Brutal Assault 13 (2008)

Festival, koncert, nebo veřejná párty: Podělte se s námi o vaše plány a zážitky, dejte nám vědět o akcích konaných ve vašem okolí

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 24. 3. 2008 22:56

Heheeee aqua taky na MoR, taky na MoR? A to ses mi smála, až ses za břicho popadala :-D Já doufám, že se z toho vyvlíknu ještě a naopak přitáhnu Soňu na Brutal 8-)
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod aquarkko 24. 3. 2008 22:59

upřímně se kaju :oops: :)
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod MobilerxXx 18. 4. 2008 15:36

Hihi, na oficiálních stránkách BA není nic, ale dle oficiálních MySpace stránek dorazí i Arch Enemy :twisted: .... To nezní špatně, že? :-)

Jinak ad Brutal DVD, Shindy má šíleně línýho střihače.... :)
MobilerxXx
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hotspot 18. 4. 2008 16:45

Mobiler: Wow, kde ses tu vzal? Tebe jsem tu nevidel snad dva roky :shock: :mrgreen: Jinak z Arch Enemy bych byl pred dvema lety nadsenej, ale ted uz bych si je klidne nechal ujit - naopak lidi to pritahne tim vic...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 18. 4. 2008 17:05

MobilerxXx u Shindyho jsou líný asi uplně všichni, když vidim celou tu propagaci a záplavu informací, ve které se zrovna topíme :D
Ťuhýk 2.0 :)
Ťuhýk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MobilerxXx 18. 4. 2008 18:01

hotspot: Já se občas zjevím tak zčistajasna jako zmizím ;-) Třeba se tu teď budu objevovat častěji, kdo ví....
A co se týká Arch Enemy já jsem skončil v podstatě u Anthems of Rebellion, musím se podívat proč máš názor takový jaký máš teď (čti: splašit novější CD :-) ) Z druhý strany když se mi podaří na BA dostat tak mi tam z principu nijak vadit nebudou (nejsou-li jejich nejnovější počiny nějaká extrovní, řekněme to slušně, nepovedenost :D )

Ťuhýk: buď líný nebo pro samej chlast nemaj moc času na práci (a nebo obojí dohromady), soudě podle toho střihače, ehm :) Já to ale neřekl ^^
MobilerxXx
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hotspot 18. 4. 2008 18:48

Poslednim CD to neni, zrovna Anthems of Rebellion mi z "Gossovske" ery pripada nejslabsi. Jen mi pripada, ze ta kapela zrovna mezi teenagerama leti jenom kvuli tomu ze "tam je ta bloncka a ta fakt huste rve", pritom ta muzika zas takovy zazrak neni... Pak tu jeste jsou SFU, na ty uz bych nesel rozhodne...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod van vren 18. 4. 2008 19:09

Jen tak mimochodem, když už se tu míhají ty "velké novinky," vypadá to, že letos budou Neurosis a Anaal Nathrakh :-P :-)
be obscene... be be agressive
van vren
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MobilerxXx 18. 4. 2008 19:12

Mno tak jde-li ti o teenagery kteri na to chodi z duvodu ze "ta zenska huste rve" pripadne "zpivaji o mrtvolach, krvi a sexu, to je hustyyyy" tak myslim ze na to bohate staci na BA letos CoF :-)

Jinak ja osobne nemam Arch Enemy za svou top kapelu, ale nektere songy se mi proste libi :) (a predesilam ze ac vekove bych mozna odpovidal definici teeenagera tak se nepovazuju za cloveka co to posloucha jen proto ze "ta bloncka umi dobre rvat")
MobilerxXx
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hotspot 18. 4. 2008 20:12

van vren: huaaaaa, tak to by byla bomba :tleskani :tleskani

Mobiler: Vsak ja nenarazim na tebe, ale par takovych lidi znam a na ten fest by jeli klidne jen kvuli tomu...
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 18. 4. 2008 20:45

Arch Enemy rozhodně plus. Už hodně dlouho je chci vidět živě (hlavně Michaela Amotta). A Angela je aspoň kus, to se počítá :nenapadne
Ťuhýk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MobilerxXx 19. 4. 2008 21:17

Nechme se překvapit co vyjde a co na a buďme optimisté a doufejme, že nedostatek informací je proto, že Shindy a spol na to nemají čas pro samé shánění kapel a vylepšování plánů na festival :D

Jinak Neurosis a Anaal Nathrakh zní taky dost dobře, já osobně se ještě velice těším na Septicflesh... A po shlédnutí Metal: A Headbanger's Journey jsem na pár kapel zvědav jak budou vypadat, konkrétně na třeba Mayhem (rozhovor nahrávaný na Wacken byl jen hora opileckých keců, ale třeba se vytáhnou :) )
MobilerxXx
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 20. 4. 2008 09:41

MobilersxXx viděl jsi Mayhem na Brutalu v roce 2006? To byla show :) Spoustě lidí se to nelíbilo, ale podle mě skvělý představení. Hlavně Attila je úžasně kreativní :D
Ťuhýk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MobilerxXx 20. 4. 2008 21:05

Neviděl, neviděl, snad bohužel, budu doufat že je uzřím letos :) Z druhé po tom co jsem viděl tam musíš chápat mé obavy, aby to nedopadlo jako Dimmu na tebou zmiňovaném Brutalu 06 (i když, věřím jim :)
MobilerxXx
Návštěvník

Odeslat příspěvekod van vren 21. 4. 2008 17:04

Na oficiálním webu přibylo několik kapel, z nichž velké písmo si zaslouží jen Novembre. :-)
be obscene... be be agressive
van vren
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka