Bobronenko: no ted jde o to, jestli ty kapely vubec mas zajem videt. Treba Motorhead ano, za ty bych ty penize klidne dal, protoze Lemmy nemusi bejt zivej dlouho, ale tim to vesmes konci. Za ty samy penize a treba jeste levnejc muzes na Obscene nebo na BA videt daleko lepsi kapely
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Slyšel jsem, že se na Masterech nějaký týpek prý zranil, kamarád to používal jako přirovnání, že se naštěstí nikomu nestalo to jako tomu týpkovi na Masterech. Nevíte někdo o tom něco?
jeden nejspíš ožralý blbeček ležel ve vysoké trávě a kombajn mu sebral nohy. prý. každopádně to bylo několik kilometrů od areálu a borec tam neměl co dělat. inu chlastající blbečci jsou všude.
O té nešťastné náhodě se začaly šířit docela fámy, v průběhu dne jsem slyšel několik verzí, napřed že přišel o nohy, pak že jen o jednu, pak zase že tam byli dva a přežil jen jeden..
Otázka pro ty, co tam byli Četl jsem, že tam Epica zahrála nějakou skladbu od Death.. Nevím zda je to pravda, ale jestli ano, tak jestli nevíte jakou či nemáte rovnou nějaký záznam.