Nemůžete sem dát nějaký odkaz na film, že bych se rovnou dívala? Nejlépe nějaký thriler.
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.
Co si nestahnes, na to se nepodivas. Ale v rozporu s pravidly to byt nutne nemusi. Vzdyt existuje spousta legalnich moznosti, kde se da shlednout film, nebo ne?
Co treba youtube?
jdu porusit pravidla, kdyz hodim link na film pod Creative Commons?
Naposledy upravil suk dne 17. 3. 2013 15:09, celkově upraveno 1
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...
Stáhnout si cokoli z rapidshare, uloz.to a dalších je legální. Distribuovat linky je v rozporu s pravidly fóra nebo je to tu tak alespoň interpretováno.
Vložit sem youtube film, který je zcela free v rozporu samozřejmě není
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.