Jakou dobrou vlastnost máte?

Pauzáci se představují

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Grammator 16. 9. 2007 07:01

JohnDellinger píše:Staroanglicke gentlemanstvo - aspon ostatny co ma poznaju to oznacuju za dobru vlastnost, ja to povazujem za beznu (chcem sa vyhnut slovu rutinnu) vec.

no já sem taky gentleman, vyplývá to i z mého předchozího příspěvku...
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný.
a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Jak se vyhnout smrti? Nežít!
Inteligence je omezená, debilita ne...
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod Manli2 16. 9. 2007 07:50

já snad ani žádnou nemám.. :D
Manli2
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Pade 7. 12. 2007 21:43

Som velmi, ale velmi trpezlivy, a poriadne flegmaticky (niekedy to je dobre, ale niekedy ani nie)
Pade
Přeborník

Odeslat příspěvekod hobitt 7. 12. 2007 22:29

Snažím se vyjít s každým a dovedu ustoupit
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod Vencos 7. 12. 2007 22:50

neposlouchám hiphop, bývá milý i cholerický, vtíravý, umím i dobře nenávidět :D hmm to nejsou všechno kladné vlastnosti :-P
Sex & Drugs & Rock & Roll
Vencos
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Pickun 7. 12. 2007 23:00

Vole: presne ja
Neumí se pro cokoliv nadchnout. Brání se jakýmkoliv změnám a nerad zkouší nebo vymýšlí nové věci. Vypadá jako lenoch, odkládá věčně práci nebo se jí úplně vyhýbá. Nerad nese odpovědnost za svůj život. Nedává najevo své city. Nerad říká ne. Má strach z činění rozhodnutí.

Klady

S flegmatikem se vychází snad nejlépe ze všech povahových typů. Je jen málo situací, které by ho dovedly rozčílit. Pro své rodiče představuje požehnání, protože je spokojený téměř všude. Má rád přátele, ale nevadí mu ani samota. Umí se snadno přizpůsobit každé situaci. Je cílevědomý. Mezi ostatními flegmatik představuje tlumenou osobnost, která dobře odolává tlakům. Ke všemu přistupuje klidně, věci řeší postupně. Obdivuhodnou vlastností je zachovat si klid, chladnokrevnost a soustředěnost za každé situace. Nikdy nikam nespěchá a nedá se vyvést z míry. Je smířený se zákeřnostmi života a do ničeho nevkládá velké naděje. Je spolehlivý a vytrvalý, má dobré úřednické schopnosti, dokonale zvládá administrativní práci. Snaží se kolem sebe udržovat klid, působí jako zprostředkovatel a řešitel problémů. Má spoustu přátel, protože se s ním dobře vychází. Nikoho neuráží, umí poslouchat, nemá potřebu mluvit.
Pickun
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Pade 7. 12. 2007 23:04

Pickun: tak to som 100%ny ja, aspon vsetci vidite aky som, dakujem za usetrenie prace ;)
Pade
Přeborník

Odeslat příspěvekod Pickun 7. 12. 2007 23:05

Ale me na tobe nesedi jedna vec: Zda se mi ze na flegmatika moc pracujes.
Pickun
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hobitt 7. 12. 2007 23:11

Grammator píše:
JohnDellinger píše:Staroanglicke gentlemanstvo - aspon ostatny co ma poznaju to oznacuju za dobru vlastnost, ja to povazujem za beznu (chcem sa vyhnut slovu rutinnu) vec.

no já sem taky gentleman, vyplývá to i z mého předchozího příspěvku...p/quote]

pánové, nechci vám do toho mluvit, ale podle mě se pravý gentleman tímto nechlubí, nýbrž dokazuje svým chováním
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod Vencos 7. 12. 2007 23:13

vole tak to dokaž lidem na fóru... :roll:
Vencos
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hobitt 7. 12. 2007 23:15

tak jistě, tady se to dá dokázat tím, že to nevykřikuješ do světa
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod Pade 7. 12. 2007 23:15

je pravda, ze gentleman sa nema snazit byt stredobodom pozornosti, ale to co bolo napisane je dobra vlastnost, a nevidim na tom nic takze zle, len odpoved na otazku, a odpoved bola jedna velmi dobra vlastnost
Pade
Přeborník

Odeslat příspěvekod Vencos 7. 12. 2007 23:16

hobit: bratr bude mít pravdu... Jak můžeš dokázat nevyslovenou věc? Něco o čem se neví? nemůžeš dokázat cokoliv, když druhá strana neví oč jde... :roll:
Vencos
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 8. 12. 2007 00:12

Pickun píše:Klady

S flegmatikem se vychází snad nejlépe ze všech povahových typů. Je jen málo situací, které by ho dovedly rozčílit. Pro své rodiče představuje požehnání, protože je spokojený téměř všude. Má rád přátele, ale nevadí mu ani samota. Umí se snadno přizpůsobit každé situaci. Je cílevědomý. Mezi ostatními flegmatik představuje tlumenou osobnost, která dobře odolává tlakům. Ke všemu přistupuje klidně, věci řeší postupně. Obdivuhodnou vlastností je zachovat si klid, chladnokrevnost a soustředěnost za každé situace. Nikdy nikam nespěchá a nedá se vyvést z míry. Je smířený se zákeřnostmi života a do ničeho nevkládá velké naděje. Je spolehlivý a vytrvalý, má dobré úřednické schopnosti, dokonale zvládá administrativní práci. Snaží se kolem sebe udržovat klid, působí jako zprostředkovatel a řešitel problémů. Má spoustu přátel, protože se s ním dobře vychází. Nikoho neuráží, umí poslouchat, nemá potřebu mluvit.u/quote]

to si ztáhnul někde z netu nebo opsal z nějaké učebnice?? :shock:

To je přesně o mě, některé věci s em si až ted pořádně uvědomil... :lol:
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Pickun 8. 12. 2007 00:14

wiki
Pickun
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka