Brutal Assault 13 (2008)

Festival, koncert, nebo veřejná párty: Podělte se s námi o vaše plány a zážitky, dejte nám vědět o akcích konaných ve vašem okolí

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 14. 8. 2007 12:30

Tys tam nebyl minulej rok vid? :-D Ja jsem se teda na letosnim jen mihnul, ale absolvoval jsem oba dva Brutaly ve Svojsicich a to se neda srovnavat
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod aquarkko 14. 8. 2007 15:15

Kirkwood: no naopak, loni to byl docela mazec s tím smradem, letos mi to skoro nepřišlo...parkování nevím, autem tam nejezdím, ale stan místo na něj jsem našla, stánky v pohodě, záchody v mezích možností taky, dokonce aji sprchy letos fungovaly :lol: (studená otužuje :mrgreen: ). snad jen ten areál že byl na kopci mohlo někomu působit potíže :D ale ne, bylo to fajn, ono taky udělat to tak, aby to bylo perfektní - Shindy a spol. jsou přece jen lidi
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod Kirkwood 15. 8. 2007 09:55

aquarkko: jj, jasný. na jejich stránkách psal že příští rok to vylepší, takže jsem zvědavá ;) no ono je lepší mít auto u stanu, jsme všechno tahali v noci a z toho prudkýho kopečka a denně jsme tam pro něco chodili. a kdybychom parkovali u stanu, tak bychom mohli jet autem do Penny. sprchy jsem nezkoušela, špína mi prospěla :D kde si stanovala?
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod aquarkko 15. 8. 2007 18:05

jéje, do toho kopečka i z něj jsem se taky probíhala několikrát denně, pak už mě ty nohy aji bolely :D já měla stan u jednoho velkýho pruhovanýho stanu a druhýho oranžovýho velkýho, u velkýho křá a ještě kousek (směrem od areálu) :mrgreen: já ho našla, ale spolubydlící první noc ne :mrgreen: a do Penny jsem byla pěšky, jako daleko to bylo, ale pohodička :8
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod kurcatovium 15. 8. 2007 20:01

no, jak byl daleko Penny? v porovnání s loňskem to horší být nemohlo, páč loni jsme chtěli do samči ve Svojšicích - vše totálně vyprodáno, tak jsme museli ještě asi 3km dál do nějaký jiný díry, kde jsme pro změnu obchůdek vykoupili my... :-D
kurcatovium
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Kirkwood 16. 8. 2007 08:54

nj, uvidíme za rok ;) tady byly vetšinou vyprodaný energetáky a pečivo . co byste uvítali za kapelky?
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod aquarkko 16. 8. 2007 19:25

kuře, kdy bylo ve Svojšicích co vyprodaný?? mně teda nee...a Penny byl tak asi ty tři kiláky, no :lol:
//kirkwood: DEICIDE!!!
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod Kirkwood 17. 8. 2007 09:47

bych chtěla znova Dismember, jsem je nějak prospala :( ale uvítala bych Cradle Of Filth, ale to je asi nerealný.. a Six feet under :D
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod van vren 17. 8. 2007 10:35

Cradle Of Filth na BA nemají co dělat, SFU opravdu vidět nemusím, ale Dismember bych si klidně znova dal. Ale já bych uvítal třeba Anaal Nathrakh, nebo legendární Immortal, francouzské Peste Noire nebo třeba Sadist.
be obscene... be be agressive
van vren
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Kirkwood 17. 8. 2007 11:28

van vren: kámoš (hudební) mi říkal, že COF by tam být stejně nemohli, protože je to spíš kapelka do sálu.. jj Sadist
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod Dani-Filth 17. 8. 2007 12:05

tak na Peste bych se jel také podívat.. CoF jsem viděl ve Zlíně a na Brutal to není.. Navíc by určo hráli poslední alba a to je děs. Rád bych viděl i Mortiferu, Theatres des Vampires či dosti nereálný Alcest a Agalloch.
Dani-Filth
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ConPower 17. 8. 2007 12:37

Já bych bral Kataklysm určitě. :) Pak třeba Insomnium, Mors Principium Est nebo kdyby se dali dohromady At The Gates a zahráli Slaughter Of The Soul, to by bylo. :D Arch Enemy, klidně zas DT... Rád bych viděl taky Nightrage nebo Into Eternity. Pak plno skupin, které by ale asi na BA neměly co dělat. :)
ConPower
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Zelik 17. 8. 2007 18:34

Příště bych si dal Deicide, Hypocrisy, Kataklysm...
Zelik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kurcatovium 24. 8. 2007 14:23

hmmmm... Kataklysm... ;)

já bach bral... kde co :)
kurcatovium
Návštěvník

Odeslat příspěvekod van vren 24. 8. 2007 14:51

Kataklysm jsou 30. září ve Zlíně společně s Behemoth a Aborted, tak jestli o ně tak stojíte, můžete tam na ně zajet. Ale na BA bych si je klidně odpustil. :wink:
be obscene... be be agressive
van vren
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka