Jaký film jste viděli naposledy?

Pauzáci se představují

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod trent 13. 4. 2011 21:26

Netvrdím, že jsou špatné.
Ale prostě jsem unaven, takže když se dostanu k televizi nejdříve v půl 22. hodiny, moc prostoru pro sledování už nezbývá.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod MgX 26. 4. 2011 20:45

Afričan 9,9 z 10

Dnes na Barrandově jel Afričan ... ten film miluju. Pro zpracování, atmosféru, herecké výkony, CZ dabing ... je to nádhera, ukázka dobře odvedené práce, ač „jen“ v komediálním tématu.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod suk 27. 5. 2011 12:36

Ex Drummer (2007)
Sex, drogy, rock'n'roll. Underground, sracky, hnus. Kdejakej "horror" je proti tomu celkem fajna podivana pro romantickej vecer. Asi bych si musel bejt holkou fakt jistej nez bych ji tohle pustil. Radsi braindead. Jo, libilo se mi to!
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod MarkFX 27. 5. 2011 16:34

http://www.csfd.cz/film/230541-carstensz-sedma-hora/

nádherný dokument, mazcovní... Není to dlouhý a s nečekaným koncem..
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod trent 31. 5. 2011 10:12

Útěk ze Sibiře - líbilo se mi to. Sice mě tam něco chybělo, ale nedovedu specifikovat co... Buď více utrpení, nebo více napětí... ale chvílemi mi to přišlo celkem hluché. Je to podle knihy Slawomira Rawicza, která prý tedy není podle skutečných událostí, což bylo vtipně okomentováno, že film byl podle skutečných výmyslů. Tím asi skutečnost končí. Ale jinak se mi to líbilo.

ale mohlo to být ještě o kousek lepší
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod hobitt 31. 5. 2011 10:14

Na to se musím podívat. Viděl jsem Bílé peklo a líbilo se mě to. Tak uvidíme...
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod mareq0 26. 6. 2011 14:25

12 rozhněvaných mužů - dobrý film, ale podle mě na CSFD dost přeceňovaný, jediné čím by se to dalo ospravedlnit je to, že skoro celý film se odehrává jen v 1 místnosti (jo a hraje tam nějaký George Voskovec :hm ;-) )
8/10

Sin City - krvavá oddychovka se zajímavou vizualizací - nic víc, nic míň
7/10
Obešel já polí pět!
mareq0
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 27. 6. 2011 21:35

12 angry men luxusní.. :)

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod mbing 27. 7. 2011 16:23

Hachiko
2009

Film, který jsem se dlouho neodvážil spustit kvůli jeho citovému vypětí. Hlavní zvířecí postava totiž dotáhla do úplné dokonalosti něco, čemu se člověk nevyrovná ani v nejmenším. Řeč je o oddanosti k někomu druhému. Citově založený divák nebo divák, kterému se oddanosti jen tak nedostává, tak snadno podlehne solné reakci. Vypráví skutečný příběh o psovi Hachiko, který každý den v konkrétní hodinu přicházel na nádraží, kde čekal na svého pána. V tom pokračoval i po smrti jeho pána po dobu 9 let, též až do jeho samotné smrti.
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MarkFX 27. 7. 2011 22:23

jé mbing žije.. :D

Jinak já naposledy Kings Speech a čekal sem to lepší, ale jako dobrý

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Jack111 28. 7. 2011 09:29

To jsem zrovna naposled viděl taky :-D
A moc mě to nenadchlo. Ten projev na konci jsem dokonce přetočil - dlouhej, nudnej a nepřipadalo mi, že by mluvil o mnoho líp než na začátku.
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod mbing 28. 7. 2011 17:16

MarkFX píše:jé mbing žije.. :D

Živá mrtvola... :hmm:
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Antika 1. 9. 2011 10:36

naposledy jsem videla Auta 2 (vsem vrele doporucuji ^^ )
Antika
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MgX 1. 9. 2011 19:54

Antika já měl pocit, že Auta 2 byl film, který sklidil poměrně velkou kritiku. Ale každý má jiný vkus. No - asi bych se měl podívat a následně se vyjádřit :D
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Antika 1. 9. 2011 20:28

Mas pravdu v tom, ze Auta 2 nebyla kritikou prijata. Netusim presne proc, mne se dvojka libila. Ale muj nazor by se nemel moc brat v potaz, ja jsem "Autovy maniak." :D
Slysela jsem ale, ze se odproti jednicce stalo volnejsi pokracovani spis akcnim filmem nez filmem pro deti, coz se nekterym nelibilo (kdyz jsem na ne sla poprve, tak si nektere matky stezovaly, jaka to byla kravovina) a ze se Pixar hodne odklonil od jednicky (a neni to fuk, kdyz to bylo volne pokracovani?).
Ja musim ale souhlasit s tim, ze to uz neni zas tak film pro nejmensi deti jako jednicka. Jsou tam zapletky, ktere clovek (dite) musi pochopit a pro nejmensi jsou nektere nejen zapletky, ale i slovni spojeni a narazky nepochopitelne. Ale zase si muze dite uzivat pekne provedeni, ktere ma Pixar vzdycky na jednicku. ;)
Ja osobne vrele doporucuju, podle mne Pixar nezklamal. :)
Antika
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka