CzechTek (2005)

Festival, koncert, nebo veřejná párty: Podělte se s námi o vaše plány a zážitky, dejte nám vědět o akcích konaných ve vašem okolí

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Návštěvník 7. 8. 2005 10:56

Teď jsem znovu pečlivě pozoroval některá videa, která jsou dostupná na internetu. Pokud bylo všechno legální a pouze na pronajatém pozemku, jak je tedy možné, že jsou zaparkovaná auta a hromada nepořádku i mezi balíky slámy?
Návštěvník

Odeslat příspěvekod cache 7. 8. 2005 11:05

Zeby preto, ze na tom prenajatom pozemku boli baliky slamy?
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Zdeněk L. 7. 8. 2005 11:12

Majitel pronajatého pozemku si nechal dobrovolně zničit balíky slámy kupou technařů?
Zdeněk L.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod AndrewJ 7. 8. 2005 11:13

No.. on vůbec nevěděl, že to tam je posekané... posekal mu to někdo jiný, bez jeho souhlasu...
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Zdeněk L. 7. 8. 2005 11:31

Nechápu. Nevěděl, že je posekané? Takže ta technopárty se podle vás měla konat na pronajatém pozemkum, kde je ale strniště po obilí?
Zdeněk L.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod AndrewJ 7. 8. 2005 11:32

Ne nevěděl.... někdo to prostě posekal bez jeho souhlasu, a on za to v médiích poděkoval... Pro něj je to stavební pozemek, chce tam stavět nějaké haly...
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Zdeněk L. 7. 8. 2005 11:42

Předpokládejme tedy, že majitel nevědě o tom, že je obilí posekáno. On tedy dal souhlas k tomu, aby se technopárty konala na JEHO pozemku s obilím?
Zdeněk L.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod AndrewJ 7. 8. 2005 11:43

tam myslím nebylo obilí... byla to tráva... takže ne balíky slámy, ale balíky sena..
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Zdeněk L. 7. 8. 2005 11:45

Jsem z vesnice, ale balíky sena jsem ještě neviděl...
Zdeněk L.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod AndrewJ 7. 8. 2005 11:51

Já fakt nevím.. jsem z města.... ale byla tam tráva... aspoň podle fotek... a asi i na okolních pozemcích... nebylo to pole, ale louka...
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Zdeněk L. 7. 8. 2005 12:15

Teď se na záznamy dívam. Je to opravdu louka, na které jsou balíky slámy. Z toho soudím, že nešlo o pronajatý pozemek. Proč jsou na něm tedy stany a auta?

V poledne běžel na ČT1 diskuzní pořad, ve kterém odpůrce policejního zásahu prohlašoval, že policie bezdůvodně zbila 5000 lidí na řádně pronajatém pozemku. Není tohle matení veřejosti?
Zdeněk L.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod AndrewJ 7. 8. 2005 12:16

Na tom pozemku prostě nějaké balíky byly, aspoň to tvrdí... a u nás na louce taky jsou balíky čehosi, když ji pokosí...
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod spacir (novy) 7. 8. 2005 14:56

Taky blbost.Jak muze polnost povazovat jako stavebni pozemek,kdyz neni vyjmut z orne pudy.Pokud jsem dobre slysel tak podle katastralniho planu neni uvazovano ze by tento pozemek byl stavebni.Jen bokem tak jako jsou baliky slamy tak se lisuje i seno,jen musim dodat ze tim je prokazano ze byli i mimo pronajaty pozemek a nikdo jim nedal pravomoc tyto zapalovat a poustet je na policii.
spacir (novy)
Návštěvník

Odeslat příspěvekod AndrewJ 7. 8. 2005 14:59

To řekl pan Plesky... že mu nejde o trávu, že do budoucna plánuje na tom pozemku výstvbu jakési haly...
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Slonik 7. 8. 2005 20:15

[quote="Zdeněk L.";Teď se na záznamy dívam. Je to opravdu louka, na které jsou balíky slámy. Z toho soudím, že nešlo o pronajatý pozemek. Proč jsou na něm tedy stany a auta?
n/quote]

Když se podíváte na letecký snímek, uvidíte, že pronajatý pozemek je součástí celistvé louky. Za chybu ze strany "organizátorů" považuji, že to nevykolíkovali nebo nějak nevyznačili. Nicméně policejní mluvčí i ministr vnitra se v rozhovorech podřekli, že vlastně nevěděli co je pronajatý pozemek a co není. Není mi proto jasné, jak mohli obnovovat právní stav, když ho ani pořádně neznali
Slonik
Expert

Předchozí stránkaDalší stránka