Vrácení zboží do 14 ti dnů

Zde můžete konzultovat s ostatními své právní problémy s reklamacemi, výměnou zboží, odstoupením od smlouvy a věci s tím související

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Slonik 10. 12. 2010 11:13

Ano, tak to je. Hovoříme samozřejmě o případu, kdy vracíš zboží kompletní a nepoškozené.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod MgX 11. 12. 2010 19:57

Sloniku mnohokráte děkuji! :-)
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod S-Tony 13. 12. 2010 11:01

No pokud kupuju něco s čím si nejsem úplně jistý a je vysoká pravděpodobnost že to půjdu vrátit, tak se vyplatí se mrknout jestli to nemají v nějakém velkém hypermarketu, tam většinou potíže s vracením do 14 dnů bez důvodu potíže nedělají.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod oromis96 20. 12. 2010 18:59

čau řešim podobnej problém. koupil jsem 2 mobily za 14000 kč což neni málo a zjistil sem že nejsou pro ČR ikdyž mě přesvědčovali, že jo .mno tak sem jim to poslal zpátky 9.12 14:43 to přijmuli .14.12 napsali že peníze pošlou složenkou. dnes je 20.12 a peníze ještě nejsou . tak jak dlouho maj na to mi je vrátit?
popřípadě jak je znich dostat?
oromis96
Čtenář

Odeslat příspěvekod Slonik 20. 12. 2010 19:32

podle §53, odst. 10 občanského zákoníku má prodávající povinnost vrátit peníze do 30 dnů od odstoupení od smlouvy. Takže jsou ještě v termínu.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Předchozí stránka