ničím, zbytečná zátěž.. a nějaké ty náramky atd nepomažuju za módu
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne
Na krku bafometa a přívěsek s černým onyxem, na ruce dva stříbrné náramky (pokud jdu na koncert, tak mám na rukách spoustu náramků a 2x jednořadé pyramidky), jeden prstýnek na pravém prsteníčku a piercing v pupíku.
Tys nějaká čarodějnice co to používá na zaklínání či co?
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne
Kirkwood píše:MarkFX: ano metalového žánru a navíc má to spojitost se satanismem ale satan nejsem a onyx to je druh kamene
jej, no radši pryč od tebe..
kirkwood, jak je velkej? bo já mám zkušenosti, že tyhle věci jsou vždycky megavelký a mně pak neslušijou, mám problém sehnat maličký, například malej bafomet jsem ještě nikde neviděla
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)