CzechTek (2005)

Festival, koncert, nebo veřejná párty: Podělte se s námi o vaše plány a zážitky, dejte nám vědět o akcích konaných ve vašem okolí

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod adams 31. 7. 2005 11:31

hele, upřímně, co udělá několik tisíc sjetejch lidí bez dozoru? Budou si týden vykládat, hrát frisbee, pak si po sobě uklidí, omluví se občanům a pojedou domů? Tak naivní opravdu nejsem :mrgreen:
Naposledy upravil adams dne 31. 7. 2005 11:36, celkově upraveno 2
-
adams
Nadšenec

Odeslat příspěvekod paveld 31. 7. 2005 11:35

to souhlasim, ale tohle uz je zase uplne jinej extrem. stacilo by kdyby si tam rozestavili nejaky hlidky a pripadny vytrzniky si odvezli. tohle proste neni normalni, ted jeste psali ze jeden z tech ucastniku to neprezil....
BMW E30 316i -> BMW E36 320i :-)
paveld
Návštěvník

Odeslat příspěvekod adams 31. 7. 2005 11:36

V 89. taky proti tisícům studáků zasáhla (a co jsem viděl tak mírněji) policie. A tehdy se kvůli tomu rozsypalo celé státní zřízení :mrgreen: Tak co s tím provedem? Co generální stávka za měsíc? :mrgreen:
-
adams
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ivo M. 31. 7. 2005 11:40

Aktuální informace: Policie zadržela při střetu s technaři osm lidí. Oznámila také, že jeden zasahující policista nehýbe nohama. Podle svědků ho do páteře trefil balvan. (iDnes.cz)
Co víc na to říct?
T-Mobile CZ
Ivo M.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod adams 31. 7. 2005 11:44

No co... že se zase lidi na obou stranách barikády ukázali jako hovada. :?
-
adams
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Zdeněk L. 31. 7. 2005 11:57

Já osobně považuji přístup a zásah policie za oprávněný. Nedokážu si představit, že by tak početná skupina mladých lidí přijela na můj pozemek s tím, že se "jen chtějí bavit".

Proti zastácům techna nic nemám. Když se ale dívám na záběry podnapilých, nezřídka zfetovaných mladých lidí, kteří zmateně poskakují do rytmu "tuc tuc" před aparaturou, připadá mi to spíš trošku komické...
Zdeněk L.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Janusx 31. 7. 2005 11:59

Já si pořád nemůžu pomoci, na takový akci jsem nikdy nebyla, ale nic proti tomu nemám....kdyby se do toho policie nesrala, tak probehne vsechno v poradku, nikdo zranenej, prilehajici obce by par dní hluk vydrzeli (u nás ve měste, když je nejaka akce, rozlehá se to vsude do ranních hodin a nikomu to nevadí, stejně tak jako diskotéka...která diskotéka není slyšet a je mimo obytnejch domů????) natož pak široká veřejnost by neměla ani ponětí. Bohatě by stačilo pár policistů pro velkej nepokoj, ještě bych jim naopak poskytla záchranku... No prostě: absolutně nesouhlasím s vládou, je to fakt jak za komunistů, prosazovaná svoboda je tu tam...spíš nikde! Možná jsem moc naivní, ale ze všech výpovědí a článků apod. věřím teknařům, policie vůbec neví o co jde, snaží se být nejbrutálnější, aby se zase "UKÁZALI". Tady je každej jen na papíře...policejní stát, fuck off! Kdybych měla potřebnou louku, klidně pronajmu, bohužel....
Janusx
Návštěvník

Odeslat příspěvekod adamek.jan 31. 7. 2005 12:00

Souhlas pro vstup na pozemek je zde; myslim ze policie opravdu zasahla predcasne.
adamek.jan
Nadšenec

Odeslat příspěvekod homomorfismus 31. 7. 2005 12:04

adams píše:... že se zase lidi na obou stranách barikády ukázali jako hovada :? /quote]

přidávám svůj opatrný hlas k tomuto
homomorfismus
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Zdeněk L. 31. 7. 2005 12:06

Nechápu, proč se každý ohání komunismem, demokracií. Opravdu víte, co tato slova znamenají?
Zdeněk L.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod AndrewJ 31. 7. 2005 12:11

Na cizí pozemky se lezlo hlavně kvůli tomu, že byla zablokovaná příjezdová cesta...
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod adamek.jan 31. 7. 2005 12:13

Kdo je majitelem te cesty, kterou policie zablokovala?
adamek.jan
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Janusx 31. 7. 2005 12:14

[quote="Zdeněk L.";Nechápu, proč se každý ohání komunismem, demokracií. Opravdu víte, co tato slova znamenají?a/quote] tady nejde o slovo komunismus, tady jde o to, jak to vypadalo za komunismu...
Janusx
Návštěvník

Odeslat příspěvekod iva 31. 7. 2005 12:20

Ja nechci posuzovat, na čí strane je pravda, nevidela jsem zadny televizni zaber z tohoto zasahu, pouze sleduju clanky na internetu, ale trochu to na me dela dojem, jestli to policie neprepiskla. Nejhroznejsi je, ze mi to pripomina 17.11.89. Tehdy jsem zila v naivni iluzi, ze se takovyhle akce nebudou opakovat, ale silne mi to ten zasah policie opet pripomina.
Bydlim na Praze 6 a nedavno tady byl sraz fanousku Harley-Davidson. To bylo sileny, co tady okolo toho delala policie za manevry! Pritom jsem nezaznamela tady od tech Harley-fandu JEDINOU agresivni reakci, proste NIC! Vic humbuku tady udelala policie.
A jeste vetsi humbuk tady udelaji fanousci Baniku, kdyz jedou fandit na Letnou!!! A ti by si zaslouzili od policie rozhodne poradny a razantnejsi zasah, nez jak doposud proti nim policie zasahuje!! :twisted:
Ale to jsem odbocila. Me jenom vytaci to, ze kde ma policie fungovat, tak tam selhava a naopak.

http://www.novinky.cz/domaci/61931-zasa ... tveho.html
Naposledy upravil iva dne 31. 7. 2005 12:31, celkově upraveno 1
iva
Návštěvník

Odeslat příspěvekod paveld 31. 7. 2005 12:22

jo, tak nejak. jinak souhlasim s tim ze obe strany se predvedli jak ..., ale kdopak to asi zacal?
BMW E30 316i -> BMW E36 320i :-)
paveld
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka