360,-Kč s DPH. (Jen pro úplnost musím dodat, že můj kamarád vlastní repro v ceně 200,-Kč a jejich zvuk je neporovnatelně bezproblémovější, než zvuk mých repráků). Dožadoval jsem se tedy kontaktních údajů na dodavatele, který hodnotil funkčnost repro. To mně bylo odmítnuto.
Dle mého názoru jsou reproduktory k PC, zařízení, jenž má produkovat zvuk, jež je na ně posílán zvukovou kartou. Chrčení a prskání je znakem jejich špatné funkce, tudíž důvod k reklamaci. A jestliže další dva páry stejných repro poskytují stejně nekvalitní zvuk, pak se nejedná o potvrzení funkčnosti výrobku, ale o vadu celé řady. Je mně jasné, že za zhruba tři a půl sta nemohu očekávat od tohoto zařízení nějaké zázraky. Pochopil bych, jestliže by se výše uvedené zkreslení projevovalo v zesílení, řekněme nad úroveň 3/4 maximální hlasitosti. Ale, pokud si nemohu dopřát ani zesílení v úrovni ,,běžné hlasitosti" bez pazvuků, myslím že mám právo být znepokojen.
Prosím, tudíž o radu, zda mám nějakou možnost, jak se domoci reklamace. Samozřejmě je zde možnost zaplatit soudního znalce, ale v této cenové kategorii, by to asi nebylo ideálním řešením (soudní znalec by nakonec, stál více jak repro).
Děkuji za připadnou radu a pomoc