uz ani neviem, V telke nic v poslednej dobe nebolo. Co som pozeral, to som cele nedopozeral. Viem ze ked som mal zapnutu telku cez sviatok a neboli to spravy, tak tam bolo "obusku s pytle ven".
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB
Zoznam aplikácií pre Nokiu http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Vetřelec - 80% Vetřelci - 100% Vetřelec 3 - 70% Vetřelec - vzkříšení - 40% (hanba! - stejně jako Terminátor pro mě kolekce Vetřelců končí 3. dílem a čtyřky mně do sbírky nepáchnou)
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.
No asi by to chtělo ženu a procházky,aby taky teklo něco jiného
to všechno jsem měl před rokem, tento rok je zase filmový .. ale baba by se hodila na ty domácí práce, abych nemusel vstávat od TV - i když mám tedy 82cm LCD i v kuchyni .. už zbejvá jen haj*lík