Ne, spím vždycky úplně normálně.. Jenom mamka vstává do práce dřív než já a jednou mě probudila s tím, že našla moji peřinu v pokoji vedle, tak možná občas trošku blbnu, mno..
mama řikala že pré sem jednou chodil po baráku a nakonec skončil v lednici, tak ja nevim
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne
Tak dneska jsem šel spát o půl druhé normálně do postele a ve čtyři ráno jsem se probudil v křesle v obyváku když kolem mě lítala moucha.. U mě v pokoji aji v obyváku jsem stihl rožnout světla. Mimochodem, 1.6. byl úplněk..
icikus, nebudes tomu verit, ale aj u nas bol spln... ja som sla spat o tretej, nemohla osm zaspat... mesacne svetlo ma naplna energiou a som potom ako zmyslov zbavena... nie a nie sa ukludnit...
Zrušme sáčky! Slobodu gumeným medvedíkom!
Smrť katastru!
to ja sem dneska dosel domu nalitej jako tago ani nevim jak sem se dostal do postele a spal sem jako zybitej..tot reseni na vase vylety po baraku jinak sem to nikdy nejak nezkoumal jestli postaveni hvezd ma vliv, protoze nevim v jakem jsou
Já si toho vůbec nevšímám. Akorát kdysi, když jsem byla malá jsem se bála úplňku, protože mě babička strašila ať jdu spát, nebo, že budu náměsíčná. Maximálně mi vadí když usínám jak svítí měsíc.