Dal jsem na reklamaci výrobník mlhy k firmě showmarket.
Přímo na přístroji je tlačítko na její spuštění - nefungovalo od začátku, je k ní drátový ovladač - nefungoval od začátku, bezdrátový ovladač, fungoval, ale po půl roce přestal...
Opravili tlačítko přímo na přístroji, opravili bezdrátový ovladač a u drátového vyměnili konektor, a naůčtovali si cenu 669,- za 1,5h servisní práce, s tím, že jsem konektor zničil já, a nezničil se sám (já ovšem onen ovladač nepoužíval, protože od začátku nefungoval) To jsem samozřejmě odmítl zaplatit, tak výsledek je, že si jí zítra nepřeberu od PPL, oni tam vrátí starý nefunkční konektor a mlhu mě pošlou.. (konektor stojí 15,- a je vyměněn za 10minut, ne za 1,5 hodiny)
Co mě ale vážně šokovalo bylo prohlášení, že bylo zbytečné mě dát vedět, že cena opravy bude 669,- s tím, že takovýto drobné snad není problém zaplatit.
V Servisním listě nebyla samozřejmě žádná předběžná cena udána... Náš rozhovor skončíl tím, že si mě poznamenají, a dále se mnou nebudou jako se zákazníkem spolupracovat, protože za 10 let co podnikají, nenarazili na nikoho kdo by se hádal o 600,- Tomu řikám: " Náš zákazník, náš pán"

Mohl bych se s nima hádat o mé vině na chybě v konektoru, ale na to nemam nervy ani chuť...