od trent 21. 8. 2013 17:01
Dostal jsem win8 do stavu, kdy se dají používat. Jen si kladu otázku, jaký význam má systém, kde musím kompletně nahradit takové programy, jako prohlížeč obrázků, přehrávač obrazu a zvuku atd. za produkty třetích stran, protože ty v základu snad neumí vůbec nic. Kolikrát jsem se rozčiloval nad starým media playerem, ale v porovnání, co je zde se mi zdá, že je to velmi nadupaný program. Jo a ještě jsem vrátil přežitek v podobě nabídky start.
Nějak si nedovedu představit, jak bych s tím mohl pracovat ve stavu, v jakém to bylo, když jsem počítač vybalil z krabice. Tedy dovedu, ale nic moc pěkného to není. Vždycky se mi zdálo, že vývoj jde kupředu a věci se vylepšují, ale zde jsem měl pocit, že jsem asi divnej, když chci nějaké pokročilejší funkce. Třeba aby prohlížeč obrázků zobrazoval obrázky z flashky, tak abych je nemusel pro zobrazení stále rozklepávat z commandera. Nebo jsem už asi starej, na tyhle inovace.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.