Brutal Assault 13 (2008)

Festival, koncert, nebo veřejná párty: Podělte se s námi o vaše plány a zážitky, dejte nám vědět o akcích konaných ve vašem okolí

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 26. 8. 2007 01:15

A me je to celkem jedno co bude priste. Jak se znam tak o to zas prijdu, tka se nebudu aspon zbytecne tesit...

ale mohl by se shindy pochlapit a dovezt ty Immortal... a za Vomitory bych se taky nezlobil
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod hotspot 26. 8. 2007 01:23

Spis nez Kataklysm bych bral neco trosku hloubejs do zanru, ja bych byl pochopitelne spokojenej s Nile nebo Behemoth a Vomitory by taky nebyli spatny... Z black metalu bych misto kasparku jako Gorgoroth uvital Immortal nebo Marduk, z melodictejsi sfery Rotting Christ... Spousta kapel ktery chci videt nazivo ale uz bylo letos...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod kurcatovium 26. 8. 2007 18:51

co třeba Hypocrisy? Letos asi tak uplně moc nechybělo...
jinak bych bral určitě Entombed nebo Himinbjorg by nemusel být zlý...
pak ještě jednou Skyforger :) a takoví Moonspell by byli taky supr!
a už je taky na čase, aby sem dotáhnul Gronibard!
kurcatovium
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 26. 8. 2007 18:55

Jo Skyforger kdykoliv, super kapela :)
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod van vren 26. 8. 2007 20:16

Já bych uvítal kapelu podobného ražení jako jsou Cynic, oproti kterým si tam všechny skupiny museli připadat jako barbaři. :)
be obscene... be be agressive
van vren
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kurcatovium 26. 8. 2007 22:55

Cynic vůbec neznám :D

a uvítal bych hlavně něco ve stylu Nokturnal Mortum, Temnozor, Loits, Graveland, ... ale je mi jasné, proč od nich dává Shindy ruce pryč
kurcatovium
Návštěvník

Odeslat příspěvekod van vren 26. 8. 2007 22:59

kurcatovium píše:Cynic vůbec neznám :D-/quote]

Tak to jsi naprostý hudební ignorant. Jejich album Focus je něco neuvěřitelně nadčasového, geniálního, ... (a mohl bych psát tisíce dalších superlativů). Určitě si ho někde sežeň.

A ty NS kapely bych tam opravdu nechtěl. Už takhle stačilo několik hajlujících poláků při setu Džoržorot :)
van vren
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 27. 8. 2007 08:46

NSBM nikdy :twisted:
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod kurcatovium 27. 8. 2007 20:04

já bych je nechtěl kvůli těm písmenkům NS, no fuj...

jen se mi prostě líbí ten styl hudby, problém je, že valná většina kapel (aspoň těch, co znám), co hrajou něco takového právě ty dvě proklatá písmena (NS) používá :(

van vren: ano, jsem hudební ignorant... a? jsou miliony skvělých kapel, o kterých nemám ani páru... Cynic je jen jedna z mnoha... a z tý ukázky cos postoval na doupěti je ani shánět nehodlám, není to tak uplně "my cup of tea" ... :(
kurcatovium
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 27. 8. 2007 20:11

O to vic pak treba potesi, ze se nektere kapely proti tomu silne ohradi. Viz treba Summoning...

jinak dneska me napadlo, ze bych na BA krom Vomitory rad videl treba jeste Psycroptic, Necrophobic, Watain nebo znovu Neglected Fields...

a k tem Cynic, priste by mohli dostat jejich roli treba Martyr. Sice jsou mnohem brutalnejsi, ale technicky jsou na tom moc moc dobre (viz posledni deska Feeding the Abscess)
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod van vren 27. 8. 2007 22:25

kurca: Ne každému musí Cynic sednout, navíc já to psal s trochou nadsázky, protože to je moje srdcovka.

A doufám, že příští rok Shindy dotáhne ty Carneval In Coal a Cephalic Carnage, kteří letos nevyšli.
van vren
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kurcatovium 28. 8. 2007 11:13

jo, Summoning mám zatraceně rád, ovšem nevim jak by to vypadalo naživo..
kurcatovium
Návštěvník

Odeslat příspěvekod aquarkko 29. 8. 2007 07:58

van vren píše:Kataklysm jsou 30. září ve Zlíně společně s Behemoth a Aborted, tak jestli o ně tak stojíte, můžete tam na ně zajet. Ale na BA bych si je klidně odpustil. :wink:-/quote]

není to 31.?
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod Zelik 29. 8. 2007 09:34

30.9.
Zelik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 29. 9. 2007 12:02

Konecne je i u shindyho v e-shopu k dostani dvd z lonskeho (!) Brutalu... mozna pristi rok bude z letosniho :-D
Ťuhýk
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka