Slonik píše:Probírám s kamarádem zážitky, které má jedna jeho příbuzná s občasného osobního setkání s Michalem Kolesou
psychiatricka nebo psychopatka?
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...
Jinak ja byl dneska v praglu. Konecne uz verim, ze vlak dokaze nabrat 30minut zpozdeni jak nic, chapu lidi co neradi stojej ve frontach a nemam rad papiry ale aspon jsem studentem mff
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...
*****? Asi nemaj sprchu... Kolej nemam. A hele, lidi z mff. Doted jsem se smal vtipu, ze "matfyzacka je vlastne hezkej kluk". Dneska uz se nesmeju....
A jinak.. jsem abstinent
Suk: pokud jsi abstinent, tak budeš asi na MFF jediný. A vtipům typu "Na lavičce seděl zamilovaný pár - On a Off" se taky moc nenasměješ - to jde až od určité hladiny .
Co se týče druhého tématu, tak jsem se snažil být tady trochu decentní.
ja zase slysel, ze dost matfyzaku nepije A tomu vtipu, co jsi napsal ty... no, je to nechutny, ja s clovekem, co rikal "off" chodil na stredni