Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne
S hf absolutne nic Ale přidám kamarádovu humornou historku - telefonuje přes HF, sluchátka v uších, trošku řve... Jde babka a říká: Ty trpíš samomluvou?! NEEEEE, JÁ TELEFONUJU!!!!
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T
já normálně telefonuji asi minutu až dvě a za tu dobu nestihnu skoro nic ... ale teď mě volala jedna z mých holek přesně 58 minut a 36 vteřin ... a jak nejsem zvyklej tak jsem byl nervní a pořád jsem chodil jako debil do kolečka (asi dvanáctimetrového) po ulici
Já odejsu do nejbližší tiché místnosti (doma, škola = chodba, na ulici jsem zatím netelefonovala). Jinak než zvednu telefon, čekám ještě tak 10 sekund. Protože znám hodně lidí, co docela dlouho prozváněj. Jinak když odejdu stranou, chodím do kola, sednu si na schody, atd...
// ZMĚNA: Už NEJSEM TAMASHA, ale JSEM NAJJA... Profil (WWW).