Wacken Open Air

Festival, koncert, nebo veřejná párty: Podělte se s námi o vaše plány a zážitky, dejte nám vědět o akcích konaných ve vašem okolí

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod ConPower 15. 4. 2007 11:26

Byl už někdo na tomhle mocném fesťáku? :) Mě pustit rodiče, tak tam v srpnu jedu už jenom kvůli In Flames. Ale vzhledem k tomu, že nemůžu ani na MOR (COB), tak pochybuju, že mě pustí do Německa. :lol:

Díval jsem se na stránky, vstupné vychází mezi 70-80 € - to je na celý fesťák snad, ne? Kdybych chtěl jeden den, snad se neplatí tolik? :-P
ConPower
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 15. 4. 2007 11:32

Nasel jsem tohle:
3-day-ticket costs incl. all shown services from above = 99,- (all in)
2-day-Ticket is only available in 2007.
1-day-Ticket is only available if the festival is not sold out before beginning (only at the festival box office)

ale na takovouhle akci jedine listek na vsechny dny, kdyz uz tak uz.... taky bych tam rad nekdy jel, ale desi me ty tri pr*ele lidi tam, nastesti u nas roste konkurence - Brutal Assault. Zapomente na MoR :wink:
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod ConPower 15. 4. 2007 13:38

Pokud na BA přijedou In Flames nebo COB, kvůli kterým chcu na MOR, tak klidně. :-P 8) Zatím z toho "bandlistu", co vidím na stránkách BA, znám název tak maximálně 5 kapel, ale hudbu pořádně snad ani od jedné. :nenapadne :( Zatím.
ConPower
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Zelik 15. 4. 2007 19:54

Na Wacken vyjde cesta z Plzně na 5 500,- + ten lístek + jídlo + chlast...no byl by to pěknej výlet :) . Zrovna jsme se o tom včera v hospodě bavili. Letos jedu na MoR a fakt jsem zvědavej na ty lidi a jak to bude vypadat na Bodomy. V tejdnu jsem koukal na koncert Kreator z Wackenu a je to peklo - kotel vedle kotle a to byli jen Kreator. No musí to bejt každopádně zajímavý:)
Zelik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ConPower 15. 4. 2007 20:13

No, ta cesta přes Student Agency vyjde busem do Hamburku (i zpáteční) na 2.500 korun, což se docela dá. Pak vstupenka, jídlo, chlast... Pravda. :) Až tak bohatý nejsem a všechno, co vydělám na brigádě, nechcu vložit na tohle. Navíc by mě stejně nepustili. :-P

Kurnik, ale aspoň ten MOR bych chtěl... Nebo pak Amon Amarth. :oboze
ConPower
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 15. 4. 2007 20:21

ConPower - Amon Amarth tady budou az na podzim s Dimmu Borgir, to te pustej :)
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod ConPower 15. 4. 2007 20:34

Já vím, že na podzim. To už mi bude 16, čili ještě větší hoch. :-P :D Ty půjdeš na AA, barová zpěvačko? :)

Ale to už se trochu dostáváme od Wackenu. :nenapadne
ConPower
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 15. 4. 2007 20:42

Mila jaderna elektrarno, na amon amarth asi nepujdu uz jen kvuli tomu ze jsem lina mrcha a dal nez do pardubic se mi na koncert nechce :) a taky DB zrovna videt nemusim podruhy... pockam si na festak, porad je mozny ze je shindy vezme na Brutal. Navic AA hrajou snad na kazdym letnim festaku v nemecku, takze je to mozny

Na Wacken me ale laka jedna kapela - Immortal....
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod van vren 15. 4. 2007 20:49

[quote="Ťuhýk"t... pockam si na festak, porad je mozny ze je shindy vezme na Brutal.[/quote]
S tím bych moc nepočítal, pokud vím, tak Shindy sem moc nechce vozit jednu kapelu víckrát do roka.
rquote="Ťuhýk"tNa Wacken me ale laka jedna kapela - Immortal....[/quote]
Jo, tak ta mě tam láká taky, ale vyhodit za ní přes 5 tisíc se mi nechce. :hm
be obscene... be be agressive
van vren
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 15. 4. 2007 20:55

van vren no shindy to sice povida, ale podivej se na takove Enslaved, popripade Satyricon. Pravda Satyricon hrali loni, ale na podzim, takze porad to neni tak dlouho...
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod Zelik 15. 4. 2007 21:22

Shindy myslim něco naznačoval, že AA na BA nebudou když pak budou v Praze..rád bych se na ně podíval, ale nechce se mi platit za Dimmáče :/
Zelik
Nadšenec