Hučí mi v hlavě, teploty už nemám. Zítra ovšem potřebuji být Übermensch nebo aspoň udělat takový dojem Bohužel, shodou okolností, budu muset taky zítra někoho možná i trošku naštvat. Ku, ku, ku..a. Furt přemýšlím jak to udělat, aby to bolelo nejmíň... Asi si to zase odskáču jen já sám --------- Nečíst!
Kirkwood píše:Skvěle. Po návštěvě prarodičů se vždy cítím dobře...
Hlavne aby sa aj oni cítili dobre po Tvojom odchode
-- 28. 2. 2011 16:50 --
Kirkwood píše:Asi mi praskne hlava..
Skús to rozmasírovať ... musíš na hlave nájsť ten správny bod (väčšinou ide o dva symatrické voči pozdĺžnej roviny hlavy).Pri zatlačení pocítiš úľavu.Ak tie body nájdeš,treba dobre na ne zatlačiť a robiť krúživé pohyby.
Neberme život príliš vážne ... aj tak to nikto neprežije.
roxor: o tyto pohyby se snažím celý den a nepomáhá mi to to bude z toho návalu informací a požadavků v práci. Jsem byla dnes navštívit druhé (základnu) pracoviště, kde mi narvali auto bednami a zítra ráno je musím s kolegyní vynést do kanceláře.. Nebyl moc čas na jídlo, vypila jsem 1,5l vody a to jsem v práci byla za celou dobu jen jednou na WC..
Ahoj Kirkwood, Akupresuru Ti mohu poslat ofocenou, zkus při tom Eukalypt - Tygří mast od vietnamce a bacha na oči, a umej si pak ruce mýdlem, držím palce , no ozvi se mi na SZ či majla, tam mohu něco poslat Druid Marcel od Zvonu