Polský web píše, že na soupisku přibudou Root a Ador Dorath. Ale pak je tady ta nepěkná věc s zvěstí o Cradle of Filth... pevně doufám, že je to jen výmysl. Tuhle parodii bych tam fakt vidět nechtěl...
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
ja nevim proc si stezujete na takovy kapely.. vite jak moc si preju Jaksi Taksi, Divokyho billa a podobne na MoRu? Musi taky bejt nejaka chvile na pivko ne?
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...
Nojo, ale ten rozdíl je v tom, že CoF a SFU budou určitě jako headlineři v nejlepších časech... a taky ten typ lidí co to tam přiláka... chjo. Ale ten zbytek za to zatím celkem stojí
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
never heard 'bout Gloomy grim...
šuku, takže vy se s Ťuhýkem uvidíte na moru? no já se směju, ale mě miláček o víkendu šokoval sdělením, že by tam chtěl jet taky...
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
tuhyk jede na MoR? tak pojed taky, jede i Kirk a udelame fakt nejakej metlo-pauza-chlasto-sraz ne?
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...