Co jste dělali, budete dělat nebo děláte? III

Pauzáci se představují

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Tukatkat 2. 8. 2013 11:36

Musim si udelat vylet do banky.. :roll: Jeste ze to tam maj aspon klimatizovany :mrgreen:
Don't trust a perfect person and don't trust a song that's flawless.
Tukatkat
Miss Páníček 2010

Odeslat příspěvekod roxor 3. 8. 2013 05:08

Tú klimatizáciu sme si zaplatili niekoľkonásobne :hmm:
Za tie poplatky by tam mohli mať aj tanečnicu pri tyči 8-P ... a podávať drinky
Neberme život príliš vážne ... aj tak to nikto neprežije.
roxor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Tukatkat 4. 8. 2013 15:19

U nas podavaj jenom vodu :D

Chtela jsem jit dneska do bazenu, ale myslim, ze se na to ani nevy.. :mrgreen:
Tukatkat
Miss Páníček 2010

Odeslat příspěvekod trent 6. 8. 2013 13:21

Potím se.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Tukatkat 6. 8. 2013 17:36

docela se mi ustalil zaludek, tak jsem sla prubnout ten nas pseudobazen.. mam vsecko vyzrany od chloru, ale jinak sem to prezila :mrgreen:
Tukatkat
Miss Páníček 2010

Odeslat příspěvekod Tukatkat 9. 8. 2013 21:03

tak jsem okoukla pout, vystrelila si ruzi a malem se vykoupala v bahne :mrgreen:
Tukatkat
Miss Páníček 2010

Odeslat příspěvekod trent 21. 8. 2013 17:01

Dostal jsem win8 do stavu, kdy se dají používat. Jen si kladu otázku, jaký význam má systém, kde musím kompletně nahradit takové programy, jako prohlížeč obrázků, přehrávač obrazu a zvuku atd. za produkty třetích stran, protože ty v základu snad neumí vůbec nic. Kolikrát jsem se rozčiloval nad starým media playerem, ale v porovnání, co je zde se mi zdá, že je to velmi nadupaný program. Jo a ještě jsem vrátil přežitek v podobě nabídky start.
Nějak si nedovedu představit, jak bych s tím mohl pracovat ve stavu, v jakém to bylo, když jsem počítač vybalil z krabice. Tedy dovedu, ale nic moc pěkného to není. Vždycky se mi zdálo, že vývoj jde kupředu a věci se vylepšují, ale zde jsem měl pocit, že jsem asi divnej, když chci nějaké pokročilejší funkce. Třeba aby prohlížeč obrázků zobrazoval obrázky z flashky, tak abych je nemusel pro zobrazení stále rozklepávat z commandera. Nebo jsem už asi starej, na tyhle inovace.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod suk 21. 8. 2013 18:00

trent: ja nevim, ale muj system v zakladu umi akorat pustit nejakej program, kterej pusti dalsi jiny programy, diky kterym budu moct neco pustit.

Widle nemaj byt komplexni reseni (to by EK nadavala, uz takhle ma problem s MP a IE) ale jen zajkad pro nenarocnyho uzivatele. Pokud chces vse bez moznosti volby, jdi do maca :D
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod trent 21. 8. 2013 18:22

No počkej, ve všech oknech od XP, byl prohlížeč obrázků schopen zobrazit další obrázky tlačítkem k tomu uzpůsobeným. Tady ten sráč to umí, jen pokud jsou v dokumentech a má je načtený.
Po zkušenostech jsem čekal, že nastane pokrok. On nastal úkrok.

edit: další poznatek... Vestavěný viewer neumí obrázky z mailu poslat na tiskárnu. Hustý.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Tukatkat 26. 8. 2013 14:51

Ciham na imejl a premejslim kde vezmu spacak, kdyz zadnej nemam (to mam z toho, ze jsem nekdy nekomu neco pujcila) 8-S
Tukatkat
Miss Páníček 2010

Odeslat příspěvekod icotech852 27. 8. 2013 08:02

no tak to radsej ostanem pri win7
forsaken...
icotech852
Přeborník

Odeslat příspěvekod Tukatkat 7. 10. 2013 20:12

Psala jsem prvni test.. juuuu :mrgreen:
Tukatkat
Miss Páníček 2010

Odeslat příspěvekod Tukatkat 13. 11. 2013 16:23

Dnes to byl opravdu produktivne straveny den. Kdyby me neprobralo tristeni skla na chodbe, spim doted.. :mrgreen:
Tukatkat
Miss Páníček 2010

Odeslat příspěvekod suk 13. 11. 2013 17:56

Se vysypalo okynko, to je toho... jednou nekdo vysklil celou tu velkou tabuli u vchodu, to uz je jinej rachot ;)
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod trent 13. 11. 2013 20:25

A jakej?
trent
NightWriter

Předchozí stránkaDalší stránka