Jakou dobrou vlastnost máte?

Pauzáci se představují

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Player. 8. 12. 2007 12:21

hlavne, ze pade pise aky je flegmatik a kazdy den sa chodi do ciernej skrinky vyplakat ako nema rad sikanovanie spoluziakov, ze prestupi na inu skolu.:)

Inak tiez som dost HC flegamtic, ale niektore body z tadial na mna nesedia. Ludi urazam, neviem posluchat, probelmy za druhych neriesim, spolahlivy nejsom. By som chcel vidiet ako potom opisu cholerika, melancholika ci sangvinika.
Player.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Mr.Hitman 8. 12. 2007 12:29

Gentleman som (resp. sa snazim byt) tiez (nic ine mi asi ale neostava, vzhladom na situaciu). A to je skoro vsetko na co si spominam, myslim, ze jednoduchsie by bolo keby som mal popisovat svoje negativne vlastnosti. ;)
"Michael Jordan plays basketball. Charles Manson kills people. I talk. Everyone has a talent." - Nick Naylor
Mr.Hitman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Pade 8. 12. 2007 14:31

Player.: nechodim sa vyplakat, k tomu mam daleko. nevies kolko toho robia, takze nemozes ani posudit ci to je nad kapacitu mojej trpezlivosti alebo nie, vsetkeho vela skodi
Pade
Přeborník

Odeslat příspěvekod hotspot 8. 12. 2007 16:06

Ja jsem mozna az prilisny flegmatik a vsechno je mi ukradeny, mozna to je plus... Co takhle to na chvili obratit? Co byste na mne nasli dobryho vy?
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod anonymni 8. 12. 2007 16:32

Mám krásnej obličej ;-)
anonymni

Odeslat příspěvekod PG 8. 12. 2007 16:36

hotspot píše:Ja jsem mozna az prilisny flegmatik a vsechno je mi ukradeny, mozna to je plus...

:lol: no ty ani nevieš čo flegmatik znamená :D

Alebo som len taký dobrý vo vytáčaní ľudí.
ΠΓ
PG
Čtenář

Odeslat příspěvekod hobitt 8. 12. 2007 19:30

LukasKoudak píše:Mám krásnej obličej ;-)-/quote]

at žije akné :mrgreen: :-P :-P :-P :-P
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod Tukatkat 8. 12. 2007 21:05

Takže jsem hodná, milá, chytrá :mrgreen: .... no a teď po pravdě... Moje jediná kladná vlastnost je ta, že tu nebývám moc často :lol: :mrgreen:

Jo a jsem flegmatik :)
Naposledy upravil Tukatkat dne 9. 12. 2007 11:02, celkově upraveno 1
Don't trust a perfect person and don't trust a song that's flawless.
Tukatkat
Miss Páníček 2010

Odeslat příspěvekod Kirkwood 9. 12. 2007 09:49

Takže jsem hodná, milá, chytrá :mrgreen: .... ./quote]

jj to já taky :D no ale jinak mám dobrou vlastnost, že dokážu říct do očí lidem, co se mi na nich nelíbí a pak umím i dobře ignorovat lidi, s kterými se nechci bavit :wink: no a k tomu temperamentu jsem napůl sangvinig a melancholik
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod roxor 5. 9. 2009 06:45

Dotiahnem každú vec do konca.
Som jak buldog ... keď sa zahryznem,tak nepustím.
Neberme život príliš vážne ... aj tak to nikto neprežije.
roxor
Nadšenec

Předchozí stránka