od Romantik.o 22. 4. 2012 19:36
Dobrý den.
Reklamoval jsem zařízení Popcorn Hour C200 u firmy Pocítacík s.r.o v Humpolci kde byl také zakoupen.
Reklamoval jsem dne 02,01,2012 .Zápis v reklamačním listě firmou Počítačík s.r.o byl vadný zdroj.Během měsíce jsem se byl několikrát zeptat na stav zařízení.Náhodou se mi v průběhu měsíce porouchal firemní počítač pro opravený jsem šel 31,01,12 kolem 16,40 hodin.Při té příležitosti jsem se optal na stav zařízení Popcorn Hour C200 .Bylo mi řečeno ,že jej ještě nemají.To byl třicátý den.Řekl jsem tedy majiteli Panu Balounovi ,že zítra odstupuji od kupní smlouvy a budu požadovat peníze.Jaké bylo mé překvapení kdy majitel 03,02,2012 tedy třetí den po třicátém dni poslal SMS přijdte si pro vaše zařízení.Šel jsem tedy na prodejnu a bylo mi řečeno.Vážený pane toto zařízení je zde u nás již od 30,01,2012 a vy jste si pro něj nepřišel.Když jsem ještě jednou řekl majiteli,že při vyzvedávání firemního počítače 31,01,2012 jsem se dožadoval tohoto zařízení tak mi majitel pan Baloun řekl.Vy jste se nezeptal a vaše zařízení zde již bylo.Dal mi k podpisu doklad ve kterém bylo rukou napsáno.Závada se neprojevila zařízení je v pořádku není co reklamovat.Na doklad napsal datum 30,01,2012.Tento doklad jsem nepodepsal a zařízení nepřevzal.Šel jsem pátrat u dopravní společnosti a ta mi dala potvrzení , že si pan Baloun toto vyzvedl u PPL 03,02,2012.Tedy tři dny po třicátém dnu.I potom jsem v prodejně neuspěl.Dnes mi majitel vyhrožuje ,že bude učtovat skladné protože zařízení jsem doposud za zfalšovaný doklad prodejnou nepřijal.Nejsem schopen se bránit.I právník mi řekl,že je zde napsáno,že zařízení nebylo vadné,že proti tomuto se neubráním.I na ČOI v Českých Budějovicích mi kontrolor napsal,že prodejna nepochybila,že je na protokolu napsáno 30,01,2012 a to je do třiceti dnů a podle příslišného paragrafu jednala prodejna správně.To ,že prodejna zfalšovala doklad čojku nezajímalo ,že to není v jejich kompetenci.Já mám však v ruce důkaz od PPL kdy zařízení bylo na prodejnu přijato a to je v den 03,02,2012.Děkuji za odpověd a zároven varuji všechny nakupující u této firmy....Děkuji